zaman göstericek bunu bana herhlde canm bi gırgır dönüyo haklısın bana benm ağırlığmı koymamamdan dolayı sanıyorumm
ne berbat bir gün p.tesi yoğunluğuuuuuuu
üstüne bir de parmağımı sıkıştırdım davul gibi olmuş...
sevgilimi aradım sesini duydum böyle bir güne anca onun sesini duymak iyi olur du bnm için o da bugun her sanıye beni çokkkk özlediğini söyleyip durdu canım yaaaa
ay canım inanki bi garip oldum arayınca nasıl davranırım Allah bilir insanın içi endişeli bi garip his oluyoyaa o anlatamadığım şeyden olduuuuummmmhayır ya senin ağırlığını koyamamanla falan alakası yok bence ailesinin kendi arasında esprisini döndürdüğü bir şeydir bu oğullarının sana söylediğinden haberdar değillerdir belkide.
ay canım inanki bi garip oldum arayınca nasıl davranırım Allah bilir insanın içi endişeli bi garip his oluyoyaa o anlatamadığım şeyden olduuuuummmm
ay canım inanki bi garip oldum arayınca nasıl davranırım Allah bilir insanın içi endişeli bi garip his oluyoyaa o anlatamadığım şeyden olduuuuummmm
[FONT="]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]İnciçiçeği35:65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Kilebek:63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Giz08:58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Bubble:56,7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="]NOT: [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
Kızlar 349.dönem topiğinde okudum aç aç eğlencesi diye bişey varmı ne o öyleee :)) bilen varmı?
valla canım bende bilmiyorum 349.dönem topiğindeki kızlar konuşmuşlar bende sordum şimdi onlara:Selam kızlarr , nasılsınızz ??
ben dün gece çok zorlandım uyumakta 4 aydır hiç böyle olmamıştım , nrmalde 3 saat uyku yetiyor bana ama dün hiç uyuyamadım desem yeridir
bitsin şu son 1 ay artık yaa bitsin valllaaa :26::26:
sizlerde durumlar nasıl fıstıklar ? Triplii canım siz nasılsınız , halen limoniyiz demişsin , sıkıntı etme kuzum herşey yoluna girer inşAllahh
öpüyorum hepinizi
o da neymiş bacıımm ? öyle bişey duymadım , ama azcık tahmin edebiliyom sankimm
aç aç eglencesi mi o nee.yaaaKızlar 349.dönem topiğinde okudum aç aç eğlencesi diye bişey varmı ne o öyleee :)) bilen varmı?
tamam.canım.sabah tartil ıstersen aç karna bakalım kaçsin öyle yazarızHümeyra bu gruba benide dahil et : ) Yeni yemek yedim tok karna 64'düm. Hedef 60
Kızlar 349.dönem topiğinde okudum aç aç eğlencesi diye bişey varmı ne o öyleee :)) bilen varmı?
valla canım bende bilmiyorum 349.dönem topiğindeki kızlar konuşmuşlar bende sordum şimdi onlara:
tamam.canım.sabah tartil ıstersen aç karna bakalım kaçsin öyle yazarızbüyük ihtimal 63.3 gibi falan çıkarsın
Sacmalik bence de okudum iğrenç birşey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?