sevgilimi aradım sabah sabah 3. konuşuşum hehehe napıosun diye sordum sivil eşya odasındaymış atletleri çorapları vs. fazla ne varsa ayırıp elemanlara dagıtıomuş bu demek oluyor ki kendini ev dönmeye motive etmiş canım aşkım benim
Sizin şafak kaç bakalımmm
sevgilimi aradım sabah sabah 3. konuşuşum hehehe napıosun diye sordum sivil eşya odasındaymış atletleri çorapları vs. fazla ne varsa ayırıp elemanlara dagıtıomuş bu demek oluyor ki kendini ev dönmeye motive etmiş canım aşkım benim
bende yarın istanbul diyorum şarkımi da buldumşafak İSTANBUL canım :)) 34
Bende dedim cAnım a bırak kullansinlar diye bu arada herkese günaydınnnn
şafak İSTANBUL canım :)) 34
ayyy 30 larda bitmek üzereee çok heyecanlıı, gelsin de bir an öcne güzel bir işe girsin diye dua ediyorum hepp hemen evlenelim :)
aynen öyle geldiği zamn ilk işimiz nikah tarihi almak snra nikaha kdar bi iş bulur zaten :))
ne zaman düşünüyorsunuz canım hangi ay? 2013 de ramazan temmuza denk geliyor bizim ancak temmuzdan sonraya yetişir gibi
Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış
valla vanillacım biz haziran düşünüodukta yetişemicez gibi daha hiç bşy alınmadı çünkü... o gelince alınacak her şey e ev tutulacak vs. yerleşecek apartopar yetiştirirsinde ben hızlı hızlı olsun istemıorum yavaş olsun her şeyin zevkini çıkarım koşturmca olmasın diye temmuz agustosta ramazan oldugu için eylül düşündük ama bakalım ani bi kararla nikah salonunda hazirana yer bulursak sıvışabiliriz bizim her şeyimiz sürpriz hiç planlı hareket edemioruz plan yapsak bile plandan aykırı davranıoruz bi gelse netleşecek :)))
Kızlar okudumda dıger topıcte yenı gıden askerlerı hadı donup agustosta neler yazmısız dıe okuyayım dedim
Yarım saattır okuyorum giz,alde,tripliii,bubble,merci,sedulu,incicicegi,seymaa,hadadream,eyeliner,lego(nerede bu arada legoo),bianco,melekcadı...Gönderdiğimizin ilk zamanları bunlar.
Neler neler yazmışız yaa.
Ben 2.günden telefonunu açamamışım paralamışım kendimi ağlamışım
Yemin törenine ne kıyafet gıyılecek dıye tasalar tutmuş
Kac dakıka konustugumuzu yazmısız hep
Ay pek guzel geldı okumak onları.156.sayfada kaldım.Yarın devam edeyim gece okumaya yine :))
Iyı gecelerr bugunu de yidikk bitirdiikkk
Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış
biz annemle ufak ufak almaya başladık en çok mutfak eşyaları tutuyor zaten en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundasın,ben de eylül ekimi geçmesin istiyorum kısmet tabi ama gün ne zaman almak lazım acaba? en geç 6 ay kala mı alınıyor?evet tadına vara vara almak en güzeli zevkine göre seçip yavaş yavaş eksiklerini tamamlayınca stres de olmuyor insan, genelde planlar yapılır çizilir edilir ama pek uyulmaz onlara biz de nişan zamanı şu ay bunlar alınacak filan diye liste yapmıştık ama uymadık pek, onlar gelince işin ucundan tuttuklarında daha hızlı olur herşey
aldığın bir şeyler var mı peki , yoksa hiç başlamadın mı çeyize
merhaba canım hoşgeldin :)
ilk başlarda bizde öyleydik. ilk gittiği gün çok geç saatte haber alabilmiştim ve sadece 1-2 dk konuşabilmiştik meraktan ölmüştüm. Hatta tüm acemiliği boyunca bizim telefon olayımız oturmadı. Ama şimdi günde 2 kere hep aynı saatte arıyor usta birliğine geçince oturuyor herşey. Hiç meraklanma şuan yerleşme telaşı o panik arasında arayamıyorlar. Bide ilk günler aşırı telefon sırası oluyo çünkü herkes haber verme tellaşında oluyor. Sonra sevgilisi olmayanlar zamanla boşaltıyo klubeyi çünkü aileyi çok sık aramıyorlar :)) telefon klübelerinde bitek sevgilisi olanlar kalıyor :))) biz şanslıyızki birliğin çoğunun sevgilisi yok :))
ne zaman düşünüyorsunuz canım hangi ay? 2013 de ramazan temmuza denk geliyor bizim ancak temmuzdan sonraya yetişir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?