347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hani ben de böyle özlüyorum ya gidiyorum yanına ama hala özlüyorum yani gitmek görmek de çözüm olmuyo biliyorsun çünkü gene ayrılacaksın

aynen öyle canım sırf o yüzden gitmiyorum ben görünce bırakmak istemiyosun, onu gördüğün ilk andan itibaren hep ayrılığı düşünüyosun ama az kaldı bidaha ayrılmıcaz inşallah kar yağmazsa ben gidip alıcam onu

Uyku hastalıgına tutuldum sanırımmAksamları full uyuyorum saatlerce.Nolucam boyle.Bak yıne geldıııı gozkapaklarım düşüyo.
Bızım oglanın aksam 6 sabah 6 nobetı ıyı gelmedı bana.O uyumuyo diye ılla bende uyumucam sabaha karsı bu ne beee

Chezly nerdesin kız nerdesin sen???? Diyet listesi yaptım hadi kilonu ve hedefini söyle :))))

Yaaaa ne sorun oldu canım???

Şimdi çok fazla hatırlamıyorum ama bi çok kişi sorun yaşadı 2. bi üyelik istemek zorunda kaldılar. çünkü burdaki nickini arama motoruna yazdığında tüm yazdıkların gözüküyor.

uyku olayı kıştan da kaynaklanıyo heralde daha alışamadık ya. bende işten eve gelir gelmez yemek yiyip uyumak istiyorum bu aralar

En güzeli belki bosver. Ben gitmicem evde beklicem ya ben evi suslemek istiyorum koccaman bı evine hosgeldin yazısı hazirlamaliyim :)

Şimdi çok fazla hatırlamıyorum ama bi çok kişi sorun yaşadı 2. bi üyelik istemek zorunda kaldılar. çünkü burdaki nickini arama motoruna yazdığında tüm yazdıkların gözüküyor.

ayy evet cidden görünüyomuş ya ben bide gine pig forumuna üye olmuşum ne alakaysa orda da görünüyo adım

ayy evet cidden görünüyomuş ya ben bide gine pig forumuna üye olmuşum ne alakaysa orda da görünüyo adım

Görünüyor işte maalesef
tamam bugün iyi konular konuşuyoruz ama buraya üye olan dertli konular açan da var eşinden kaynanasından vs.. e adam bi aratsa nicki bütün yazdıkları ortada...
böyle olunca işte sorun yaşayanlar çok oldu

Hımm çok şükür ben öyle şeyler hiç yazmadım :) anca çeyiz aldım gittim

Kızlar bende sevgilimin odasını hazırlayacağım ona yaptıracağım kitabı bir de yanına başka bi hediye almayı planlıyorum onları yatağının üzerine koyarım. o gün sevdiği yemeklerden yaparım ve sevdiği tatlıdan. Gelince harika bi sofra ve oda onu bekliyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…