- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
349 ların topiği okuyan 17 üye 4 ziyaretçi
349 ların topiği okuyan 17 üye 4 ziyaretçi
dedim kesin pelinle aynı lisede okumuştur yoksa nereden tanıyabilir diyordum oda yeni sözlendi çalşyor felan filan :)vallla dün duygu bugün sen :) heryerden biriyle bağlantılı :)
canım hep en önde hep en olmak isterler genelde bu dediği nmüsamere olayındada hep öleydi öğretmen bir aile çocğu olunca axstra şımarıklıkta olabilyor tabe :)
yavrucaklar yaaaaa
yavrucaklar yaaaaa
baskın yapıyoruz bizde oraya
offffff evet ya ne kadar stresliler tıpkı 1zamanlar bizim olduğumuz gibi
4 ay önce nasılda çaresizce bilgisayar başında bekliyoduk yaaa
15 dk sonra 120 gün oluyor canlarımız gideli
sözlendiğini gördüm face de ortak arkadaşlarımız beğenmiş resimlerini Allah tamamına erdirsin. eee ada küçük olunca herkes tanıyo birbirini çemberin daraldı
evet biraz öyleydi ayıptır söylemesiisminden mi kaynaklıymış hatta hatırlıyorum serviste ayakta dururdu hep bigün servis şöförü bi frene bastı çok fena düştü düşerken de eteği kapının kilidine takılıp yırtılmıştı çok utanmıştı da çaktırmadı
ada yüzünden çemberim daraldı valla :):) işte servisteki olaya güldüm tam burnundan kıl aldırmaz havada ahahahahaha hala öyle :) yahu yaşlandık herkes değişiyorda huylar değişmiyor
kızlar ben uykuya gidiyorum çok uykum geldi herkese iyi geceler sabah 349 dönemlere merakla bakacağım hayde hayırlısı
ada yüzünden çemberim daraldı valla :):) işte servisteki olaya güldüm tam burnundan kıl aldırmaz havada ahahahahaha hala öyle :) yahu yaşlandık herkes değişiyorda huylar değişmiyor
kızlar ben uykuya gidiyorum çok uykum geldi herkese iyi geceler sabah 349 dönemlere merakla bakacağım hayde hayırlısı
bugun sevdiceğim diyorki 349ların gelmesini 4gözle bekliyoruz onlar geldimi bize yol gözüktü demek diyor
Benim dayım vefat etmişti 3 gün önce o yüzden ne pc ne bişey bi yandan acı bi yandan endişe.... telefondan baktım baktım paketimde yokmuş sürekli girmekten bi de 3g az çeken yerde olunca 3-4 kat yazmış 60 tl fatura geldi.. canım da uyuyakaldı sahurda öğrendşk ancak çünkü bana sölemedi aday numarasını
benimde nişanlım 1inde teslim oldu 3ünde canım dedem vefat etti. 2 side üst üste gelmişti
Başın sağolsun canım benim... Yanında istiyor insan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?