347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay canım boşver takılma odunluğu üstünde bu aralar hepsininnnn

Benim gibi vurun kırbacı sevgilinize sonra sıkıyorsa ilgilenmesin sizinle

o ayrı bi garip maşallah ona... imkanı var da mı girmiyor yoksa cafe mi yok

beyfendi 2 haftada bir çarşıya çıkıyormuş zaten ondada msn e mi giricekmiş. zaten 2 hafta boyunca ordaymış çarşıya 10 da geliyormuş kahvaltı yemek diyene kadar zaman geçiyormuş..hem sevmiyormuş

benımde sevgilim hiç msn felan gelmedi.. askerlik sürecinde.. gel dedim gelmiyor bende artık hiç bişe demiyorum

yarın çarşıya çıkacak diye bugün tüm işler bitsin yarına işim kalmasın diye uğraştım ama kesin beni çağırmayacak yarın

ay canım boşver takılma odunluğu üstünde bu aralar hepsininnnn

nasıl bi asker psikolojisiymiş arkadaş yaa ömrümü yedi valla
bi öyle bi böylee nevrim döndü resmenn

sevgilime de dedim ki senin burcun aslan yükselenin öküz :=)

ayy canım ya buna ne diyebilirki

beyfendi 2 haftada bir çarşıya çıkıyormuş zaten ondada msn e mi giricekmiş. zaten 2 hafta boyunca ordaymış çarşıya 10 da geliyormuş kahvaltı yemek diyene kadar zaman geçiyormuş..hem sevmiyormuş

nasıl bir mantıkmıs bu canım:44:

Tabi msne koşacak seni görmek istemiyor mu

aa öyle diyince ne alakası varmış.. görmek istemezmiymiş ama onuda anlamalıymışım.. nedense hep ben anlamak zorundayım:) aman neyse şurda 1 ay kalmış kendi bilir çok da tın, asker sonrasıda var tek tek hesap sorucam 17 ocak iple çekiyorum

kızlar altıncıcaddedekı avealılara 40tl indirimden bır kaç urunu bırleştırıpte alabılır mıyız acaba bır fıkrı olan yada daha once alışveriş yapan var mı ?

hani bir laf vardır ya köprüyü gecene kadar diye su askerlik bitsin bunların acısı tek tek cıkartırız canım

Son düzenleme:

Bizde tartıştık bugün kötü günümüzdeyiz anlaşılan biri pes oynar biri tv ye bakar diğeri tersler

Bunların hepsi bir anadan çıkmış olmasınHepsiii aynıı aynııı aynıııı.
Bızde msn yok.Ah birde çarşıya çıksa da gelmese msne yada gelsede beni sallamasa ne kadar kavga ederız dusunemıyorum.Bızde sorun ayrı.Hala sinirim geçmiş değiş. yahu 3 saattır macı takıp ıcın sıtede takıyosun goruyorum.Elinde telefon.Bıtane mesaj at yaa napıyosun yavrum evde yalnızmısın? ben macı takıp edıyorum tamam? de yemın ederım mesaj atarsam.Ama II ıhh yok.Neymıs konusmusuz 3 defa zaten.Maç maç maç!! Gelsin sarılmak istesin git formana sarıl dicem

ayyy benimkide aynen öyleeee zorla geliyo on dk yüzünü göreyim diye onda da başka yerlere bakmaktan bana bakmıyo zaten sonra da yemek falan yicem diyo gidiyo. ayyyyy gelince sorcam bunların hesabını tek tekkk

bende herşeyi yazıyorum aklıma unutmam hiçbişeyi gelince herşeyi tek tek sorucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…