347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh

ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh

kız forum da iç çamaşır gecelik topiği var o nasıl oluyor o zaman?? ilk gece korkusu diye topik var

hümoş pier cardin ve diğer markalar avrupavorketing die bir sitede satışta bide markafoni trendyola hep bunlar geliyor ben hepsini ya netten aldım pier cardinlermide arkadaşım şirkete katolog getirdi piyasanının yarı fiyatnda fabrikadan getirtti aldım ayyyy bayılajammm giymek için sabırsızlanıyorum bu sabırsızlığıda kendimden beklemyordm çeyizimde ilk syafada benim cicilerrr

Bende victoria secret araştırmasındayım yabancı sitelerden bakıyorum ucuza

çeyiz topiğinin linkini atsana buraya bi canım

asker topiki oldu bize sıcak saatler topiği ayolll

hümeyraaa ay ne bileyim kız herkes herkesi uyarır oldu çeyiz topikindede çeyiz konusu haricinde konşlmyor gerçi biz sohbet ediyoruz gayet güzel takılıyoruz +18 saygılı ve seviyeli yorumlar yapıyore

1 aydır denetim vardı, canlarını çıkarttılar şimdi de bölük taşınıyormuş. Çok bunaldı 3 haftadır çarşıya çıkmadı. Sıkıntıda.

2 seneyi geçti canım.

aynen canım yaa bizimkilerinde denetim vardı , 45 gün her akşam 6.30dan her sabah 8.30 a kadar 2 saat nöbet tutup 2 saat dinlendi , baya yorulmuştuu :26::26:

malesef birde eşimle aynı bataryadan bir asker intihar etti , baya sıkıntılar yaşadılar , olaylar olaylar , sonuç çocuk için "eğitim zahiyatı" dediler , bizimkilere 5 hafta çarşı kitlediler , bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…