ayyy bende çok iyi hatırlıyorum o geceyi, saat 3 te falan öğrenmiştik sahur zamanı gelmişti nerdeyse. denizci olduğunu öğrenince nasıl ağlamıştım sevinçten kesin doğuya gitmiyo diye
vay be amma çok zaman geçmiş o zamandan beri...
ben bugün çok saçma bişey yaptım annemle EVİM SENSİN'e gittim keşke gitmeseydim kızlar ya çok fena oldum ağla ağlaaa... ama filme mi ağladım aşkım yok diye mi ağladım hiç bilmiyorum
Bu gece 349. dönemlerin yerleri açıklanıyor. Bitiyor ki bir sonraki dönem bizim ilk başta yaşadıklarımızı yaşayacak bu akşam.
İyi akşamlar kızlar..... Gündüz ev temizliği vardı sonra bi ağrı tuttu (malumunuz) ancak kendime gelebildim
geçmiş olsun canım..
Ben geldim
Sevgilimin yarın çarşısı var
Kızlar size ne soracağım ben daha hiç cilt bakımı yaptırmadım maşallah yüzümde siyah noktaydı bilmem neydi bişey çıkmaz çok şükür ama canım gelmeden yaptırmak istiyorum.. Sizce ne zaman yaptırayım kaç gün önceden???? ve hangi markalar bu konuda iyidir????
Ben evde kendim maske uyguluyorum kil maskesi maya maskesi vs. düzenli olarak hafta bir yaparım. dışarıda hiç yaptırmadım :44:
hımm maya maskesi çok güzel diye duymuştum bende... ondan mı yapsam kendime yoksa dışarda mı yaptırsam
hımm maya maskesi çok güzel diye duymuştum bende... ondan mı yapsam kendime yoksa dışarda mı yaptırsam
Kızlar size ne soracağım ben daha hiç cilt bakımı yaptırmadım maşallah yüzümde siyah noktaydı bilmem neydi bişey çıkmaz çok şükür ama canım gelmeden yaptırmak istiyorum.. Sizce ne zaman yaptırayım kaç gün önceden???? ve hangi markalar bu konuda iyidir????
aynen öyle oldu galiba canımfilm de sana bahane olmustur canım sevdiceğin yok diye.
Canım ben maske hiç yaptırmadım ama yaptıracaksan önceden yaptır bir de cilt tipine gitmez falan sivilce çıkar. Ben her hafta düzenli olarak garnier yüz temizleme jeli kullanıyorum. 3'ü bir arada olanı değil yalnız teklisi çünkü hem 3'ü bir arada olan bende sivilce yapıyor.
Dışarıda da güzellik salonlarında güvenilir bi yere gitmek gerek ben hiç gitmedim işte hafta bir kendim düzenli yapıyorum
benimde yüzümde siyah nokta falan yoktur hiç ama maske yapmayı ihmal etmem cildi arındırıyor resmen
canım sivilce problemin yoksa kendinde yapabilirsin evde .düzenli olarak yaparsan bundan sonra gayet düzelir sonucta evde doğal yöntemleri dene.
Canım ben maske hiç yaptırmadım ama yaptıracaksan önceden yaptır bir de cilt tipine gitmez falan sivilce çıkar. Ben her hafta düzenli olarak garnier yüz temizleme jeli kullanıyorum. 3'ü bir arada olanı değil yalnız teklisi çünkü 3'ü bir arada olan bende sivilce yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?