hani bir laf vardır ya köprüyü gecene kadar diyesu askerlik bitsin bunların acısı tek tek cıkartırız canım
Bunların hepsi bir anadan çıkmış olmasınHepsiii aynıı aynııı aynıııı.
Bızde msn yok.Ah birde çarşıya çıksa da gelmese msne yada gelsede beni sallamasa ne kadar kavga ederız dusunemıyorum.Bızde sorun ayrı.Hala sinirim geçmiş değiş. yahu 3 saattır macı takıp ıcın sıtede takıyosun goruyorum.Elinde telefon.Bıtane mesaj at yaa napıyosun yavrum evde yalnızmısın? ben macı takıp edıyorum tamam? de yemın ederım mesaj atarsam.Ama II ıhh yok.Neymıs konusmusuz 3 defa zaten.Maç maç maç!! Gelsin sarılmak istesin git formana sarıl dicem
bende herşeyi yazıyorum aklıma unutmam hiçbişeyi gelince herşeyi tek tek sorucamm
ayyy benimkide aynen öyleeee zorla geliyo on dk yüzünü göreyim diye onda da başka yerlere bakmaktan bana bakmıyo zaten sonra da yemek falan yicem diyo gidiyo. ayyyyy gelince sorcam bunların hesabını tek tekkk
sor canım sor diyorum ki sen böyle devam et bu yaptıkların sana geri dönecek meraklanma :=)bende herşeyi yazıyorum aklıma unutmam hiçbişeyi gelince herşeyi tek tek sorucamm
Bunların hepsi bir anadan çıkmış olmasınHepsiii aynıı aynııı aynıııı.
Bızde msn yok.Ah birde çarşıya çıksa da gelmese msne yada gelsede beni sallamasa ne kadar kavga ederız dusunemıyorum.Bızde sorun ayrı.Hala sinirim geçmiş değiş. yahu 3 saattır macı takıp ıcın sıtede takıyosun goruyorum.Elinde telefon.Bıtane mesaj at yaa napıyosun yavrum evde yalnızmısın? ben macı takıp edıyorum tamam? de yemın ederım mesaj atarsam.Ama II ıhh yok.Neymıs konusmusuz 3 defa zaten.Maç maç maç!! Gelsin sarılmak istesin git formana sarıl dicem
aynen öyle o gün konuşucam herşeyi tek tek dahada bişe demem sonra ben dır dırcı oluyorum .. çok uysal olmaya karar verdim
evet sussan kendi kendini yiyorsun konussan cok konustu olursun hep aynı demekki
bende yazayım valla iyi fikir
Fener bi yana dünya bi yana benimkinde de
Bazen hatayı hadı kendımde arayayım dıyorum.
Bız fazla yogunlasıyoruz onlara.Bence sorun bu.Erkekler rahat.
Sabah ılk uyanırız aklımıza ılk onlar gelir.
Nobet tutar gece.Yalnız kalmasın dıye dusunursun uykusuz kalırsın.
Carsıya cıkıcak diye ondan daha cok heyecan yaparsın husrana ugrarsın.
Ondan hep haber almak ıstersın sureklı mesajlasmak ıstersın.
Ama karşılığa bak.
Nasıl iş bu ?
yaz aklının bi köşesine canımm
ben uzun zaman geçse bile lafı dan diye koyarım şaşar kalır
ayyy benimkide öyle yarın akşam maç izlemek için nöbetlerini ona göre ayarlatmış ama benim için msne bile zor gelir
Bazen hatayı hadı kendımde arayayım dıyorum.
Bız fazla yogunlasıyoruz onlara.Bence sorun bu.Erkekler rahat.
Sabah ılk uyanırız aklımıza ılk onlar gelir.
Nobet tutar gece.Yalnız kalmasın dıye dusunursun uykusuz kalırsın.
Carsıya cıkıcak diye ondan daha cok heyecan yaparsın husrana ugrarsın.
Ondan hep haber almak ıstersın sureklı mesajlasmak ıstersın.
Ama karşılığa bak.
Nasıl iş bu ?
aynen canım bende asla unutmam bazen bana diyor sen bunları bi kağıda falan yazıp notmu tutuyorsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?