347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ne sınavı bu canım???

sonuç: bütün kızlar aynı.... sevildiğini düşünüldüğünü görmek istiyor..

bütün erkekler aynı... rahat relaks...

yapmamız gereken ; onlar gibi davranmak....

hiç onun kadar relaks olamadım valla kaç kere denedim ama yokk
benim adam aşırı rahatt

Ben kaçıyorum henizi öperim aşklarmız gelcek az kaldı kızlar az daha sabredin strese girmeyin o üniformayı çıkarınca aynı kişi olucaklar

Derdini anlatmak istediğinde beni burda bu ortamda askerde boyle yaparak iyi mi yapıyosun.Zaten bunalıyorum bide bununla bunaltma olur.

erkeklerin bu rahatlığını hiç anlamıyorum valla
hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz baksanızaa
nedir bu kızların çektikleri böylee

Valla ben sadece bende var sanıyordum.
Hepimizde koşulsuz kabul ve sonsuz sevgi var.
Bundan kaynaklanıyor dıye dusunuyorum.
Kuzenım sever ama cok belli etmez,göstermez.Su ana kadar olan sevgılılerı aynı biz gibi oldular.
Baksanıza asker dönüş hediyesimi olurmus yaa ?
Oturmus gelsin şöyle supriz yapıcam şunu alıcam bunu vericem diyoruz
Hata cidden biraz da bizde.

sonuç: bütün kızlar aynı.... sevildiğini düşünüldüğünü görmek istiyor..

bütün erkekler aynı... rahat relaks...

yapmamız gereken ; onlar gibi davranmak....

Kendi kendime karar alıyorum bazen.Rahat davranıcam onun gibi diye.II ıhh daral basıyo bana ozamanlar.

Kurumun terfi sınavı canım

Duygucum doğru bir tavsiye ben bazen uyguluyorum relax oluyorum ama bendr kıyamam aşkım ama kinci özellikte çok var kinciği o sevmez hiçte yapmaz

Ben kaçıyorum henizi öperim aşklarmız gelcek az kaldı kızlar az daha sabredin strese girmeyin o üniformayı çıkarınca aynı kişi olucaklar

kolay gelsin cnaım inşallah kazanırsın sıkı çalış kendine iyi bak iyi geceler

hiç onun kadar relaks olamadım valla kaç kere denedim ama yokk
benim adam aşırı rahatt

evet ama yapamıyorum işte ben öyle hemen yumuşuyorum

Kurumun terfi sınavı canım

Duygucum doğru bir tavsiye ben bazen uyguluyorum relax oluyorum ama bendr kıyamam aşkım ama kinci özellikte çok var kinciği o sevmez hiçte yapmaz

tatlım öncelikle sınavında başarılar... ben geçen ilkbahardı 1 hafta ne aradım ne msj attım o ararsa açıyordum bazen de açmıyordum :=) sonra bana diyorki sende susmayınca susmuyorsun susuncada tam susuyorsun.. allahım telefonu açmıyorum diye nasıl kudurmuştu ne yapıp ettiğimi de söylemiyordum.. ama askerde alıştım artık onunla çok konuşmamaya asker sonrasıda ben buna devam edicem.. o düşsün üstüme ben değil.. yeter artık sıkıldım ama koca insan oldum liseli cocuk gibi olmak istemiyorum

Derdini anlatmak istediğinde beni burda bu ortamda askerde boyle yaparak iyi mi yapıyosun.Zaten bunalıyorum bide bununla bunaltma olur.

ayyy tamamen aynı cevabı veriyo yaa moralimi bozuyosun sen benim yeterince bunalıyorum burda zaten diyo bide

Kızlar erkekler marstan kadınalr venüsten die bir kitap var azcık okumştum orda bu erkek milletiylr ilgili baya yazı var ama yazanda erkek ben suçlayıcı tavırlarma son verdim yanlış yöne gitsek bile kaybolcaksa. Senle kaybolayım diyorum çok suçlardım çok çirkeftim attım o özelliğmi

Hepiniziii öpüyorum

Yine liseli ergen kız tribine girdin diyor başka bişeyle ilgileniyosun,niye geç mesaj atıyosun aramadın beni deyince Şimdi gülüyorum ama o anda çok fena sinirleniyorum.

Yine liseli ergen kız tribine girdin diyor başka bişeyle ilgileniyosun,niye geç mesaj atıyosun aramadın beni deyince Şimdi gülüyorum ama o anda çok fena sinirleniyorum.

hahahaha bizi anlatıyosun sanki, en son bende lisedeyken öyle yapıyodum galiba napıyosun niye konuşmuyosun niye mesaj atmıyosun kimle konuşuyosun diye ama bizi onlar böyle yaptılarrr

kızçeler merhabalar ben 349.dönem yareniyim yani sizin erlerinizi serbest bırakacak torun:))....aranızda askeri usta birliği K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 55'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
DADAŞKÖYÜ ERZURUM olan var mı???..sınıfıda bakımcı.......varsa nasıl biyerdir olaylı mı falan..soğuk olduğğunu biliyorm((...bide telefon falan olayı nasıldır çeker mi hat?haftasonları msn den görşme falan yapılır mı nedir ne değildiiir?...yardımcı olursanız çoook mutlu olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…