347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hosgeldin adasım... Bizde acemi de öyleydik telefon başında bekle bekle 3 gün üst üste haber alamadığım oldu benim sabır biraz

ben mayıs geliniyim

nasıl yetişeceksiniz ya bizde gökhan askere gitmeden mart sonu evleniriz diodukta şimdi tlfnda konusurken o lazım bu lazım derken hazirana bile yetişemeyiz dioruz en önemlisi hazırda iş yok işte bulması lazım siz nasıl programladınız ki kendinizi hümeyracım

ooo sen herşeyi tamamlamışsın neredeyse, onlar da olur hemencecik evet aksesuar olayına girmek ben de istiyorum tablo olur çerçeve olur şamdanlar filan ama en sona bırakıyorum onları

Bana da yenge dedi.biri yaaa az kişi olunca tabi herkes herkesin ne olduğunu biliyor

canım arar mutlaka fırsatını bulduğunda üzme sen kendini.

kızlarrrr aşkım çıkış tarihi ileri kayıcak sanki gibi dedi ee şimdi ben şafağımın üstüne gün mü eklicem? eklemicem işte ya banane banane

aaa çok az kalmış canım senin gelinliğini seçtin mi bir de nerde yapacaksınız düğünü belli oldu mu

kızlar benim düğün yeri falan ayarlandi zaten.. o geldikten 4 ay sonra oluyor zaten ceyizcm de alınacak bi büyük beyaz eşyalar kaldı.. onları da canimgelince birlikte sececegiz tencere supurge falan hepsi hazır canım gelene kadar ufak şeyleri hallettik.. benim arkadaşım 2 ay içinde nişan yapıp evlendi yetişiyor yani merak etmeyin... Mart sonu gibi evi tutarız zaten mayıs in sonunda düğün başında değil.. yetişeceğiz inşallah... gün almaya gelince öyle 6 ay 5 ay kisitlamasi yok git ben haftaya evlenmek istiyorum de evlen ama tabi bu sene ramazan 10 temmuz.olduğu evin mayıs haziran dolu olacak onu da bi kaç ay önceden ayirtmak lazım

zaten canım.bi anormallik vardı sizde hepimiz 17 ocak da bekliyoruz sen ve ece 15 nasıl oluyor diye sormuştum be sana zaten bizimkilerle aynı gün cikabilirler o zaman

zaten canım.bi anormallik vardı sizde hepimiz 17 ocak da bekliyoruz sen ve ece 15 nasıl oluyor diye sormuştum be sana zaten bizimkilerle aynı gün cikabilirler o zaman

neyse napalım ben aynen giderim üstüne bikaç gün doğan güneş sayarım napalım artık

bizimki bakalım nasıl iş bulacak biz şuan hiçbirşey yapamayız o işe girmeden bakalım inşallah birkaç ay içinde iş bulursa yaz bitmeden yetiştirebiliriz, biz annemla ufak tefek şeyleri alıyoruz nevresim, mutfak eşyları filan

Büyük ihtimal sevgilim de 17 ocakta çıkacak. Kağıtlar gelmiş fakat daha görmemiş

Anladım canım biz bu planı bayağı önceden yapmıştık tarihi falan kafamızda oturtmuştuk zaten nasip kısmet bu işler yaaa

evet canım nasip kısmet acaba ilk hangimiz göreceğiz çok merak ediyorum ne yapacağız görünce

ben 17 ve 18 ine izin alcam duruma göre 16sı akşamından yola cıkıp orda otelde kalmayı dusunuyorum sabah da gıyınıp suslenıp onu almaya gıdıcem oteller cok yakın askerıyeye zaten

ben 17 ve 18 ine izin alcam duruma göre 16sı akşamından yola cıkıp orda otelde kalmayı dusunuyorum sabah da gıyınıp suslenıp onu almaya gıdıcem oteller cok yakın askerıyeye zaten

Hımm tabi çanakkale yakın istanbul a çok mesafe yok hadi bakalım canım... 17si sabah çıkacak o zaman o da büyük ihtimal çok heyecanlı

Selam kızlar ne kaynatmışsınız bu kadar ou ou anca geldim. İki saattir okuyorum.

Merciiim bizimkide daha erken çıkabilirim dedi dün akşam tam aksine. Çünkü kar sis olur diye erken çıkışta verebilirlermiş ama sen yine de herşeye hazırla kendini şimdi öyle söyledim diye hemen sevinme dedi. Bizimkilerin terhis kağıtları son 1 hafta kala verilecekmiş ordaki hava durumuna göre.

Bu arada benimde çeyizim hemen hemen tam gerçi alıncak şeyler elbette çıkacak ama evlendikten sonra da alırız problem değil. Beyaz eşyalarımın hepsi alındı benim, elektroniklerde. Hatta salonda kullanacağım aksesuarlarımı da Boyner'den toplu aldım ben. Bizimkiler koltuk takımı, tv vs en büyükleri alacak artık. Gelir gelmez gün alıyoruz biz, yer tutuyoruz. Gelinliğimin siparişini veriyorum falan. Haziran'da da mutlu son.

Bu arada yetişmez diye korkmayın bizimkinin kuzeni 2 ayda evleniyor işte, bahsetmiştim. Yarın kına gecesi haftaya cuma da düğünü var. Elinizde paranız varsa hemen hallediliyor herşey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…