Hani ben de böyle özlüyorum ya gidiyorum yanına ama hala özlüyorum yani gitmek görmek de çözüm olmuyo biliyorsun çünkü gene ayrılacaksın
adım müge canım o ismimin anlamı :))
Tamam canım :) İsmini bilmediğim bi Sedulu kaldı... Sedulu????
İsmimi söylemek isterdim fakat sitede bu konuda sorun yaşayanlar çok oldu o yüzden nickle kalmak iyi.
Uyku hastalıgına tutuldum sanırımmAksamları full uyuyorum saatlerce.Nolucam boyle.Bak yıne geldıııı gozkapaklarım düşüyo.
Bızım oglanın aksam 6 sabah 6 nobetı ıyı gelmedı bana.O uyumuyo diye ılla bende uyumucam sabaha karsı bu ne beee
Yaaaa ne sorun oldu canım???
Uyku hastalıgına tutuldum sanırımmAksamları full uyuyorum saatlerce.Nolucam boyle.Bak yıne geldıııı gozkapaklarım düşüyo.
Bızım oglanın aksam 6 sabah 6 nobetı ıyı gelmedı bana.O uyumuyo diye ılla bende uyumucam sabaha karsı bu ne beee
Şimdi çok fazla hatırlamıyorum ama bi çok kişi sorun yaşadı 2. bi üyelik istemek zorunda kaldılar. çünkü burdaki nickini arama motoruna yazdığında tüm yazdıkların gözüküyor.
aynen öyle canım sırf o yüzden gitmiyorum ben görünce bırakmak istemiyosun, onu gördüğün ilk andan itibaren hep ayrılığı düşünüyosun ama az kaldı bidaha ayrılmıcaz inşallah kar yağmazsa ben gidip alıcam onu
Şimdi çok fazla hatırlamıyorum ama bi çok kişi sorun yaşadı 2. bi üyelik istemek zorunda kaldılar. çünkü burdaki nickini arama motoruna yazdığında tüm yazdıkların gözüküyor.
En güzeli belki bosver. Ben gitmicem evde beklicem ya ben evi suslemek istiyorum koccaman bı evine hosgeldin yazısı hazirlamaliyim :)
ayy evet cidden görünüyomuş ya ben bide gine pig forumuna üye olmuşum ne alakaysa orda da görünüyo adım
ayy evet cidden görünüyomuş ya ben bide gine pig forumuna üye olmuşum ne alakaysa orda da görünüyo adım
ay evet süper olurrr mumlar falan da yakarsın bide en sevdiği yemekleri hazırlarsınnn
Görünüyor işte maalesef
tamam bugün iyi konular konuşuyoruz ama buraya üye olan dertli konular açan da var eşinden kaynanasından vs.. e adam bi aratsa nicki bütün yazdıkları ortada...
böyle olunca işte sorun yaşayanlar çok oldu
ay evet süper olurrr mumlar falan da yakarsın bide en sevdiği yemekleri hazırlarsınnn
Yemek yapmayı unuttum ki zaten evlendikten sonranogrenmistim :)
Çooook romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?