347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırdır kız ne doktoru önemli bişi yoktur inşallah

Kulağımda iltihap vardı, doktor bir poşet ilaç vermişti bunları bitir kontrole gel diye ben ilaçları bitirdim ama kontrole gitmedim iş yerinden izin almak sorun diye. 3 gündür başımın sağ tarafı şiddetli ağrıyor. Gözlerim dışarı çıkacak gibi ağrıyor, ayağı kalkınca başım dönüyor. Yarın kontrole gidicem doktor baya sövücek niye bu zamana kadar gelmedin diye ama gidicem işte

ayyy canım çok geçmiş olsun yaaa ihmal edince öyle oldu tabi annenlere git bari evde yalnız durma

geçmiş olsun canım dikkat et sağlığına ihmal etme kendini önemli birşey yoktur inşallah

Aman ha ihmale gelmez sakın doktor haşlamakta haklı olur. Ya kulak bu en ufacık bi şey denge problemine yol açıyor. İlaçlara rağmen şu ağrının sebebi neymiş öğren bakalım. Çok geçmiş olsun ve dikkat et ihmal etme

Kızlar okudumda dıger topıcte yenı gıden askerlerı hadı donup agustosta neler yazmısız dıe okuyayım dedim
Yarım saattır okuyorum giz,alde,tripliii,bubble,merci,sedulu,incicicegi,seymaa,hadadream,eyeliner,lego(nerede bu arada legoo),bianco,melekcadı...Gönderdiğimizin ilk zamanları bunlar.
Neler neler yazmışız yaa.
Ben 2.günden telefonunu açamamışım paralamışım kendimi ağlamışım
Yemin törenine ne kıyafet gıyılecek dıye tasalar tutmuş
Kac dakıka konustugumuzu yazmısız hep
Ay pek guzel geldı okumak onları.156.sayfada kaldım.Yarın devam edeyim gece okumaya yine :))
Iyı gecelerr bugunu de yidikk bitirdiikkk

benim ilk günler de foruma üye değildim ekim in başında geldim aranıza tüh keşke o zamanlar da.görseydim.bu forumu :---(

benim ilk günler de foruma üye değildim ekim in başında geldim aranıza tüh keşke o zamanlar da.görseydim.bu forumu :---(

Canim olur mu hic oyle sey.GEldin de renk kattin sende tabi keske ozaman gelseydin beraber dertlesseydik ama olsun.

gunaydin bu arada herkese haftasonuna son 1.
bugun holigan sevdigimin tabiriyle bizanstayiz.
34:)
Dun elendik diye sevindi ya resmen su anda alttan aliyorum ama bakalim donunce nolucak bursa- besiktas maclarinda

evet canım hatırladım seninki meslekçiydi bana sormuştun hatta bende adestim demiştim sanaacemiliği 75 gün benimkinin de şu sınav olayına takıldım biraz girebilse keşke istediği yeri seçebilse,kıbrısa çok gönderiyorlarmış kıbrıs olmasın ya çok uzak gelemez iletişim kurmakta pahalı hem para falanda biriktiremez orda, tek iyi yanı güvenli bir yer ama artık hiçbir yer güvenli değil geliyor bana,nasip artık 2 ay sonra öğrenicez,çok teşekkürler canım

günayudın kızlar chelzy bende ara sıra ağustosu açıp okuyorum çok garip hisler sarıyor beni o zaman belkide daha güçlüydüm şimdi zaman geçsede kavuşsak bende akşam devam edicem en son yemin töreninde kalmıştım ben

ogünlerin üstünden sanki 1 yıl geçmiş gibi halbuki daha sadece 4 ay oldu :) yinede 4 ay çok uzun bi zaman tabi. Bende askerim dönünde ağustos ayını baştan okicam bi çırpıda nasıl geçtiğine sevinicemm :))
sahi lego nerelerde, nikitada gözükmüyo kaç gündür ?

Günaydın kızlarrrrr bugün dünyanın en güzel şehri İSTANBULDAYIMMM(34) kendi memleketinde olmak ne kadar da güzelmiş yahu :))) haritamda istanbulu görebilecekmiyim derdim hep geldi hatta yarısı bitio hepimiz askerlerimize kavuşacağızzz bitio yaşasınnnnnnnnnnnnnn

İzmir Kavakları dökülür yapraklarıııııı

Ececime ve İnciçeğine kocaman sevgilerrrrr

ayy hümeyra türkü geç hatırlattın ben hangi şehre gelirsek onla ilgili türkü söylüom benım askere dün izmirdim ulannn dedim ne var ne vardı düşünüom aklıma bşy gelmemişti :))) neyse bugün istanbulla ilgili çok var onlardan bir tane patlatı veririm

dyyg yakınmışız kzım bende pendikteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…