evet bende de 3lü olan sivilce yapıyor canımneden acaba :44:bende tekli olanlardan kullanıyorum.
Biz bugün doğum gününde tartıştık beyefendiyle. Ben internete girdiğimde sen girme dedi bana kavga ediyoruz belli bir zamandan sonra diye. Küstüm konuşmuyorum bende.
Bende yüz temizleme jeli aldım ama hiç sivilcem çıkmaz acaba çıkartır mı diye tereddüt te kaldım... acep dedim sizin her zaman kullandığınız bi ürün var mdıır diye sorayım dedim... arkadaşım kuzeninin cilt güzellik merkezi ona bi sordum çok yakın arkadaşımdır güzel bilgilendirir inşallah.. evde kendi kendime yüzüme bişey yaparıum diye korktum açıkçasıbi de spora gittiğim yerde var oraya da bi soracağım.. her taraf miss gibi sürekli temizlik yapılıyor güzel bi yer de güzellik bölümüne hiç girmedim daha
Biz bugün doğum gününde tartıştık beyefendiyle. Ben internete girdiğimde sen girme dedi bana kavga ediyoruz belli bir zamandan sonra diye. Küstüm konuşmuyorum bende.
evet bende de 3lü olan sivilce yapıyor canımneden acaba :44:bende tekli olanlardan kullanıyorum.
bence bu kavga sebepleri hep özlemden dolayı cıkıyor canım
bu mu sivilce yapan???
Hangi marka aldın canım sen?
Evet bu canım sivilce yapan.
bu mu sivilce yapan???
Eki Görüntüle 572419 bende ki bu canım 3lü olan.ama bunun tek tek olanları güzel.gerci belki benim cildime uygun değildir bilemiyorumki
Bende yaptıAttım 2 tane almıştım hemde.
Bu arada şu çok güzel. Bunu da kullanıyorum hiç bir şey yapmıyor cildimde aksine çok iyi geliyor.
Eki Görüntüle 572422
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?