Hiiç sorma.Aynı şeyi düşündüm.Bende doguya cıkan kızlara seslendım yorum yaptım.Onları teselli etmek bıraz rahatlatmak ıstedım.
İzmir nasıl diye sorulur mu yaa?
Bıde Narlıdere ıstıhkam.Abımın askerlık yaptıgı yer.Denızın tam karsısı.
Teabo yu begendın mıııı.Süpper dimii Merciii
berf ben englısh homeden aldım koyun yünü değil valla ince bişye ihtiyacım vardı
http://www.englishhome.com.tr/AltKategori/12/149_new-year-tv-battaniye/index.html
berf bide gmailde konuşma olayını şirket kapadı sanırsam açamıyorum yoksa bir buluşma düzenlicez gelmeni istiyorum nazlım çağla felan :)))))) ocak ayı gelmeden 2012 yi kovalıcaz kısmetse
pff çok kötü denk gelmiş canım annen söylenmek yerine yardımcı olsa keşkee paran yatıcak nasılsa gecikmiş senin suçun yok kiÇok sinirlerim bozuk kızlar ya garantiye ödeme yapmam lazım o nalet bankaya ama bu ay maaşımdan 10 gün rapor aldığım için kesinti yapıldı ve param bir türlü yatmıyor, alamadığım için yapamıyorum. Garanti de çöktü tepeme. N'apıcam bilmiyorum çok sinirlerim bozuk, annemde yardımcı olmuyor daha çok bık bık bık söylenip duruyor.
pff çok kötü denk gelmiş canım annen söylenmek yerine yardımcı olsa keşkee paran yatıcak nasılsa gecikmiş senin suçun yok ki
Çok sinirlerim bozuk kızlar ya garantiye ödeme yapmam lazım o nalet bankaya ama bu ay maaşımdan 10 gün rapor aldığım için kesinti yapıldı ve param bir türlü yatmıyor, alamadığım için yapamıyorum. Garanti de çöktü tepeme. N'apıcam bilmiyorum çok sinirlerim bozuk, annemde yardımcı olmuyor daha çok bık bık bık söylenip duruyor.
Canım paran niye yatmıyor geciktiler mi yatırmakta ? Eger son ödeme günüyse bikaç günlük faizden pek bişey olmuyor.
Ne kadar bir ödeme yapman lazım canım?
Sgk'yı aradım canım 170 hattını yani. İşleme aldıklarını 3 iş günü içerisinde onaylanacağını söylediler. Bekledim bugün mesaj geldi telefonuma, işleminiz sonuçlanmıştır lütfen alo170'i arayınız diye, aradım. Karşıma çıkan bayana durumu anlattım kontrol etti ekranından işvereninizle görüşmeniz gerekiyor onların internet üzerinden raporunuzu online olarak onaylaması gerekiyor dedi. İşyerimi aradım onlara da durumu anlattım. Peki biz bakalım seni arar bilgilendiririz dediler. Bekliyorum ama garanti tepeme çöktü resmen. Sürekli mesaj, mail yoluyla taciz ediyor insanı. Garantiye şikayet yazdım ödemelerimi sürekli düzenli yapan biriyim ve 1 aylık gecikmeden avukat işlemleri başlatılır mı diye. Garantide hem kredim hem 2 tane kredi kartım vardı, kapattım kartlarımı şuan kredim ve 1 kartıma olan borcum devam ediyor.
Ödeme yapmam gereken tutar 155 tl canım.
Çok sinirlerim bozuk kızlar ya garantiye ödeme yapmam lazım o nalet bankaya ama bu ay maaşımdan 10 gün rapor aldığım için kesinti yapıldı ve param bir türlü yatmıyor, alamadığım için yapamıyorum. Garanti de çöktü tepeme. N'apıcam bilmiyorum çok sinirlerim bozuk, annemde yardımcı olmuyor daha çok bık bık bık söylenip duruyor.
kızlar selam nasılsınız 349 larda gidiyor sonunda az kaldı askerlerimizn gelmesin ama benim kafam çok karışık kızla bazı arkadaşların şafakları 35 falan ya, benim askerim 12 ağustosta gitti ve 3 günde izin aldı 20 ocakta terhis olacak hayırlısıyla bizm şafak bugün 40 oda ayın 20 sini ve bugünü saymazsak yani oda kızlar benmi yanlış sayıyorum ki acaba ya baştan beri tutturamadım zaten şu şafağı12 ağustosta gidip hiç izin almayan arkadaşlar şafağınız kaç öğrenebilirmiyim sizinkilerin üstüne 3 gün beklemem gerekiyor da.
Tripliii mesaj atmıstım ama burdanda yazayım.İstersen sımdı havale yapabılırım canım.Zor durumda kalma.
ben geldimmmmmmhümeyraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabah evden cıkmadan tartıldım cok değil ama 700gr vermişim neyse ilk basta idare edeceğiz
Ay canım benim yazdığını şimdi görüyorum çok teşekkür ederim. Düşünmen bir yana böyle bir şeyi teklif etmen çok çok başka bir şey. Büyüklük mü desem insanlık mı kelimelerimi toparlayamıyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum sana... Güzel yüreğine sağlık. Allah daha çok versin o temiz kalbine ama ben böyle bir şeyi asla kabul edemem.
Hani herşeyi paylaşıyoruz ya ben bunu da öyle paylaştım sizinle.
Annem bankada ilgileniyor şuan.
kızlar selam nasılsınız 349 larda gidiyor sonunda az kaldı askerlerimizn gelmesin ama benim kafam çok karışık kızla bazı arkadaşların şafakları 35 falan ya, benim askerim 12 ağustosta gitti ve 3 günde izin aldı 20 ocakta terhis olacak hayırlısıyla bizm şafak bugün 40 oda ayın 20 sini ve bugünü saymazsak yani oda kızlar benmi yanlış sayıyorum ki acaba ya baştan beri tutturamadım zaten şu şafağı12 ağustosta gidip hiç izin almayan arkadaşlar şafağınız kaç öğrenebilirmiyim sizinkilerin üstüne 3 gün beklemem gerekiyor da.
tebrik ederim tatlım bende 500 gram durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?