347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

annem biliyor cnm hatta şimdi annem bana atkı örüyor.. şapka yaparsam annem gösterir de bende sabır yok bunu yapmaya

Annem biz eşimle nişanlıyken eşime atkı başlamıştı bu sene bitirmiş. Her gelip elinde gören damadına örüyorsun vay geniş olmuş vay dar olmuş vay boyu uzun olmuş derken kaç kere yapıp sökmüş 2,5 senede anca bitirmiş

Ben örgü konusunda beceriksizim bir tek patik örebiliyorum onu da babannem öğretti.

ooo canım seninki daha güzelmiş bende onu denedim bir türlü yapamadım yaa.

annem biliyor cnm hatta şimdi annem bana atkı örüyor.. şapka yaparsam annem gösterir de bende sabır yok bunu yapmaya

destek kuvvet var desene canım annen yetişir yardımına

Son düzenleme:
Kızlar vatan bilgisayar da indirim vardı bugün herkes deli gib koşmuş.. Bizde kardeşime tel aldık... haberiniz olsun indirim ne zamana kadar bilmiyorum ama %25-%30 vardı

Kızlar vatan bilgisayar da indirim vardı bugün herkes deli gib koşmuş.. Bizde kardeşime tel aldık... haberiniz olsun indirim ne zamana kadar bilmiyorum ama %25-%30 vardı

hımm bilseydim bende uğrardım telefon alırdım acaba ne zamana kadar sürecekki?

Son düzenleme:
Bu insan denen varlık ne kadar bencildir ya. Kendi yaşamadan, yaşanılan duyguların farkında olamıyor. 25 yıldır asker yolu gözlemek nedir, ne kadar zordur bilemedik başımıza gelince anlıyoruz. Bizden öncekileri bilmiyoruz ama artık bizden sonrakilerin neler yaşayacağını biliyoruz. Biz şu an bunca yıl çevremizdekilerin bu duyguları yaşadığının farkında olmamışken, bir çok arkadaşımızdan bizi anlamadığını düşündüğümüz için uzaklaşıyoruz oysa bizde anlamamıştık.

Bu forumu o yüzden seviyorum her derdini paylaştığın ve seninle aynı duyguyu paylaşan insanlar var. Ben bu foruma 2010 yılında çeyiz topiği için üye olmuştum. 2012 yılında asker yolu gözlerken burdayım. Belki 2013 de belki bebek beklerken burda aynı duyguları yaşayanlarla birlikte olacağım. Ama her duyguyu yaşadığımda ancak başkalarını anlıyor olacağım.

Diyet yapan canlarrr!!!! Yarın tartılıyoruz 1 hafta oldu.....Bakalım kaç gram verdik yada aldık mı yada kilo mu!!!! Cevaplar yarın sabah aç karnına tartının ekranında!!!!!

ooo canım seninki daha güzelmiş bende onu denedim bir türlü yapamadım yaa.

Babannem sabırlı olduğu için öğrendim yoksa öğrenemezdim Annanem bana bir kere paspas öğretiyordu. Benim küçüklüğümde örme paspaslar serilirdi evlere. Öğlen başladık sordum sordum sordum beceremedim. Sormalarımdan bunaldığı için oturup sabaha kadar bitirmiş benim paspası

yarın kaç gram verdiğimi değilde kaç gram aldığımı yazarım ben sanırım canım
hastalıktan yiyip içip yatıyorum sürekli. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…