347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hımm peki kiralar nasıl oralarda??? Evet canım orda iş bulursa bizde ordan tutacağız herhalde hem sakin güzel arabamız olursa sorun olmaz gidip gelmek zaten metro da yapılıyor

Canım ben çok bilmiyorum kıraları açıkcası ama satılık ev fiyatları merkezi aratmıyor gol görenler uçmuş zaten

Tipik bir başak burcu daha... Annem diyor çocuk sana bi gün hümeyra yeter diyecek... yedin bitirdin... huy çıkmıyor işte herşey planlı olacak herşey düzenli gidecek sonra olmayınca da otur ağla canım ikimiz bayağı benziyoruz... geçen günde uykuyu kıskanmıştın bende her an herşeyi kıskanabilirim valla

ben türk kahvesi sevmem.. sevgilim türk kahvesi içerken ben o güzel limonatalarından içerdim bana zorla türk kahvesi içirmek isterdi içmezdim. keşşke şimdi olsada yanımda iğrensem bile o türk kahvesini ballandıra ballandıra içsek..

ne yalan sölim banada annem bazen uyarıda bulunuyor bide benim planlarım olmayınca akabinde şaşırmadan b planını yetmrzse c planını devreye sokştaki şaşkın ama kendimden emin ifadelerm benmkinin çok hoşuna gidiyor bazen numaradan plansız takılıyorum yada bişiyi beceremyorm çok mutlu oluyor yoksa birgün tak dicek giz senin bana ihtiyacın yok herşeyi yapmak için yırtıyorsun kendini tek takıl dicek how ı met your motherde bu konuyu işlediklerinde dank etmişti daha dikkatli davrndım elin amerikakları bile bu konuda maço :)
ama ben asimile olan bir başağım boğa burcuna hafif kaydım aşkıma benzedim onun gibi oldum zaten başak boğa çok şükür ki mikkeml anlaşıyorlarmış sadece benmkinin kuralları var adamın kendi doğruları var vazgeçmiyor gıcık şey

evet hümeyracım benzediğimizi bende farkettim yani :))) aslında biliyormusun hiçte kıskanç değilim o kıskançlk odunca bir kıskançlıktı çocukça resmen aşkım bana giz kızlardan kıskancam deseydin valla şaşırcaktım dedi

nikita ne zamandır yok dayanamayıp kocasının yanına mı kaçtı acaba ?

Valla olabilir canım şahsen benim de kocam olsaydı kaç kez gittiydim

Heeeyyytt ne çok kaynatmışsınız yahu oku oku bitmedi
hoşgeldin canımmmmm

bu topik hiç yalnız kalmasın yaa
hepinizi öyle çok merak ediyorum ki ne kadar meraklıyım ben böylee

Bende bende... İnci canım kilonu ve hedefini söylemedin sen hadi söyle listeye alacağım Sedulu sende

tesadüfen bunu buldum

[video=youtube;QZte7seODO4]http://www.youtube.com/watch?v=QZte7seODO4[/video]

hoşgeldin canımmmmm

Bende bende... İnci canım kilonu ve hedefini söylemedin sen hadi söyle listeye alacağım Sedulu sende

Kız ben diyette falan değilim

hoşgeldin canımmmmm

65 kiloyumm hedefim 60 ama bi çabam yok ekle bakalım listeye belki bişeyler olur

Valla biz z ye kadar plan yapabiliriz kapasite çok bizde evet canım boğa ve oğlaklar bizim gibi toprak olduğu için biz ikisiyle çok iyi anlaşırız benimki Akrep canım.. onda sahiplenme çoktur bende de çoktur.. ben sadece aşkımı değil arkadailarımı da kıskanırım.. herşeye burnumu sokarım yönetmek isterim.. bazen başıma güzel şeyler gelmiyor bu yüzden yavaş yavaş azaltıyorum işte...

347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU

10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ

2007hu: 64.2 Hedef : 58

Bubble: 56.7 Hedef: 52

Nena87: 63.5 Hedef: 60

Szn80: 49 Hedef: 45

Giz08: 58 Hedef: 55

İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…