Uzerınden zaman geçer lafı gediğine koyarsın sonra yine sen suçlu olursun.Vay efendim ne kadar kinlisin hiç unutmuyosun olurÇünkü kendisi melek
Kızlar bizim çarşmz bugünde aşkım peste oynadı msn yede geldi hatta ben ders çalşyordm az görüştük stresliyim suratım kötüydü tahamül ettti kızlar onları görünce bişi diyemicrksniz biliyosunuz kızmayın gücenmeyin içlerinden gelmiyordur belki böyle davranmak
Benmkine üzüldüm mahkeme duvarı gibi suratım vardı dedi suratın asık beni artık sevmiyormusun üzüldüm ona bu stresimi hissetirdim dir bide sabah kuaföredeym öğlende arkadaşma gittim 2 ye kadar beni bekledi kırılmış olabilirmi gerçi pes 1 saat oynuyorsa 2 saat oynadı canına minnetir ama ben ders çalşyorm die erkenden kapadım bide moralim bozuk ona ihtiyacın var
Belki sizinkilerde sizi görünce üzülüyolardır güçlü olamıyolardır kafa dağıtıyolardır bilemeyiz hissetiklerini kızmayın psikolojileri iyi değil aşkım faceden arkadşna her geçen saniyeyi hissede hissede yaşıyorum bıktım burdan bunaldım yazmış bana hiçbişi sölemiyo bende salak gibi stresme ortak ettim onu
Bana şans dileyin fazlaca ihtiyacım olucak kızlar sınavı geçebilceğmi sanmıyorum ama ilk kendmi denemem olcak
Ne olur sizde kendinizi üzmeyin herkes bir değil bakın asla iki kişi aynı duyarlılığı gösteremiyor
sonuç: bütün kızlar aynı.... sevildiğini düşünüldüğünü görmek istiyor..
bütün erkekler aynı... rahat relaks...
yapmamız gereken ; onlar gibi davranmak....
Ne sınavı bu canım???
canım valla tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum bende
ve bundan sonra daha normal olmaya merkeze onu koymamaya çalışıcam
biliyorum döndüğünde herşey düzelicek ama bu tavırları hiç hoş değil
ben bugün içimde ne varsa tek tek söyledim yüzüne oflayıp poflamaya başladı
bende içimdekileri sana da anlatamıcaksam kime anlatıyım dedim oflama hiç dedim.
hastayım dedim rapor alıp yatsana bikaç gün dedi hayır alamam çünkü 2 gün izin alıcam ocakta yanına gelmek için dedim
çünkü benim hayatımın merkezinde sen varsın , ama senin için öyle olduğumu düşünmüyorum bu hareketlerinden sonra dedim.
erkeklerin bu rahatlığını hiç anlamıyorum valla
hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz baksanızaa
nedir bu kızların çektikleri böylee
Ben kaçıyorum henizi öperim aşklarmız gelcek az kaldı kızlar az daha sabredin strese girmeyin o üniformayı çıkarınca aynı kişi olucaklar
Ben kaçıyorum henizi öperim aşklarmız gelcek az kaldı kızlar az daha sabredin strese girmeyin o üniformayı çıkarınca aynı kişi olucaklar
Kurumun terfi sınavı canım
Duygucum doğru bir tavsiye ben bazen uyguluyorum relax oluyorum ama bendr kıyamam aşkım ama kinci özellikte çok var kinciği o sevmez hiçte yapmaz
hiç onun kadar relaks olamadım valla kaç kere denedim ama yokk
benim adam aşırı rahatt
evet ama yapamıyorum işte ben öyle hemen yumuşuyorum
Duygucum doğru bir tavsiye ben bazen uyguluyorum relax oluyorum ama bendr kıyamam aşkım ama kinci özellikte çok var kinciği o sevmez hiçte yapmaz
Derdini anlatmak istediğinde beni burda bu ortamda askerde boyle yaparak iyi mi yapıyosun.Zaten bunalıyorum bide bununla bunaltma olur.
tatlım öncelikle sınavında başarılar... ben geçen ilkbahardı 1 hafta ne aradım ne msj attım o ararsa açıyordum bazen de açmıyordum :=) sonra bana diyorki sende susmayınca susmuyorsun susuncada tam susuyorsun.. allahım telefonu açmıyorum diye nasıl kudurmuştu ne yapıp ettiğimi de söylemiyordum.. ama askerde alıştım artık onunla çok konuşmamaya asker sonrasıda ben buna devam edicem.. o düşsün üstüme ben değil.. yeter artık sıkıldım ama koca insan oldum liseli cocuk gibi olmak istemiyorum
Yine liseli ergen kız tribine girdin diyor başka bişeyle ilgileniyosun,niye geç mesaj atıyosun aramadın beni deyinceŞimdi gülüyorum ama o anda çok fena sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?