347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biz bugün doğum gününde tartıştık beyefendiyle. Ben internete girdiğimde sen girme dedi bana kavga ediyoruz belli bir zamandan sonra diye. Küstüm konuşmuyorum bende.

Hangi marka aldın canım sen?

Biz bugün doğum gününde tartıştık beyefendiyle. Ben internete girdiğimde sen girme dedi bana kavga ediyoruz belli bir zamandan sonra diye. Küstüm konuşmuyorum bende.

küsme canım çok bunaldılar son zamanlarda hak verelim onlara son 36 gün daha, ondan sonra onlar bize hak versinler hep

Hep özlediklerinden oluyor bu kavgalar
Artık çıkmak istiyorlar

Hangi marka aldın canım sen?

Arkadaşımın annesi doğal ürünler satıyordu ondan aldım o kullanmış çok memnun kalmış ama daha açıp kullanmadım.. kuru cildim var benim... kuru ciltler olanını aldım..bak üstünde şöle yazıyor... yüzünüzü yüz temizleme sütü ile temizleyip arındırdıktan sonra bir parça pamuğa dökerek uygulayınız... EEEE ben bunu ne zaman yıkayacağım

Evet bu canım sivilce yapan.

Benim kardeşim bunu kaullanıyor yapmadı ama sivilce gittim dolaba baktım bundan aynısı...

sizin kullandığınız ne??? cildim çok hassas diye valla kortktum haaa bi de benimki bana yüzünde bişey görmek istemiyorum der doğal sever sivilceler lekeler falan çıkarsa bi de

kızlar bende roc siyah nokta temizleme ürünün almıştım birde nemlendirici kremini. kremi kullandımda siyah nokta temizleyicini pek kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…