Gelinnnn burayaaaa bakayım derimSizden büyüksem bi de bittiniz siz deyin bakayım kaçlısınız
ben 91liyimm minikim ben daha
ben bugün kocaman bir yarım ekmek sosisli yaptım kendime öğlen akşamda meyveee yedim hergün 2 mandalina 1 muz 2 çay kaşığı pekmez ve 3 adet ceviz yiyorum
hümeyra canım ben sanırsam 57 ve 58 arasındayım normal kilomda bu ama nedense 4 kilo veresim var ki hasta olmayayım die meyveye dadandım yoksa şu anda sistemim çökmek üzere bile olabilirdi
aburcubur yeme yada çikolota yeme alışkanlı8ğım yok çikolotada bitter tercihimdir olsada yesem
cipss bilem yemedimm ben
ben 86lıyım canım bana abla diyebilirsiniz
ben 91liyimm minikim ben daha
bende 88 liyim buble canım sen 91 limisin vuhuuu miniksin yahuu sen :) sedulu enlere bakacağım sabah senin yazını gördükten sonra okudum :)
ben bugün kocaman bir yarım ekmek sosisli yaptım kendime öğlen akşamda meyveee yedim hergün 2 mandalina 1 muz 2 çay kaşığı pekmez ve 3 adet ceviz yiyorum
hümeyra canım ben sanırsam 57 ve 58 arasındayım normal kilomda bu ama nedense 4 kilo veresim var ki hasta olmayayım die meyveye dadandım yoksa şu anda sistemim çökmek üzere bile olabilirdi
aburcubur yeme yada çikolota yeme alışkanlı8ğım yok çikolotada bitter tercihimdir olsada yesem
cipss bilem yemedimm ben
Oylarınızı bana verin
bende 86lıyım... Bubbele canım sen bize abla de bari
vuuvvv sen aday ol biz topic olarak arkandayız cnm
evet evet benm de kardeşim 91 li
vuuvvv sen aday ol biz topic olarak arkandayız cnm
evet evet benm de kardeşim 91 li
Siz adaylarınızı belirtin ki oylamaya katılayım
benim biri 88 diğeri 92 :)
hee adayı bizmi söyleyeceğiz sen bi anlat bakalım işler nasıl yürüyor.
ooo sizde aralık baya azmıs arkadas zannederler sizide
hee adayı bizmi söyleyeceğiz sen bi anlat bakalım işler nasıl yürüyor.
ooo sizde aralık baya azmıs arkadas zannederler sizide
evet öyleyiz zaten arkadaş gibi elim kolum benim büyük kardeşim küçüğü de öyledir
Ne için gittiki canım?
benimde kardeşcağzım 93 lü :) benim kankam 91 li ve arkadaşalrmın çoğu 88 li büyükler iş hayatında hayatıma girdi :)işe ilk girdiğim 4 yıl önce 84 lüler bana miniksin diolardı vayyy beee
ben yarın tartıla çıkamıcam ama kendime güvenmyorum :)eskiden oturduğum yerde kilo verirdim şimdi metobolizma yavaşaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?