347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayyy insan oturduğu yerde nasıl kilo veriri kardeşim bana da anlat şunun taktiğini....

bünyem yediğimi yakıyordu canım 4 yıl önce çok zayıftım ve kilo almak için resmen uğraştım balık haplarıyla felan yüzüm gözüm çökmüştü benim ben üzüldüğümde yiyemiyorum bişi direk bünyem çöküyor bağışklık ne varsa fena oluyorum canım

canım benim baba tarafımda genetik ne kadar yerlerse yesinler incelerdir :) babam bir tepsi börek yiyen biridir ve hızlı yer babam zayıftır annemde tam ters, fazla yemez yavaş yer spor yapar kiloludur ben ise bu ikilideki karmayı oluşturuyorum

gizzz pelinsu diye birini tanıyonmu sen 88 li, bu arada bende 88liyim kızlarrrr

bende strese girince farkında olmadan kendimi buzdolabının basında buluyoru.baba tarafın ne güzelmiş ohh ye yee kilo alma

kızlar yapmayın hep benim tandıklarımı tanıyosunuz merci canım ben kendimi bildim bileli pelinsuyu tanıyorum anaokulu ilk orta felan

ama ama kimse benim kk da oldğmu bilmiyor heeee aman haaa duymasınlar :))

349lara bakıyım dedim azıcık ya

iki tarafı bi yerden yürütüyorum ben

maşallah babana o zaman.. ayn benimki de en ufak şey yer dokonur hemen cırcır olur annem tam tersi aynı sizin aile gibi

kızlar yapmayın hep benim tandıklarımı tanıyosunuz merci canım ben kendimi bildim bileli pelinsuyu tanıyorum anaokulu ilk orta felan

bizde lise arkadaşıyız onunla daha doğrusu ben bostancıda oturduğum için aynı servisteydik az mı bekledik onu iskelede şimdi görüşmüyoruz canım merak etme duymaz

bizde lise arkadaşıyız onunla daha doğrusu ben bostancıda oturduğum için aynı servisteydik az mı bekledik onu iskelede şimdi görüşmüyoruz canım merak etme duymaz

Pelinsu ismi bana böyle hani ilk okulda müsaremelerde hep en önde olan şımarık kızlar vardır ya onu hatırlarttı... annesi okulun derneğindedir falan...

dedim kesin pelinle aynı lisede okumuştur yoksa nereden tanıyabilir diyordum oda yeni sözlendi çalşyor felan filan :)vallla dün duygu bugün sen :) heryerden biriyle bağlantılı :)

Pelinsu ismi bana böyle hani ilk okulda müsaremelerde hep en önde olan şımarık kızlar vardır ya onu hatırlarttı... annesi okulun derneğindedir falan...

canım hep en önde hep en olmak isterler genelde bu dediği nmüsamere olayındada hep öleydi öğretmen bir aile çocğu olunca axstra şımarıklıkta olabilyor tabe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…