diyet yapan kızlarr ben 1 haftalık yiyip içip yatma halimden sonra 300 gram almışımm
biran önce iyileşip kilo vermek istiyorum..
bugün 2. kez hastaneye gideceğim gün geçtikçe iyi olacağıma kötüleşiyorum
Bende diyete girdim
Aksama evde teabo yapıcamManyak kilo verdiriyomuş
Bu da videosu.
TaeBo- Best Exercise to loss weight -Level 12 - - YouTube
Bende diyete girdim
Aksama evde teabo yapıcamManyak kilo verdiriyomuş
Bu da videosu.
TaeBo- Best Exercise to loss weight -Level 12 - - YouTube
ayy gerçektenmii süpermiş bende yapayım ozaman kaç dk sürüyo video şirkette açamıyorumda
Kilo verenler derneğine hoşgeldin canım
Ocak 25 e kadar vaktim var benim.Çünkü ozaman görüşebilicez sömestrde.O zamana kadar zayıflamalıyım
Yarın tartılıcam kesin.Kararlı olalım hepberaber.
1 simit yedim ama ben :26:Oglen bişi yimicem.
Susamlı şeylerBen 17 ocakta ayyyy 5 hafta kaldı zayıflamam lazımmmm
Oglen telafı edeyım ozaman.Yemeyeyim bişey.:18:
Bu nasıl bişey anlamadım psikolojik olarak acıktım.
Normalde su simidi yesem saat 1 e kadar tutardı beni.Şimdi karnım acıktı
hadi bakalmm 17 aralıkta artık 56 küsürleri görmek istiyorum 56.900 olsam bile olur onada razıyımHoşgeldin o zaman diyet grubumuza!!!!!! Chezly bugün tartıl... Pazartesi tartı günümüz....
Kızlar bende vere vere 500 gram vermişim.... Ama şu an malum dönemin ilk günleri olduğu için şişim de çok... bakalım haftaya nasıl olacak....
Bir sonraki tartı günümüz 17 ARALIK 2012dir..... hastalar iyiileşsin herkes kendine gelsin hadi kızlar canlanalımmmmmm
yaşasın çok mutlu oldumm bilgisayarda büyük bi spor videosu arşivim var ama yetmiyorr yeni şeyler denemek çok hoşuma gidiyoBubblecım bu spor manyaaakk bişey
Deli kalori yaktırıyor.Ve kücük bir alan yetiyor yapmak için.Ben evin korıdorunda yapmayı dusunuyorum
27 dk lıgı da var .Benım gonderdıgım 44 dk.52 dk olanda var.
Bu agır bır spor ama.
Baslangıc için şunu önerebilirim.bu da çok etkili.Aksam eve gidince bakarsın.
Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube
hadi bakalmm 17 aralıkta artık 56 küsürleri görmek istiyorum 56.900 olsam bile olur onada razıyım
yaşasın çok mutlu oldumm bilgisayarda büyük bi spor videosu arşivim var ama yetmiyorr yeni şeyler denemek çok hoşuma gidiyo
Akşam kendimi iyi hissedersem ilk attığını yapıcam
chelzy bugün tartıl canm bakalım 17sinde kaç olucaksın
3 aralıkda 65.4 düm şu an 64.9
olsun oda iyi bi gelişme spora gidiyodun dimi sen :)
Bu su içmenin kötü tarafı da işte koşa koşa gidiyorum hep lavaboya
Yarım lıtre ıctım sımdılık.geldi bilee
barıştınızmı canım
evet canım daha fazla verdiğimi düşünüyorum aslında ama şimdi doğru sonucu göremedim heryerim şiş çünkü haftayayı bekliyorum
dediğin gibi şiş olduğundan öyle olmştur ben özel dönemlerimde 1 kiloya yakın fazla çıkıyorm tartıda. balon gibi şişiyorum
Tam barıştık sayılmaz, ama bi kıpırdanma varYani anlattım, o da anlattı.. İkimiz ortak bir paydada buluşabiliyoruz esasen ama o biraz inatçı davranıyor.. 'Ben gelene kadar düşün taşın karar ver, benimle birlikte olmak isiyor musun hâlâ' dedi.. Ha ben cevabımı verdim, 'düşünmeme gerek yok, ben ben buna ilk ilişkimize başlarken karar vermiştim' dedim ama yine de düşün bakalım falan dedi..
Evliliğin getireceği sorumluluklardan korkuyor, tüm sorun bu.. Sorumluluk almak istemiyor.. Sanki yarın çocuğumuz doğacak da sorumluluktan korkuyor.. Erkekler niye böyle yaa ??? İşim gücüm de var, para mı da kazanıyorum.. Ne sorumluluğu yani hâlâ.. Anlayamıyorum...
hümeyra ama ben tartılmadım sevdiceğimde senin normal kilon 56 diyip durdu şimdi ciddi ciddi vermem lazım ama sabahta 2 minnak dilim ekmek yedim offf kızlarrrben koşuya başlasam iyi ederim
chelzy akşam videoya bakacağım belki bende bişiler yaparım yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?