Ankarama laf yok hihihidoğma büyüme Ankarada yaşayan biri olarak seviyorum şehrimi yaa tek eskiği deniz.. canım zaten ankaralı
aynen canım ya daha düğün hazırlıkları yapıcaz burda gelinliklerimizi göstercez birbirimizeeee
teşekkürleruzun dönemden birileri olunca daha iyi anlayabiliriz diye demiştim yoksa hepinizle iyi anlaşırım diye ümit ediyorum, hiç bir paydamız olmasa bile askerlerimiz payda oluyor bizlere
onlardan büyük payda mı var canım yaaa hepsi aynı dertleri çekiyolar. benimki bugün halıya basmayı özledimmmm diyo gel de üzülme
Aman yok be nesini seviyosun
Ankarama laf yok hihihidoğma büyüme Ankarada yaşayan biri olarak seviyorum şehrimi yaa tek eskiği deniz.. canım zaten ankaralı
Al benden de o kadar. Nem de boğuluyorum arkadaşım... İstanbula gidiyorum ayyyy babaanne diyorum siz burda n eyapıyorsunuz evime bi geliyorum ohhhh miss Ankaramın taşı toprağı serin yaa
duyugu benmkininde 2 hafta çarşısı kilit denetlemer var yine :)) hümeyraaa angara sevgimle arama girdi o yüzden gıcık oluyorum heeee dahada gitmem desemde giderim kısmetse kuzenim var orada :)
çağlaaaa sana anne diyebilirmiyim hade yapasın artık şu testiiii yahuuuuuuu yaptında benmiii haberm yok bir gelişme varsada kaçırdım heee
duyugu benmkininde 2 hafta çarşısı kilit denetlemer var yine :)) hümeyraaa angara sevgimle arama girdi o yüzden gıcık oluyorum heeee dahada gitmem desemde giderim kısmetse kuzenim var orada :)
çağlaaaa sana anne diyebilirmiyim hade yapasın artık şu testiiii yahuuuuuuu yaptında benmiii haberm yok bir gelişme varsada kaçırdım heee
amannnn amma methettin ankaranıhiçte sevmem ben denizsiz şehir mi olurmuş
kızlar çok da güzel değil.. istanbulun her yeri tarih kokuyor deniz var sahil kenarı var. eminöünü, ortaköy, hele sultanahmetin atmosveri harika. hele adalar muhteşem... ya taksime ne diiyeceksiniz.. hele beykoz mavi ile yeşilin buluştuğu nokta..ankarada nereye dönsen o bakanlık bu bakanlık..
kızlar çok da güzel değil.. istanbulun her yeri tarih kokuyor deniz var sahil kenarı var. eminöünü, ortaköy, hele sultanahmetin atmosveri harika. hele adalar muhteşem... ya taksime ne diiyeceksiniz.. hele beykoz mavi ile yeşilin buluştuğu nokta..ankarada nereye dönsen o bakanlık bu bakanlık..
şimdi ben yeni gönderdim ya daha çok duygusal değilim sizlerde bu kadar değildiniz sanırım zamanla katlanıcak tabi ama sizin normale dönmenize az kaldı kızlar öyle düşünüp mutlu olun bence
bu arada ankara ,doğma büyüme ankarada olanlara bir başkadır
Kız tek eksiği deniz dedim ya zaten
canım valla ne yalan söyliyim benim ilk günlerim daha kötü geçmişti ağlıyodum zır zır herşeye
Sen ne tarafta oturuyosun?
herkesin kişiliği farklı tabi canım, muhabbet çok güzel akıyor ancak benim ders çalışmam gerek ara sıra uğrarım kızlar hoşçakalın
Sende mi Ankarada oturuyorsun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?