Hayırdır kız ne doktoru önemli bişi yoktur inşallah
Bu aralar negatifim sizlerede yaymamak için bakınıp bakınıp gidiyorum. Şimdi kaçıyorum yarın akşam buralardayım
Kulağımda iltihap vardı, doktor bir poşet ilaç vermişti bunları bitir kontrole gel diye ben ilaçları bitirdim ama kontrole gitmedim iş yerinden izin almak sorun diye. 3 gündür başımın sağ tarafı şiddetli ağrıyor. Gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıyor, ayağı kalkınca başım dönüyor. Yarın kontrole gidicem doktor baya sövücek niye bu zamana kadar gelmedin diye ama gidicem işte
Kulağımda iltihap vardı, doktor bir poşet ilaç vermişti bunları bitir kontrole gel diye ben ilaçları bitirdim ama kontrole gitmedim iş yerinden izin almak sorun diye. 3 gündür başımın sağ tarafı şiddetli ağrıyor. Gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıyor, ayağı kalkınca başım dönüyor. Yarın kontrole gidicem doktor baya sövücek niye bu zamana kadar gelmedin diye ama gidicem işte
İzmir Kavakları dökülür yapraklarıııııı
Ececime ve İnciçeğine kocaman sevgilerrrrr
Kızlar okudumda dıger topıcte yenı gıden askerlerı hadı donup agustosta neler yazmısız dıe okuyayım dedim
Yarım saattır okuyorum giz,alde,tripliii,bubble,merci,sedulu,incicicegi,seymaa,hadadream,eyeliner,lego(nerede bu arada legoo),bianco,melekcadı...Gönderdiğimizin ilk zamanları bunlar.
Neler neler yazmışız yaa.
Ben 2.günden telefonunu açamamışım paralamışım kendimi ağlamışım
Yemin törenine ne kıyafet gıyılecek dıye tasalar tutmuş
Kac dakıka konustugumuzu yazmısız hep
Ay pek guzel geldı okumak onları.156.sayfada kaldım.Yarın devam edeyim gece okumaya yine :))
Iyı gecelerr bugunu de yidikk bitirdiikkk
benim ilk günler de foruma üye değildim ekim in başında geldim aranıza tüh keşke o zamanlar da.görseydim.bu forumu :-- -(
hoşgeldin canımm. benim nişanlım uzun dönemm.ünüversite mezunu.
15- 20 gün sonra falan belli olmştu yanlış hatırlamıyorsam. ilk önce meslekleriyle alakalı sınava girdiler ve atış sınavlarıda oldu sonuca göre yüzdelik dilime girenler gitmek istedikleri yeri kendileri seçti. her bölüme uygulanan birşeymi bilmiyorum canım. benimki meslekçi olarak gitti ve acemiliği 1 aydı.
Kızlar okudumda dıger topıcte yenı gıden askerlerı hadı donup agustosta neler yazmısız dıe okuyayım dedim
Yarım saattır okuyorum giz,alde,tripliii,bubble,merci,sedulu,incicicegi,seymaa,hadadream,eyeliner,lego(nerede bu arada legoo),bianco,melekcadı...Gönderdiğimizin ilk zamanları bunlar.
Neler neler yazmışız yaa.
Ben 2.günden telefonunu açamamışım paralamışım kendimi ağlamışım
Yemin törenine ne kıyafet gıyılecek dıye tasalar tutmuş
Kac dakıka konustugumuzu yazmısız hep
Ay pek guzel geldı okumak onları.156.sayfada kaldım.Yarın devam edeyim gece okumaya yine :))
Iyı gecelerr bugunu de yidikk bitirdiikkk
Canim olur mu hic oyle sey.GEldin de renk kattin sende tabi keske ozaman gelseydin beraber dertlesseydik ama olsun.
gunaydin bu arada herkese haftasonuna son 1.
bugun holigan sevdigimin tabiriyle bizanstayiz.
34:)
Dun elendik diye sevindi ya resmensu anda alttan aliyorum ama bakalim donunce nolucak bursa- besiktas maclarinda
İzmir Kavakları dökülür yapraklarıııııı
Ececime ve İnciçeğine kocaman sevgilerrrrr
ah onu bizde yapardık .. sonra kabataş kahve dünyasına giderdik. en son taksimden eminönüne yürümüştük.. taksim dden direk galata kulesi, karaköy ve galata köprüsünden eminöünü sonra vapur ile kadıköy sonra tuzlaya :) offffffffffffffff çokkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzzzzledimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?