347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hay yine yalnızım yine yalnızım oynatmaya az kaldı gelsenize yaaaaa dertleşicek adam bulamıorum başka topiclere girip sizi aldatayımmı bunu mu istiosunuz

sevgilimi aradım sabah sabah 3. konuşuşum hehehe napıosun diye sordum sivil eşya odasındaymış atletleri çorapları vs. fazla ne varsa ayırıp elemanlara dagıtıomuş bu demek oluyor ki kendini ev dönmeye motive etmiş canım aşkım benim

Bende dedim cAnım a bırak kullansinlar diye bu arada herkese günaydınnnn

Bende dedim cAnım a bırak kullansinlar diye bu arada herkese günaydınnnn

evet evet iyi demişsin ben dedim ne var ne yok dağıt alan var alamayan var yani dimi ama ben ona deodorant krem vazelin vs. bissürü kozmetik almıştım her şeyi bırak bitmediyse kullansınlar dedim hemen hemen her şeyi bitirdim dio bnmki sever kozmetik kullanmayı tahmin etmiştim bitireceğini

Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış

ne zaman düşünüyorsunuz canım hangi ay? 2013 de ramazan temmuza denk geliyor bizim ancak temmuzdan sonraya yetişir gibi

valla vanillacım biz haziran düşünüodukta yetişemicez gibi daha hiç bşy alınmadı çünkü... o gelince alınacak her şey e ev tutulacak vs. yerleşecek apartopar yetiştirirsinde ben hızlı hızlı olsun istemıorum yavaş olsun her şeyin zevkini çıkarım koşturmca olmasın diye temmuz agustosta ramazan oldugu için eylül düşündük ama bakalım ani bi kararla nikah salonunda hazirana yer bulursak sıvışabiliriz bizim her şeyimiz sürpriz hiç planlı hareket edemioruz plan yapsak bile plandan aykırı davranıoruz bi gelse netleşecek :)))

üzülme bizde ilk zamanlar çoğumuz konuşamıoduk acemi birliği oldugu için bütün her yer yogun bissürü asker sevkiyatı oldgundan dolayı ankesörlü telefonlarda sıra çok olur bnm nişanlımn 2 saat kuyrukta beklediğini bilirim konuşmak için artı bide acemi oldgu için eğitimleri sıkı oluo yani yemin törenine hazırlık aşamaları hemen başlar onlarda muhtemelen konvoy halinde 200 kişi bi sağa bi sola yürüolardı bu durumlara biraz alış çünkü 1 ay böle olacak o da anlatır zaten sana aradıgı zaman bide 1-2 gün kayıt işlemleri vs oluo traş oluolar her yerde kuyrukta beklemesi gerekio takma kafana fazla fırsatı buldugu an arar ama usta birliğinde rahata kavuşur emin ol

biz annemle ufak ufak almaya başladık en çok mutfak eşyaları tutuyor zaten en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundasın,ben de eylül ekimi geçmesin istiyorum kısmet tabi ama gün ne zaman almak lazım acaba? en geç 6 ay kala mı alınıyor?evet tadına vara vara almak en güzeli zevkine göre seçip yavaş yavaş eksiklerini tamamlayınca stres de olmuyor insan, genelde planlar yapılır çizilir edilir ama pek uyulmaz onlara biz de nişan zamanı şu ay bunlar alınacak filan diye liste yapmıştık ama uymadık pek, onlar gelince işin ucundan tuttuklarında daha hızlı olur herşey

aldığın bir şeyler var mı peki , yoksa hiç başlamadın mı çeyize

Bende okudum dün akşam ya ne günler geçirmişiz tam buranın başına otururken ay aradı heyecanı bugün 5 dakika konuştuk detayı süper yani
Sevincimizde üzüntümüzde bir olmuş. Birininki aramasa arar canım şöyle olmuştur rahatlat kendini telkinleri.... Vay be baya geçmiş üstünden

merhaba canım hoşgeldin :)
ilk başlarda bizde öyleydik. ilk gittiği gün çok geç saatte haber alabilmiştim ve sadece 1-2 dk konuşabilmiştik meraktan ölmüştüm. Hatta tüm acemiliği boyunca bizim telefon olayımız oturmadı. Ama şimdi günde 2 kere hep aynı saatte arıyor usta birliğine geçince oturuyor herşey. Hiç meraklanma şuan yerleşme telaşı o panik arasında arayamıyorlar. Bide ilk günler aşırı telefon sırası oluyo çünkü herkes haber verme tellaşında oluyor. Sonra sevgilisi olmayanlar zamanla boşaltıyo klubeyi çünkü aileyi çok sık aramıyorlar :)) telefon klübelerinde bitek sevgilisi olanlar kalıyor :))) biz şanslıyızki birliğin çoğunun sevgilisi yok :))

canım ben çok şey aldım hatta ne aldgmı bile htrlamıorum okadar aldım yani bi bardaklarım eksik bi süpürge mak. bide gelinlik yatak örtüm yok sadece bunları alıcam he ben ekstra lazım bşy çıkarsa alırım tencere takımı falan aldımda belki 1 takım daha alırım belli olmaz bnm bşy alamdgmdan kastım halı,perde yatak odamı almadım bide nişanlım gelince beyaz esyalar mobılyalar alınacak esyadan kastım buydu bunlarn hıc bırı alınmadı onu beklıorum ufak tefeklerı aldm bide süs püs aksesuarları alıcam tablo vazo şamdan falan bunların acelesi yok ama almak istiyorum öyle şeyleler dahda ilgimi çekio :)))

dediklerine katılıorum bubblecım birlikte sadece bnmkinin hatunu var bide 1-2 kişi evliymiş dier askerlern yokmus sevgilileri ben günde 10 defa arıorum artık alıstılar bana alo diorum tmm cagırıorum gökhanı diolar eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…