- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
iyi dostluklar kurarsanız kimse yalnız bırakmaz seni biz inciçiçeğini yalnız bırakmıcaz nişanlılarımız gelince de sohbet etcez burdasende katılırsın bize
Hımm peki kiralar nasıl oralarda??? Evet canım orda iş bulursa bizde ordan tutacağız herhalde hem sakin güzel arabamız olursa sorun olmaz gidip gelmek zaten metro da yapılıyor
ahhh ahhh cadebostan sahilden bostancı yürümelermiz hattaha boylu boyunca o koca sahili gezmemiz offfffffff çok özledim çok o yürüyüşün üstüne caddedeki madodan baklavalı dondurma yememiz ayrı güzeldi be tezatlıklarda bile aşk aşkkkkkkkk olsunnn sorgulamadan başak burcu cadılığımı yapmadan eski günlerimi geçirmek istiyorum kıymetini askerlikte anladım plan olayını bitiremesem bile kısa bir süreliğine durduracağım ehhh ne demişler can çıkar huy çıkmaz sevgılımmmm :))))))))
duyguuuuu kabataş kahvedünyası bizim mekanımız :))) ben kabataşta çalşyordm bilgi işlemde sonra genel müedülğe geçtim zaten sigorta şirketleri hep ordada bende ordaydım ve kahve dünyası hemen yan tarafımzda kalıyordu ne günlerdi vapur bekledğmz anda ya beltur ya kahve dünyasında otururduk
offfffffffff ilk günler böyle olmamıştım ama son 50 vurdu beni kızlar depresyondan depresyona koşuyorum
ama olsun 12 de 34 istanbullllllll diyeceğim bu şehir herşey aşkımla güzel onsuzken heşey monoton herşey sıradan
ahhh ahhh cadebostan sahilden bostancı yürümelermiz hattaha boylu boyunca o koca sahili gezmemiz offfffffff çok özledim çok o yürüyüşün üstüne caddedeki madodan baklavalı dondurma yememiz ayrı güzeldi be tezatlıklarda bile aşk aşkkkkkkkk olsunnn sorgulamadan başak burcu cadılığımı yapmadan eski günlerimi geçirmek istiyorum kıymetini askerlikte anladım plan olayını bitiremesem bile kısa bir süreliğine durduracağım ehhh ne demişler can çıkar huy çıkmaz sevgılımmmm :))))))))
duyguuuuu kabataş kahvedünyası bizim mekanımız :))) ben kabataşta çalşyordm bilgi işlemde sonra genel müedülğe geçtim zaten sigorta şirketleri hep ordada bende ordaydım ve kahve dünyası hemen yan tarafımzda kalıyordu ne günlerdi vapur bekledğmz anda ya beltur ya kahve dünyasında otururduk
offfffffffff ilk günler böyle olmamıştım ama son 50 vurdu beni kızlar depresyondan depresyona koşuyorum
ama olsun 12 de 34 istanbullllllll diyeceğim bu şehir herşey aşkımla güzel onsuzken heşey monoton herşey sıradan
Canım ben çok bilmiyorum kıraları açıkcası ama satılık ev fiyatları merkezi aratmıyor gol görenler uçmuş zaten
Çok payda var çokkkkk hepimiz kızız sonuçta... Düğün hazırlıkları, kilo, kıyafet, çeyiz, balayı ooooo konuşacak şey çokkkk demi canlarım
offf çok özledim ben aşkımı herşeyi geçtim onunla nefes almayı özledim yaaaaa
Tipik bir başak burcu daha... Annem diyor çocuk sana bi gün hümeyra yeter diyecek... yedin bitirdin... huy çıkmıyor işte herşey planlı olacak herşey düzenli gidecek sonra olmayınca da otur ağlacanım ikimiz bayağı benziyoruz... geçen günde uykuyu kıskanmıştın bende her an herşeyi kıskanabilirim valla
nikita ne zamandır yok dayanamayıp kocasının yanına mı kaçtı acaba ?
hoşgeldin canımmmmmHeeeyyytt ne çok kaynatmışsınız yahu oku oku bitmedi
bu topik hiç yalnız kalmasın yaa
hepinizi öyle çok merak ediyorum ki ne kadar meraklıyım ben böylee
Valla olabilir canımşahsen benim de kocam olsaydı kaç kez gittiydim
hoşgeldin canımmmmm
Bende bende... İnci canım kilonu ve hedefini söylemedin sen hadi söyle listeye alacağım Sedulu sende
Valla olabilir canımşahsen benim de kocam olsaydı kaç kez gittiydim
hoşgeldin canımmmmm
Bende bende... İnci canım kilonu ve hedefini söylemedin sen hadi söyle listeye alacağım Sedulu sende
ne yalan sölim banada annem bazen uyarıda bulunuyor bide benim planlarım olmayınca akabinde şaşırmadan b planını yetmrzse c planını devreye sokştaki şaşkın ama kendimden emin ifadelerm benmkinin çok hoşuna gidiyor bazen numaradan plansız takılıyorum yada bişiyi beceremyorm çok mutlu oluyor yoksa birgün tak dicek giz senin bana ihtiyacın yok herşeyi yapmak için yırtıyorsun kendini tek takıl dicek how ı met your motherde bu konuyu işlediklerinde dank etmişti daha dikkatli davrndım elin amerikakları bile bu konuda maço :)
ama ben asimile olan bir başağım boğa burcuna hafif kaydım aşkıma benzedim onun gibi oldum zaten başak boğa çok şükür ki mikkeml anlaşıyorlarmış sadece benmkinin kuralları var adamın kendi doğruları var vazgeçmiyor gıcık şey
evet hümeyracım benzediğimizi bende farkettim yani :))) aslında biliyormusun hiçte kıskanç değilim o kıskançlk odunca bir kıskançlıktı çocukça resmen aşkım bana giz kızlardan kıskancam deseydin valla şaşırcaktım dedi
Kız ben diyette falan değilim
65 kiloyumm hedefim 60 ama bi çabam yok ekle bakalım listeye belki bişeyler olur
Bu arada canım senin ismin İnci mi yoksa bu nick mi sadece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?