Depresyon demek sevgiliyle tartışmak demek.Aman sakınnn.
Stepper ı duydum ama almamıstım.Eve gıdınce bakayım hemencıkkk.
Actıgım gıbı kanalı kapattım.Hiç grek yok izlemeye su surecte psıkolojıyı bozmaya canım yaa.Ama gordugum kadarıyla 2 tane dogu var onun dısında hep guzel yerler.
Hoooopppppp kızlar
Ben okumayacağım 349'ları çünkü güzelim yerler için nasıl diye soranları sinirlerim kaldırmıyor. Doğuda yapan askerlerimizi düşünsün istiyorum biraz insanlar.
Sedulu bakıyorum önce 349lara didiyon!!! önce buraya gelsene
Ay İzmir Narlıdere çıkan var hala nasıl diye soruyor. Böyle olunca sinirleniyorum yeminle. İzmir'de yapıyor en bal yerde.
yok kız manitamla konuşuyorum bi bakayım dedim oraya da
selam kızlarrr beç kuzucuklarıma gidiyorum akşama görüşürüzzzzbu arada bu taebo yu aksam bende yapcam cok yorgun olmazsam cok hoşuma gitti
selam kızlarrr beç kuzucuklarıma gidiyorum akşama görüşürüzzzzbu arada bu taebo yu aksam bende yapcam cok yorgun olmazsam cok hoşuma gitti
Tamam o zaman eniştemiz nasılmış iyi mi
bugün keyfi yerinde bir de 349 ları görünce iyi oldu onlara yardımcı oluyor iskenderun konusunda
merci gitmeee hemen bak tam tarif ettiğin geyikli battaniyeden burada var püskülllüü
http://www.perabulvari.com/kampanya/100-yun-battaniye/1445/reindeer-yun-battaniye/54849
merci gitmeee hemen bak tam tarif ettiğin geyikli battaniyeden burada var püskülllüü
http://www.perabulvari.com/kampanya/100-yun-battaniye/1445/reindeer-yun-battaniye/54849
battaniye çok hoşmuş:) sen aldınmı giz. kalınmı?
sen indirimli almışsındır şimdi:) banada söyle bakim nasıl indirimli alırım:)
Ben okumayacağım 349'ları çünkü güzelim yerler için nasıl diye soranları sinirlerim kaldırmıyor. Doğuda yapan askerlerimizi düşünsün istiyorum biraz insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?