347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende geldim kızlar sohbet baya koyu ankaralı arkadaşlar bende ay sonu gideceğim inşallah ankaraya iki gün evci çıkarmayı düşünüyorum bende sevmedim enkarayı beni eşimden ayırdığı için bu arada bende evlendiğimde sadece pilav yapmayı biliyordum şimdi öğrendim mecbur kalınca yapıyorsunuz takmayın şimdiden

Ben brokoli salatası çok severim kışın haftada 2 kere yaparım yani.
Sevgilimde nefret edermiş ben bir yaptım yedi kendinde de alışkanlık oldu annesi de bak ben yapıyorum yemiyorsun elin kızı yediriyor diyo

aynı muhabbet bizdede oldu sarımsaklı hiçbirşey yemiyordu ben çok severim alıştı şimdi çok şükür annesi çık şaşırdı

aynı muhabbet bizdede oldu sarımsaklı hiçbirşey yemiyordu ben çok severim alıştı şimdi çok şükür annesi çık şaşırdı

Kaynanayı şaşırtmak iyidir Çocuk annesinin yemeklerini bırakıp benim ellerimden yemeye alıştı iyice ileride yemek sorunu çekmem

uzun zaman sonra bende bugün ilk defa mesajlaştım özlemişim yazmayı eşim 1 haftadır hastanede yeni gelenlerden biri rahatsız onun yanında kalıyo öyle olunca rahat görüşüyoz bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…