bu erkekler niye böyle odunn
beni msn ye çağırıyoo gözünü televizyondan alamıyoo. sırf konuşmuş olmak için de eee naptın başka diyip durduu
gelde sinir olma şimdiii
bide şifayı kapmışımm üstüne. evden çıkmadan nasıl hasta olmayı beceriyosam onuda anlamadım
ben çıktım kızlar,hoşçakalııın.
benımde sevgilim hiç msn felan gelmedi.. askerlik sürecinde.. gel dedim gelmiyor bende artık hiç bişe demiyorum
ay canım boşver takılma odunluğu üstünde bu aralar hepsininnnn
sevgilime de dedim ki senin burcun aslan yükselenin öküz :=)
o ayrı bi garip maşallah ona... imkanı var da mı girmiyor yoksa cafe mi yok
benımde sevgilim hiç msn felan gelmedi.. askerlik sürecinde.. gel dedim gelmiyor bende artık hiç bişe demiyorum
yarın çarşıya çıkacak diye bugün tüm işler bitsin yarına işim kalmasın diye uğraştım ama kesin beni çağırmayacak yarın
ay canım boşver takılma odunluğu üstünde bu aralar hepsininnnn
ayy bende o kardanadamlı nevresim takımından alsammı diye düşünüyorum senini english home nevresimlerin nasıl?
hahahahao ne tepki verdi söyleyince? Allah bilir savunmamıştır da kendini
beyfendi 2 haftada bir çarşıya çıkıyormuş zaten ondada msn e mi giricekmiş. zaten 2 hafta boyunca ordaymış çarşıya 10 da geliyormuş kahvaltı yemek diyene kadar zaman geçiyormuş..hem sevmiyormuş
beyfendi 2 haftada bir çarşıya çıkıyormuş zaten ondada msn e mi giricekmiş. zaten 2 hafta boyunca ordaymış çarşıya 10 da geliyormuş kahvaltı yemek diyene kadar zaman geçiyormuş..hem sevmiyormuş
Tabi msne koşacak seni görmek istemiyor mu
aa öyle diyince ne alakası varmış.. görmek istemezmiymiş ama onuda anlamalıymışım.. nedense hep ben anlamak zorundayım:) aman neyse şurda 1 ay kalmış kendi bilir çok da tın, asker sonrasıda var tek tek hesap sorucam 17 ocak iple çekiyorum
bu erkekler niye böyle odunn
beni msn ye çağırıyoo gözünü televizyondan alamıyoo. sırf konuşmuş olmak için de eee naptın başka diyip durduu
gelde sinir olma şimdiii
bide şifayı kapmışımm üstüne. evden çıkmadan nasıl hasta olmayı beceriyosam onuda anlamadım
Bizde tartıştık bugün kötü günümüzdeyiz anlaşılan biri pes oynar biri tv ye bakar diğeri tersler
aa öyle diyince ne alakası varmış.. görmek istemezmiymiş ama onuda anlamalıymışım.. nedense hep ben anlamak zorundayım:) aman neyse şurda 1 ay kalmış kendi bilir çok da tın, asker sonrasıda var tek tek hesap sorucam 17 ocak iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?