347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım ya daha düğün hazırlıkları yapıcaz burda gelinliklerimizi göstercez birbirimizeeee

teşekkürleruzun dönemden birileri olunca daha iyi anlayabiliriz diye demiştim yoksa hepinizle iyi anlaşırım diye ümit ediyorum, hiç bir paydamız olmasa bile askerlerimiz payda oluyor bizlere

Çok payda var çokkkkk hepimiz kızız sonuçta... Düğün hazırlıkları, kilo, kıyafet, çeyiz, balayı ooooo konuşacak şey çokkkk demi canlarım

duyugu benmkininde 2 hafta çarşısı kilit denetlemer var yine :)) hümeyraaa angara sevgimle arama girdi o yüzden gıcık oluyorum heeee dahada gitmem desemde giderim kısmetse kuzenim var orada :)

çağlaaaa sana anne diyebilirmiyim hade yapasın artık şu testiiii yahuuuuuuu yaptında benmiii haberm yok bir gelişme varsada kaçırdım heee

onlardan büyük payda mı var canım yaaa hepsi aynı dertleri çekiyolar. benimki bugün halıya basmayı özledimmmm diyo gel de üzülme

şimdi ben yeni gönderdim ya daha çok duygusal değilim sizlerde bu kadar değildiniz sanırım zamanla katlanıcak tabi ama sizin normale dönmenize az kaldı kızlar öyle düşünüp mutlu olun bence
bu arada ankara ,doğma büyüme ankarada olanlara bir başkadır

Ankarama laf yok hihihi doğma büyüme Ankarada yaşayan biri olarak seviyorum şehrimi yaa tek eskiği deniz.. canım zaten ankaralı

Al benden de o kadar. Nem de boğuluyorum arkadaşım... İstanbula gidiyorum ayyyy babaanne diyorum siz burda n eyapıyorsunuz evime bi geliyorum ohhhh miss Ankaramın taşı toprağı serin yaa

amannnn amma methettin ankaranı hiçte sevmem ben denizsiz şehir mi olurmuş

Yok kuzum ya olmadı :S

kızlar çok da güzel değil.. istanbulun her yeri tarih kokuyor deniz var sahil kenarı var. eminöünü, ortaköy, hele sultanahmetin atmosveri harika. hele adalar muhteşem... ya taksime ne diiyeceksiniz.. hele beykoz mavi ile yeşilin buluştuğu nokta..ankarada nereye dönsen o bakanlık bu bakanlık..

Canım bende konyayı sevmem canımın içi orda okudu diye bizi 5 yıl ayrı gayrı koydu diye.... Ankarada da heryer de konya yazar konya yolu meşhurdur bazen o tabelaları yıkmak gelirdi içimden

Kesinlikle katiliyorum su 2 ay istanbulda gecirmesem hiç cekilmezdi bu askerlik

nur yüzlü bakanlarıma laf mı söylüyorsun sen kız

canım valla ne yalan söyliyim benim ilk günlerim daha kötü geçmişti ağlıyodum zır zır herşeye

Canım bende istanbul u çok severim babaannemler halamlar amcamlar orda benim zaten sürekli geliyorum ama ailem burda bende burda doğdum büyüdüm yapacak bişey yok yani :)

bir gün okuldan çıkmışız çok fena kavga ettik sinirden çapa dan eminönüne kadar yürümüştük.. ben o günlerde olmak istiyorum.. okul vakti en güzeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…