347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fener bi yana dünya bi yana benimkinde de

ayyy benimkide aynen öyleeee zorla geliyo on dk yüzünü göreyim diye onda da başka yerlere bakmaktan bana bakmıyo zaten sonra da yemek falan yicem diyo gidiyo. ayyyyy gelince sorcam bunların hesabını tek tekkk

bende herşeyi yazıyorum aklıma unutmam hiçbişeyi gelince herşeyi tek tek sorucamm
sor canım sor diyorum ki sen böyle devam et bu yaptıkların sana geri dönecek meraklanma :=)

benimki maç izlemeyi sevmez allahtan....

evet sussan kendi kendini yiyorsun konussan cok konustu olursun hep aynı demekki

bana diyor ki sen çok iyisin çok hoşsun ama şu dırdırınnda olmasa daha iyi olucak, dedim dır dır etmem senin yüzünden sen azıcık düşünceli olsan bu şekilde olmuycak.. hala konuşma sebebimin kendinden kaynaklandığını düşünemiyor

Bazen hatayı hadı kendımde arayayım dıyorum.
Bız fazla yogunlasıyoruz onlara.Bence sorun bu.Erkekler rahat.
Sabah ılk uyanırız aklımıza ılk onlar gelir.
Nobet tutar gece.Yalnız kalmasın dıye dusunursun uykusuz kalırsın.
Carsıya cıkıcak diye ondan daha cok heyecan yaparsın husrana ugrarsın.
Ondan hep haber almak ıstersın sureklı mesajlasmak ıstersın.
Ama karşılığa bak.
Nasıl iş bu ?

This is mine

canım valla tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum bende
ve bundan sonra daha normal olmaya merkeze onu koymamaya çalışıcam
biliyorum döndüğünde herşey düzelicek ama bu tavırları hiç hoş değil
ben bugün içimde ne varsa tek tek söyledim yüzüne oflayıp poflamaya başladı
bende içimdekileri sana da anlatamıcaksam kime anlatıyım dedim oflama hiç dedim.
hastayım dedim rapor alıp yatsana bikaç gün dedi hayır alamam çünkü 2 gün izin alıcam ocakta yanına gelmek için dedim
çünkü benim hayatımın merkezinde sen varsın , ama senin için öyle olduğumu düşünmüyorum bu hareketlerinden sonra dedim.

erkeklerin bu rahatlığını hiç anlamıyorum valla
hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz baksanızaa
nedir bu kızların çektikleri böylee

sonuç: bütün kızlar aynı.... sevildiğini düşünüldüğünü görmek istiyor..

bütün erkekler aynı... rahat relaks...

yapmamız gereken ; onlar gibi davranmak....

Kızlar bizim çarşmz bugünde aşkım peste oynadı msn yede geldi hatta ben ders çalşyordm az görüştük stresliyim suratım kötüydü tahamül ettti kızlar onları görünce bişi diyemicrksniz biliyosunuz kızmayın gücenmeyin içlerinden gelmiyordur belki böyle davranmak

Benmkine üzüldüm mahkeme duvarı gibi suratım vardı dedi suratın asık beni artık sevmiyormusun üzüldüm ona bu stresimi hissetirdim dir bide sabah kuaföredeym öğlende arkadaşma gittim 2 ye kadar beni bekledi kırılmış olabilirmi gerçi pes 1 saat oynuyorsa 2 saat oynadı canına minnetir ama ben ders çalşyorm die erkenden kapadım bide moralim bozuk ona ihtiyacın var

Belki sizinkilerde sizi görünce üzülüyolardır güçlü olamıyolardır kafa dağıtıyolardır bilemeyiz hissetiklerini kızmayın psikolojileri iyi değil aşkım faceden arkadşna her geçen saniyeyi hissede hissede yaşıyorum bıktım burdan bunaldım yazmış bana hiçbişi sölemiyo bende salak gibi stresme ortak ettim onu

Bana şans dileyin fazlaca ihtiyacım olucak kızlar sınavı geçebilceğmi sanmıyorum ama ilk kendmi denemem olcak
Ne olur sizde kendinizi üzmeyin herkes bir değil bakın asla iki kişi aynı duyarlılığı gösteremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…