aynen canım , kaynanam burdaydı benimde , ona "anne ben senin oğlunu çok seviyorum " dedim , o da kalakaldıı
ne kadar oldu tatlım siz evleneli ?
1 aydır denetim vardı, canlarını çıkarttılar şimdi de bölük taşınıyormuş. Çok bunaldı 3 haftadır çarşıya çıkmadı. Sıkıntıda.
utanırım ben yaaa
18 altı dağılsın dedik kız
ben 18 i aşalı yıllar oldu
Arkadaşım aldı balayına gitmeden ay dedim bunu nasıl giyecen ayyyy ölecem yaaa
ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh
o zaman internetten alacaksın
eeee anlat nakalım baska ne alalım
ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh
Kız kocana giycen işte
ben utanmam catır catır gyerım valla
Detaya girersem ban yerim
Rahat almanın ve araştırma yapmanın en güzel yolu internet
hümoş pier cardin ve diğer markalar avrupavorketing die bir sitede satışta bide markafoni trendyola hep bunlar geliyor ben hepsini ya netten aldım pier cardinlermide arkadaşım şirkete katolog getirdi piyasanının yarı fiyatnda fabrikadan getirtti aldım ayyyy bayılajammm giymek için sabırsızlanıyorum bu sabırsızlığıda kendimden beklemyordm çeyizimde ilk syafada benim cicilerrr
ilk gece korkusu topiğimi var ilk geceden mi korkacam ulannnnnnnnnnn ilk gece benden korksun :)
1 aydır denetim vardı, canlarını çıkarttılar şimdi de bölük taşınıyormuş. Çok bunaldı 3 haftadır çarşıya çıkmadı. Sıkıntıda.
2 seneyi geçti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?