Erkekler bayanlara göre daha az programlı oluyor ama birazda bizim yönlendirmemiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben istediklerimi söylüyorum, bizimkine uygulaması kalıyor. Şimdi gelince ona 15 gün dinlenmesi için izin veriyorum. Şubat'ın 1'i iş başı yapmasını istiyorum. Şubatta evlilik tarihimizi alıp, yerimizi tutacağız. Ben söylemez ve ona bırakırsam bu 2 ay sonra da olabilir 3 ay sonrada olabilir ama ben istersem yapıyor mecbur. Ağlamayan bebeğe meme vermezler misali. O yüzden biz isteyeceğiz onlar yapacak.
canım biiz de gör aradaBenimki de öyleydi de askere gidince daha bi istekli oldu hadi hadi hadi diye
Alıştırmamşm ki öylee ben kendi halime yanayım ona yaptırmayı bilmeyen banaErkekler bayanlara göre daha az programlı oluyor ama birazda bizim yönlendirmemiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben istediklerimi söylüyorum, bizimkine uygulaması kalıyor. Şimdi gelince ona 15 gün dinlenmesi için izin veriyorum. Şubat'ın 1'i iş başı yapmasını istiyorum. Şubatta evlilik tarihimizi alıp, yerimizi tutacağız. Ben söylemez ve ona bırakırsam bu 2 ay sonra da olabilir 3 ay sonrada olabilir ama ben istersem yapıyor mecbur. Ağlamayan bebeğe meme vermezler misali. O yüzden biz isteyeceğiz onlar yapacak.
Kızlar markafoniden cezve takımı almıştım schafer'ın. Geldi ama ben siyah söylemiştim saplarını beyaz göndermişler. Telefon açtım hemen değişim yapamayacaklarını (bunu zaten biliyordum şansımı denedim) iade edebileceğimi söylediler. Sağolsun çok yardımcı oldular. Onların hatası yanlış ürün gönderdiler. Şimdi ben tekrar schafer'ın indirime girmesini bekleyeceğim. Sizden ricam schafer'ın indirime girdiğini görürseniz bana haber verir misiniz?
Bunu istemiştim.
Eki Görüntüle 579254
Bunu göndermişler.
Eki Görüntüle 579259
Erkekler bayanlara göre daha az programlı oluyor ama birazda bizim yönlendirmemiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben istediklerimi söylüyorum, bizimkine uygulaması kalıyor. Şimdi gelince ona 15 gün dinlenmesi için izin veriyorum. Şubat'ın 1'i iş başı yapmasını istiyorum. Şubatta evlilik tarihimizi alıp, yerimizi tutacağız. Ben söylemez ve ona bırakırsam bu 2 ay sonra da olabilir 3 ay sonrada olabilir ama ben istersem yapıyor mecbur. Ağlamayan bebeğe meme vermezler misali. O yüzden biz isteyeceğiz onlar yapacak.
canım biiz de gör arada
--------
hepinizi Allah kavustursun. asker yarenleri.
normalde tencere setının içinde oluyor bunlar senınkınde yok mu
Canım ben çelik tencere takımı almadım hiç kullanmayacağım çelik. Sadece fissler'in düdüklüsü olacak bende çelik olarak.
Tencere setim bu benim. 1'i hediye gelmişti hatırlarsan bir tane de biz aldık yetsin diye aynısından.
Bu takımdan iki tane oldu yani canım.
Canım ben çelik tencere takımı almadım hiç kullanmayacağım çelik. Sadece fissler'in düdüklüsü olacak bende çelik olarak.
Tencere setim bu benim. 1'i hediye gelmişti hatırlarsan bir tane de biz aldık yetsin diye aynısından.
Eki Görüntüle 579345
Bu takımdan iki tane oldu yani canım.
Benimki de bu bak benziyorlar
ewt canım hatırlıyorum.. bız çelik tencere seti almıştık onun içinde var bu cezvelerden .. ama yeni evli arkadaşımda diyorki sadece seramikleri kullanıyorum çeliklere hiç dokunmadım bile..
Evet canım benziyorlar rengide çok güzelmiş benimkinin rengi yakından böyle değil ama burda farklı duruyor. Yakından bordoya benziyor, vişne çürüğü gibi de tam kestiremedim ama böyle değil daha güzel seninkini de çok beğendim.
Haberleri var canım olmaz mı liseliyiz sanki ya yaş 23 tatlm az değill. onun taktığı yok kız bulmalarını falanda neden böyle onlarda çocuk gibi böyle davranıyolar anlamadm sonuçta biliyorlar ama tanımıyolar beni. garipsedim bu durumuu o işin gırgırında ya. belki de o ailesine karşı kesin durmadığından böyleler döndüğünde konuşcakmış ama kırdı beni bu durum
zaman göstericek bunu bana herhlde canm bi gırgır dönüyo haklısın bana benm ağırlığmı koymamamdan dolayı sanıyorummsen üzülme canım belki aile kendi kendine gırgır yapıyor ve erkek arkadaşına takılıyorda olabilir,o da seni kıskandırmak için anlatıyordur bunları bana öyle geldi yani.
yazdıklarınızı oku oku bitiremedim az önce up uzun bşyler yazdım aptal sistemten düştüm kaydetmemiş daha da uğraşamicam
hümeyracım 1 kg vermişim ben haberin olsun
NENA VE CHELZY yakaladım sizi kilolarınızı söyleyin bakayımmmmmmm
Canim benim persembeye kadar devam edicek.o gun basladim cunku tam olarak.bugun bittii.persembe aksami yada cuma sabahi soyliycem.
sabah 1.5 dilik kepek ekmegi azicik peynir bir cay kasigi recel.
kusluk vakti1 bardak sicak cikolata 77 kalori
oglen 2 yemek kasigi bulgur 3 yemek kasigi fasulte
simdide brokoli yemegi sebzeli,yogurt,salata
aksama spoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?