347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy bende çok iyi hatırlıyorum o geceyi, saat 3 te falan öğrenmiştik sahur zamanı gelmişti nerdeyse. denizci olduğunu öğrenince nasıl ağlamıştım sevinçten kesin doğuya gitmiyo diye
vay be amma çok zaman geçmiş o zamandan beri...

ben bugün çok saçma bişey yaptım annemle EVİM SENSİN'e gittim keşke gitmeseydim kızlar ya çok fena oldum ağla ağlaaa... ama filme mi ağladım aşkım yok diye mi ağladım hiç bilmiyorum

benim memleketimdeyiz bugun 38
349. dönemdekilere allah sabır versin kızlar ben o gün akşama kadar çatlamıştım kendimi temizliğe vermiştim delirmiştim resmen yaa

selam kızlar kimsecikler yok galiba.bugun sinemaya gittim ama hiç izleyesim yoktu.gerci kuzenimi götürdüm animasyon filmine. söz vermiştim bugun cok isteyince kıramadım ufaklığı.ama hep sevdiceğimle gittiğim sinemalar geldi aklıma

film de sana bahane olmustur canım sevdiceğin yok diye.

Kızlar size ne soracağım ben daha hiç cilt bakımı yaptırmadım maşallah yüzümde siyah noktaydı bilmem neydi bişey çıkmaz çok şükür ama canım gelmeden yaptırmak istiyorum.. Sizce ne zaman yaptırayım kaç gün önceden???? ve hangi markalar bu konuda iyidir????

Ben evde kendim maske uyguluyorum kil maskesi maya maskesi vs. düzenli olarak hafta bir yaparım. dışarıda hiç yaptırmadım :44:

hımm maya maskesi çok güzel diye duymuştum bende... ondan mı yapsam kendime yoksa dışarda mı yaptırsam

Dışarıda da güzellik salonlarında güvenilir bi yere gitmek gerek ben hiç gitmedim işte hafta bir kendim düzenli yapıyorum
benimde yüzümde siyah nokta falan yoktur hiç ama maske yapmayı ihmal etmem cildi arındırıyor resmen

Canım ben maske hiç yaptırmadım ama yaptıracaksan önceden yaptır bir de cilt tipine gitmez falan sivilce çıkar. Ben her hafta düzenli olarak garnier yüz temizleme jeli kullanıyorum. 3'ü bir arada olanı değil yalnız teklisi çünkü 3'ü bir arada olan bende sivilce yapıyor.

Son düzenleme:
film de sana bahane olmustur canım sevdiceğin yok diye.
aynen öyle oldu galiba canım

canım eğer dışarda biyere gitceksen bir hafta öncesinden falan git cildin alışık diiilse kullandığı bi ürün alerji falan yapar kıpkırmızı çıkıverirsin sevdiğinin karşısına onun için tedbirli olmakta fayda var. bende hiç yaptırmadım dışarda cilt bakımı

seduluuu benimki de yarın çıkıyo çarşıyaaa

349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 0 gün 03 saat 56 dakika kaldı.
349. Dönem için birliğe teslim olmaya 2 gün 20 saat 56 dakika kaldı.

Son düzenleme:

canım sivilce problemin yoksa kendinde yapabilirsin evde .düzenli olarak yaparsan bundan sonra gayet düzelir sonucta evde doğal yöntemleri dene.

Bende yüz temizleme jeli aldım ama hiç sivilcem çıkmaz acaba çıkartır mı diye tereddüt te kaldım... acep dedim sizin her zaman kullandığınız bi ürün var mdıır diye sorayım dedim... arkadaşım kuzeninin cilt güzellik merkezi ona bi sordum çok yakın arkadaşımdır güzel bilgilendirir inşallah.. evde kendi kendime yüzüme bişey yaparıum diye korktum açıkçası bi de spora gittiğim yerde var oraya da bi soracağım.. her taraf miss gibi sürekli temizlik yapılıyor güzel bi yer de güzellik bölümüne hiç girmedim daha

evet bende de 3lü olan sivilce yapıyor canımneden acaba :44:bende tekli olanlardan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…