hümeyra ama ben tartılmadım sevdiceğimde senin normal kilon 56 diyip durdu şimdi ciddi ciddi vermem lazım ama sabahta 2 minnak dilim ekmek yedim offf kızlarrrben koşuya başlasam iyi ederim
chelzy akşam videoya bakacağım belki bende bişiler yaparım yahuu
olsun canım tam barışmasanızda büyük bi adım atmışsınız. Sevindim senin adına gerçekten askerdeyken ayrılan çiftlere çok üzülüyorum çnkü gerçekten zor bi dönem çok sevsede bu zor zmanları kaldıramayan çiftler olabiliyor.
bence sorun onun askerde olmasından kaynaklanıyor döndüğü gibi aranızdaki buzlar tamamen erir :)
Bende videoyuyu indirdim ayyy video o kadar çok kişi önemli olan düzenli yapmnak kızlarrr.....
hümeyra ama ben tartılmadım sevdiceğimde senin normal kilon 56 diyip durdu şimdi ciddi ciddi vermem lazım ama sabahta 2 minnak dilim ekmek yedim offf kızlarrrben koşuya başlasam iyi ederim
chelzy akşam videoya bakacağım belki bende bişiler yaparım yahuu
günaydın kızlar yaş kilo muhabbeti almış gitmiş 349 larda öğrenmiş çok şey olmuş 2 gündür giremiyorum nasıl becerdim bilmiyorum ama 1 kilo vermişim çok su içiyorum ben aç olarak sabah 1 litreyi buluyo bünyem istiyo oda biraz iştah kesiyo tavsiye ederim bu arada bende 87 liyim
bende aynı canım yaBu su içmenin kötü tarafı da işte koşa koşa gidiyorum hep lavaboya
Yarım lıtre ıctım sımdılık.geldi bilee
1 kilo veren Szn'i alkışlıyoruzzzzz
Gizz canım eglenceli valla.Sıkılmadan yaparsın.
Hatırlıyorum sen belden asağıda sorun var dıyordun.Ayakta adım attırıyor devamli zaten 2. video.Uygun yani sana.
Bide step aerobik bacak,basen,kalçayı çook çabukk eritiyor.
Netten alasım var step tahtası :26:
Gizz canım eglenceli valla.Sıkılmadan yaparsın.
Hatırlıyorum sen belden asağıda sorun var dıyordun.Ayakta adım attırıyor devamli zaten 2. video.Uygun yani sana.
Bide step aerobik bacak,basen,kalçayı çook çabukk eritiyor.
Netten alasım var step tahtası :26:
canım ekmeği bıraktım işte bakalım bide birkaç hareket yuaptımmı veririm zaten 55 56 hedefim :))))) aslında bir depresyon paklar benide o zamanda hasta oluyorum şu sıra grip olmamak için bile dikkat ediyorum grip olsada 3 4 kilo 1 haftada veriyorum bu çok kötü
canm ben netten step tahtası değilde direk stepper aletini aldım.
çok faydalı kesinlikle tavsiye ediyorum. hafif dönerek çalıştığı için sadece bacakları değil üst bölgeyide çalıştırıyor çok kalori yaktırıyor.
Bacaklar için ideal.
Szn tebrikler canım
hööff 349ları okuyayım dedim ama benm psikolojım bozulduu yaaa o günü yaşadım aynen ilk günleer, zaten rüyam çok kötüydüü uyuyamadm gecee akşam nefes filmini izledim yattım
ayy bendeki de nasıl bi meraksa açar açmaz 349 ların topiğe daldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?