347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada 3 yıl 7 ay 2. gününüz de kutlu olsun

Alıştırmamşm ki öylee ben kendi halime yanayım ona yaptırmayı bilmeyen bana

normalde tencere setının içinde oluyor bunlar senınkınde yok mu

ewt canım çok doğru söylüyorsun.. benım gıbı programlı değil.. bende işlerin bir program çevcevesinde yürümesini seviyorum.. ben söyledim ona, askerden gelince direk yanıma gelicek sonra amcamlarla tanıştırıcam sonra evine gidip işine dönecek şubatta, şubat 15 inden sonra aileleri tanıştırıcaz ..

normalde tencere setının içinde oluyor bunlar senınkınde yok mu

Canım ben çelik tencere takımı almadım hiç kullanmayacağım çelik. Sadece fissler'in düdüklüsü olacak bende çelik olarak.

Tencere setim bu benim. 1'i hediye gelmişti hatırlarsan bir tane de biz aldık yetsin diye aynısından.

Eki Görüntüle 579345

Bu takımdan iki tane oldu yani canım.

Benimki de bu bak benziyorlar

ewt canım hatırlıyorum.. bız çelik tencere seti almıştık onun içinde var bu cezvelerden .. ama yeni evli arkadaşımda diyorki sadece seramikleri kullanıyorum çeliklere hiç dokunmadım bile..

Benimki de bu bak benziyorlar

Evet canım benziyorlar rengide çok güzelmiş benimkinin rengi yakından böyle değil ama burda farklı duruyor. Yakından bordoya benziyor, vişne çürüğü gibi de tam kestiremedim ama böyle değil daha güzel seninkini de çok beğendim.

ewt canım hatırlıyorum.. bız çelik tencere seti almıştık onun içinde var bu cezvelerden .. ama yeni evli arkadaşımda diyorki sadece seramikleri kullanıyorum çeliklere hiç dokunmadım bile..

Bende kullanmayacağımı bildiğim için hiç almadım zaten canım. Çoğu şeyimi fisslerde yapacağım çalışacağım için zaman kavramı önemli olacak. Bol bol düdüklü kullanacağım.

Sağol canım teşekkürler valla çok zormuş çeyiz alışverişi falan

sen üzülme canım belki aile kendi kendine gırgır yapıyor ve erkek arkadaşına takılıyorda olabilir,o da seni kıskandırmak için anlatıyordur bunları bana öyle geldi yani.

sen üzülme canım belki aile kendi kendine gırgır yapıyor ve erkek arkadaşına takılıyorda olabilir,o da seni kıskandırmak için anlatıyordur bunları bana öyle geldi yani.
zaman göstericek bunu bana herhlde canm bi gırgır dönüyo haklısın bana benm ağırlığmı koymamamdan dolayı sanıyorumm

yazdıklarınızı oku oku bitiremedim az önce up uzun bşyler yazdım aptal sistemten düştüm kaydetmemiş daha da uğraşamicam

hümeyracım 1 kg vermişim ben haberin olsun

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]İnciçiçeği35:65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek:63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08:58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble:56,7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]NOT: [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

NENA VE CHELZY yakaladım sizi kilolarınızı söyleyin bakayımmmmmmm

Canim benim persembeye kadar devam edicek.o gun basladim cunku tam olarak.bugun bittii.persembe aksami yada cuma sabahi soyliycem.

sabah 1.5 dilik kepek ekmegi azicik peynir bir cay kasigi recel.
kusluk vakti 1 bardak sicak cikolata 77 kalori
oglen 2 yemek kasigi bulgur 3 yemek kasigi fasulte
simdide brokoli yemegi sebzeli,yogurt,salata
aksama spoorrr

Tamam canım :)))))

Kıızlar bi de ben şunu farkettim... ben 70li kilolardayken daha rahat kilo veriyordum... 3 yıldır falan hiç 65 in altına inmemiştim belki vücut yeni bi direnişe daha çok tepki veriyordur... 60 kilo olduğum en son 8 sene önceydi falandı inşallah inebilirim istediğim gibi 58 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…