347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende videoyuyu indirdim ayyy video o kadar çok kişi önemli olan düzenli yapmnak kızlarrr.....

Ben de hep askerde olmasına bağlamak istiyorum konuyu ama tartışma da değil ki bu.. Daha önemli.. Bir yandan askerlik psikolojisi diyorum, bir yandan o akıllı çocuktur, nasıl bir duruma girerse girsin sağlam karar verir, o yüzden askerlik bu kararı vermesinde onu çok etkilememiştir diyorum..

Ne düşüneceğimi bilemiyorum yani..

günaydın kızlar yaş kilo muhabbeti almış gitmiş 349 larda öğrenmiş çok şey olmuş 2 gündür giremiyorum nasıl becerdim bilmiyorum ama 1 kilo vermişim çok su içiyorum ben aç olarak sabah 1 litreyi buluyo bünyem istiyo oda biraz iştah kesiyo tavsiye ederim bu arada bende 87 liyim

buble ben 57 ve 58 civarıydım ki normal kilom 60 olmalı boyuma göre ama üst bölgem çok ince :) bölgesel çalşmama lazım pazar sınavım var ondan sonra spora başlayıp evde pilates topumla çalışıcam :) bide akşam geldikten sonra koşucam yaaa aslında hantal olmam babamın suçu sabah aküyle akşam aküyle normalde 15 sabah 15 akşam yürüme yolum vardı (((((

damsel canım kesinlikle psikolojisi bozulmuş kesinlikle yoksa asla böle bişi olamaz yani siz sözlüsünüzde lütfen kendini üzme dicem ama çekmeyen bilemez ben yanı şeyi yaşasam herhalde aç susz kendimi mahfederdim ama şimdi dik dur az kaldı sabret ne derse desin cidden bak gelince pişman olucak buda sizin sınavınız

Gizz canım eglenceli valla.Sıkılmadan yaparsın.
Hatırlıyorum sen belden asağıda sorun var dıyordun.Ayakta adım attırıyor devamli zaten 2. video.Uygun yani sana.
Bide step aerobik bacak,basen,kalçayı çook çabukk eritiyor.
Netten alasım var step tahtası :26:

1 kilo veren Szn'i alkışlıyoruzzzzz

canım ekmeği bıraktım işte bakalım bide birkaç hareket yuaptımmı veririm zaten 55 56 hedefim :))))) aslında bir depresyon paklar benide o zamanda hasta oluyorum şu sıra grip olmamak için bile dikkat ediyorum grip olsada 3 4 kilo 1 haftada veriyorum bu çok kötü

ayy kızlar az önce kilomu yanlş yazdım kendimi olduğumdan dobişko görüyorum sanırım
şuan zaten 56.7yimm 17 aralığa kadar 55.9 u görmek istiyorum.
1 kilo fazla yazdım az önce

canm ben netten step tahtası değilde direk stepper aletini aldım.
çok faydalı kesinlikle tavsiye ediyorum. hafif dönerek çalıştığı için sadece bacakları değil üst bölgeyide çalıştırıyor çok kalori yaktırıyor.
Bacaklar için ideal.

Szn tebrikler canım

hööff 349ları okuyayım dedim ama benm psikolojım bozulduu yaaa o günü yaşadım aynen ilk günleer, zaten rüyam çok kötüydüü uyuyamadm gecee akşam nefes filmini izledim yattım

Depresyon demek sevgiliyle tartışmak demek.Aman sakınnn.

Stepper ı duydum ama almamıstım.Eve gıdınce bakayım hemencıkkk.

hööff 349ları okuyayım dedim ama benm psikolojım bozulduu yaaa o günü yaşadım aynen ilk günleer, zaten rüyam çok kötüydüü uyuyamadm gecee akşam nefes filmini izledim yattım

Actıgım gıbı kanalı kapattım.Hiç grek yok izlemeye su surecte psıkolojıyı bozmaya canım yaa.Ama gordugum kadarıyla 2 tane dogu var onun dısında hep guzel yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…