347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaaaarrr yine ben geldim
2012 kk enlerine katılın bak çok eğlendim geçen yıl ben onda
Bu arada ben yüzüme maske watsonstan alıyorum çok memnunum oranın ürünlerinden
Garnier in bi tek göz makyajı temizleme jeli var ondan da memnunum hemen çıkarıyor makyajı

ben bugün kocaman bir yarım ekmek sosisli yaptım kendime öğlen akşamda meyveee yedim hergün 2 mandalina 1 muz 2 çay kaşığı pekmez ve 3 adet ceviz yiyorum

hümeyra canım ben sanırsam 57 ve 58 arasındayım normal kilomda bu ama nedense 4 kilo veresim var ki hasta olmayayım die meyveye dadandım yoksa şu anda sistemim çökmek üzere bile olabilirdi

aburcubur yeme yada çikolota yeme alışkanlı8ğım yok çikolotada bitter tercihimdir olsada yesem

cipss bilem yemedimm ben

bende 88 liyim buble canım sen 91 limisin vuhuuu miniksin yahuu sen :) sedulu enlere bakacağım sabah senin yazını gördükten sonra okudum :)

ayyy ne güzel keske bende bıraksam su abur cubur alıskanlığımı yaa

Hadi bakalım ne kadar vereceğiz göreceğizzzz

Bugün durduk yere bu şarkı dolandı dilime paylaşayım dedim

[video=youtube;FXABN2rT1Uk]http://www.youtube.com/watch?v=FXABN2rT1Uk[/video]

benimde kardeşcağzım 93 lü :) benim kankam 91 li ve arkadaşalrmın çoğu 88 li büyükler iş hayatında hayatıma girdi :)işe ilk girdiğim 4 yıl önce 84 lüler bana miniksin diolardı vayyy beee

ben yarın tartıla çıkamıcam ama kendime güvenmyorum :)eskiden oturduğum yerde kilo verirdim şimdi metobolizma yavaşaladı

Ayyy insan oturduğu yerde nasıl kilo veriri kardeşim bana da anlat şunun taktiğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…