347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet evet onada dedim bir depresyon şart numaracaktın yapsakmı die eskiden hade bir tartışma patlatılım derdim çok gülerdi giz beni sinir etme sırf kendin için beni fitl etme derdi ben bazen gülmek için onu sinir ediyordum çok üzülüyordu şimdi ona kıyamam özlemden hergün salya sümüğüm bişide yediğim yok gibi ama ne bileyim

tamam kızlar hade 1 2 3 4 hade bakalımm elller kalçalar bacaklar hooppiii hopppidi oturmayamı geldik kalkınız 1 2 3 4 :)))))

selam kızlar
rabbim sevdiceklerinizi hayırlı bir şekilde size gelmesini nasip etsin..

eylül12 sanırım sizinki ığdırda
nasıl güvenli bir yermi. korkulcak bir durumda varmı. bana bilgi verirmisin rica etsem

yada bilgisi olan varsa bu konuda yazabilirmi

gizz şafak kaç:)

Ay İzmir Narlıdere çıkan var hala nasıl diye soruyor. Böyle olunca sinirleniyorum yeminle. İzmir'de yapıyor en bal yerde.

Ben okumayacağım 349'ları çünkü güzelim yerler için nasıl diye soranları sinirlerim kaldırmıyor. Doğuda yapan askerlerimizi düşünsün istiyorum biraz insanlar.

selam kızlarrr beç kuzucuklarıma gidiyorum akşama görüşürüzzzz bu arada bu taebo yu aksam bende yapcam cok yorgun olmazsam cok hoşuma gitti

battaniye çok hoşmuş:) sen aldınmı giz. kalınmı?
sen indirimli almışsındır şimdi:) banada söyle bakim nasıl indirimli alırım:)

berf ben englısh homeden aldım koyun yünü değil valla ince bişye ihtiyacım vardı

http://www.englishhome.com.tr/AltKategori/12/149_new-year-tv-battaniye/index.html

berf bide gmailde konuşma olayını şirket kapadı sanırsam açamıyorum yoksa bir buluşma düzenlicez gelmeni istiyorum nazlım çağla felan :)))))) ocak ayı gelmeden 2012 yi kovalıcaz kısmetse

Ben okumayacağım 349'ları çünkü güzelim yerler için nasıl diye soranları sinirlerim kaldırmıyor. Doğuda yapan askerlerimizi düşünsün istiyorum biraz insanlar.

Hiiç sorma.Aynı şeyi düşündüm.Bende doguya cıkan kızlara seslendım yorum yaptım.Onları teselli etmek bıraz rahatlatmak ıstedım.
İzmir nasıl diye sorulur mu yaa?
Bıde Narlıdere ıstıhkam.Abımın askerlık yaptıgı yer.Denızın tam karsısı.
selam kızlarrr beç kuzucuklarıma gidiyorum akşama görüşürüzzzz bu arada bu taebo yu aksam bende yapcam cok yorgun olmazsam cok hoşuma gitti

Teabo yu begendın mıııı.Süpper dimii Merciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…