347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne berbat bir gün p.tesi yoğunluğuuuuuuu

üstüne bir de parmağımı sıkıştırdım davul gibi olmuş...

sevgilimi aradım sesini duydum böyle bir güne anca onun sesini duymak iyi olur du bnm için o da bugun her sanıye beni çokkkk özlediğini söyleyip durdu canım yaaaa

zaman göstericek bunu bana herhlde canm bi gırgır dönüyo haklısın bana benm ağırlığmı koymamamdan dolayı sanıyorumm

hayır ya senin ağırlığını koyamamanla falan alakası yok bence ailesinin kendi arasında esprisini döndürdüğü bir şeydir bu oğullarının sana söylediğinden haberdar değillerdir belkide.

geçmiş olsun canım

hayır ya senin ağırlığını koyamamanla falan alakası yok bence ailesinin kendi arasında esprisini döndürdüğü bir şeydir bu oğullarının sana söylediğinden haberdar değillerdir belkide.
ay canım inanki bi garip oldum arayınca nasıl davranırım Allah bilir insanın içi endişeli bi garip his oluyoyaa o anlatamadığım şeyden olduuuuummmm

ay canım inanki bi garip oldum arayınca nasıl davranırım Allah bilir insanın içi endişeli bi garip his oluyoyaa o anlatamadığım şeyden olduuuuummmm

aynı muhabbet bizde de oldu ama tabi kuZeni takılıyormus ben gerçek sandim başını yedim.nişanlımın.... iki sene önce face de duruma yorumlar da gördüm kkuzeni "teyzem sana kız da bakmaya da başlamış anneme soruyormuş" yazmisti ben bunu görünce çıldırdım.tabi ben ne oluyorum bu ne böyle diye ki taa enbasindan beri biliyorlardi onlar.. kuzeninin sacmaligiymis meğersem... olur mu öyle şey dedi. sizde de böyle birşey olmasın canım?

haklısın bir garip olmakta gıcık bir konu sonuçta ama rahat ol bence gerçekten tahmin ettiğimiz gibi bir olaydır sen normal davranmaya çalış.

Hümeyra bu gruba benide dahil et : ) Yeni yemek yedim tok karna 64'düm. Hedef 60

Selam kızlarr , nasılsınızz ??

ben dün gece çok zorlandım uyumakta 4 aydır hiç böyle olmamıştım , nrmalde 3 saat uyku yetiyor bana ama dün hiç uyuyamadım desem yeridir

bitsin şu son 1 ay artık yaa bitsin valllaaa :26::26:

sizlerde durumlar nasıl fıstıklar ? Triplii canım siz nasılsınız , halen limoniyiz demişsin , sıkıntı etme kuzum herşey yoluna girer inşAllahh

öpüyorum hepinizi

Kızlar 349.dönem topiğinde okudum aç aç eğlencesi diye bişey varmı ne o öyleee :)) bilen varmı?

o da neymiş bacıımm ? öyle bişey duymadım , ama azcık tahmin edebiliyom sankimm

valla canım bende bilmiyorum 349.dönem topiğindeki kızlar konuşmuşlar bende sordum şimdi onlara:

Ben söylemeyi unuttum mesaj atıyor, aradı biraz öncede konuştuk. Telefonu bozulmuştu ses gitmiyordu arkadaşın telinden çaldırdı aradım konuştuk bayağı. Benim her halimi seviyormuş, sensiz yapamam ben falan dedi. Çok sevdiğini söyleyip durdu hatta hemen çocuk istediğini de. Suratına kapatırım telefonu sus dedim. Güldü çok sıkılmış orda falan. Sonuç itibariyle biz yine iyiyiz. Yarında para yatıracakmış hesabıma.

Kızlar 349.dönem topiğinde okudum aç aç eğlencesi diye bişey varmı ne o öyleee :)) bilen varmı?

Yok öyle bir saçmalık.Koskoca okumus etmiş adamlar oyle sacma sapan ucuz seyler pesınde olmazlar.
Sevmıyorum boyle muhabbetlerı ben.Mumkunse bahsetmeyelım biz boyle sacma hurafe asker geyiklerinden.
Bu arada hoşgeldin melekcadı pek ugramıyosun sıklastır gelmeleri

valla canım bende bilmiyorum 349.dönem topiğindeki kızlar konuşmuşlar bende sordum şimdi onlara:

valla ben eşimden öyle aç aç falan tarzı bişey duymadım , yani zannetmiyorum öyle bir durum olduğunu , koca koca üniversite okumuş adamlar , yok daha neler diyorumm

yok artık daha neler öyle eğlence mi olurmuş yaaa! zannetmiyorum ben öyle bişey olcağını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…