Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış
ben mayıs geliniyim
ben mayıs geliniyim
canım ben çok şey aldım hatta ne aldgmı bile htrlamıorum okadar aldım yani bi bardaklarım eksik bi süpürge mak. bide gelinlik yatak örtüm yok sadece bunları alıcam he ben ekstra lazım bşy çıkarsa alırım tencere takımı falan aldımda belki 1 takım daha alırım belli olmaz bnm bşy alamdgmdan kastım halı,perde yatak odamı almadım bide nişanlım gelince beyaz esyalar mobılyalar alınacak esyadan kastım buydu bunlarn hıc bırı alınmadı onu beklıorum ufak tefeklerı aldm bide süs püs aksesuarları alıcam tablo vazo şamdan falan bunların acelesi yok ama almak istiyorum öyle şeyleler dahda ilgimi çekio :)))
dediklerine katılıorum bubblecım birlikte sadece bnmkinin hatunu var bide 1-2 kişi evliymiş dier askerlern yokmus sevgilileri ben günde 10 defa arıorum artık alıstılar bana alo diorum tmm cagırıorum gökhanı diolar eheheh
Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış
nasıl yetişeceksiniz ya bizde gökhan askere gitmeden mart sonu evleniriz diodukta şimdi tlfnda konusurken o lazım bu lazım derken hazirana bile yetişemeyiz dioruz en önemlisi hazırda iş yok işte bulması lazım siz nasıl programladınız ki kendinizi hümeyracım
aaa çok az kalmış canım senin gelinliğini seçtin mi bir de nerde yapacaksınız düğünü belli oldu mu
canım arar mutlaka fırsatını bulduğunda üzme sen kendini.
kızlarrrr aşkım çıkış tarihi ileri kayıcak sanki gibi dedi ee şimdi ben şafağımın üstüne gün mü eklicem? eklemicem işte ya banane banane
zaten canım.bi anormallik vardı sizde hepimiz 17 ocak da bekliyoruz sen ve ece 15 nasıl oluyor diye sormuştum be sana zaten bizimkilerle aynı gün cikabilirler o zaman
kızlar benim düğün yeri falan ayarlandi zaten.. o geldikten 4 ay sonra oluyor zaten ceyizcm de alınacak bi büyük beyaz eşyalar kaldı.. onları da canimgelince birlikte sececegiz tencere supurge falan hepsi hazır canım gelene kadar ufak şeyleri hallettik.. benim arkadaşım 2 ay içinde nişan yapıp evlendi yetişiyor yani merak etmeyin... Mart sonu gibi evi tutarız zaten mayıs in sonunda düğün başında değil.. yetişeceğiz inşallah... gün almaya gelince öyle 6 ay 5 ay kisitlamasi yok git ben haftaya evlenmek istiyorum de evlen ama tabi bu sene ramazan 10 temmuz.olduğu evin mayıs haziran dolu olacak onu da bi kaç ay önceden ayirtmak lazım
neyse napalım ben aynen giderim üstüne bikaç gün doğan güneş sayarım napalım artık
bizimki bakalım nasıl iş bulacak biz şuan hiçbirşey yapamayız o işe girmedenbakalım inşallah birkaç ay içinde iş bulursa yaz bitmeden yetiştirebiliriz, biz annemla ufak tefek şeyleri alıyoruz nevresim, mutfak eşyları filan
Büyük ihtimal sevgilim de 17 ocakta çıkacak. Kağıtlar gelmiş fakat daha görmemiş
evet canım nasip kısmet acaba ilk hangimiz göreceğiz çok merak ediyorum ne yapacağız görünce
evet canım nasip kısmet acaba ilk hangimiz göreceğiz çok merak ediyorum ne yapacağız görünce
ben 17 ve 18 ine izin alcam duruma göre 16sı akşamından yola cıkıp orda otelde kalmayı dusunuyorum sabah da gıyınıp suslenıp onu almaya gıdıcem oteller cok yakın askerıyeye zaten
ilk kim görür bilmemde en son ben kavuşucam sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?