bir gün okuldan çıkmışız çok fena kavga ettik sinirden çapa dan eminönüne kadar yürümüştük.. ben o günlerde olmak istiyorum.. okul vakti en güzeliydi
Evet canım eryamanda oturuyorum ben ama suan annelerde k.orendeyim
hımmm ben yüzüncüyılda oturuyorum... Eğer aşkım sincan organizede işe girerse eryamandan ev tutabiliriz....
ayy sen şimdi öyle söyleyince benimde aklıma beşiktaş iskelesinden ortaköye yürümemiz geldiiii
ayy sen şimdi öyle söyleyince benimde aklıma beşiktaş iskelesinden ortaköye yürümemiz geldiiii
ay beşiktaş bizim tanıştığımız yer ama.. bizde ortaköyden beşiktaş yürürdük.. biz çok sevriz yürümeyi.. sonra üsküdar geçerdik. fahribey korusuna giderdik....üsküdardan kadıköy geçerdik. moda sahilde bir tur atardık. çaybahçelerinde denize karşı otururduk
Valla ben seviyorum tavsiye ederim :)
ayyyy aynen yaaa bizde bayılırız öyle yürüyüp vapura binmeyeee gelse de tekrar gezsek. bide taksime gidip tünelden aşağı karaköye ordan da eminönüne gitmeye bayılırız
kizlarrr yine cok ozledim ben sevgilimigecmio bu gunler bitmio sanki
Nerde canım? Arkadaşım göksunun karşısında Göldekent de oturuyor ama oralar biraz pahalı olur... Bizim düşüncemiz şu aslında ben bizim buralarda daha çok isterim merkeze yakın 10 dk kızılay yani ama fazla kira vermeden önce azıcık uzaklarda oturalım da ev için para biriktirme işine girelim diye.. sen kaçıncı etaptasın canım
ya hatıralar aklıma gelince ağlayasım geldi benim ama.. benim sevdiğim çapa da oturuyordu ben tuzlada.. benımle hergün tuzlaya kadar gelirdi.. 2 saat geliş 2 saat dönüş ...
349.dönemden misafirliğe geldimkızlar sizinkilerde üniversite mezunu değil mi?benimkine uzun dönem çıktı sizlerden uzun dönem çıkanların usta birlikleri ne zaman belli oldu ve şu sınavların ortalamasına göre istediği yeri seçebilme hakkı olayı doğru mu biraz anlatır mısınız?
ah onu bizde yapardık .. sonra kabataş kahve dünyasına giderdik. en son taksimden eminönüne yürümüştük.. taksim dden direk galata kulesi, karaköy ve galata köprüsünden eminöünü sonra vapur ile kadıköy sonra tuzlaya :) offffffffffffffff çokkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzzledimmmmmmmmmmmm
Ben 1. Etaptayim optimumun karşısı. Esim bekarken sizin oradaydı. Şimdi isim de İstanbul yolunda olduğu için o tarafları çok aramıyorum.
onlar gelir gelmez tekrar yapmalıyız bunu en kısa zamandaaa
off bizim zamanımız yok bunları yapmaya ama. bi kaç gün burda kalıcak sonra dönecek evine işine offfffffffff bıktım bu durumdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?