347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senle daha öncede konuşmuştuk canım.. karmsarlaşma sen içini ferah tut herşey olacağına varır. her şeyde vardır bir hayır yeterki sen moralini bozma

senle daha öncede konuşmuştuk canım.. karmsarlaşma sen içini ferah tut herşey olacağına varır. her şeyde vardır bir hayır yeterki sen moralini bozma
doğru söylüyorsun canım herşey olcağına varır hayırlısı olsun zaten. Ben böyle olunca aileye karşı negatif düşüncelere boğuldum yanii hani oluncada ben onlara karşı samimi olamıcam gibi kötü hissettm

Canım nişanlının yaşı 23'se daha ailesi evliliğe hazır bulmuyordur belki oğullarını diyeceğim ama onlar kız buluyorlar diyorsun bir anlam veremedim hayatında biri olduğunu bildikleri halde neden böyle davranıyorlar ki? Bence senin erkek arkadaşın bana seni kıskandırmaya çalışıyor gibi geldi. Eğer ki yaşı 23'se sevgilinin ve eğer doğulu değilse ailesi aile 23 yaşındaki adama kız bakmaz. 23 yaş bir erkek için evlenmek için küçük bir yaş çünkü. Geneli 28'inden sonra evleniyor artık. Bence bu işte bir iş var öyle değilse bile erkek arkadaşının dönmesini beklemesine gerek yok niyetiniz ciddi ise bunu telefonda da belirtebilir ailesine. Böyle bir şey varsa bile sana hiç bir şey söylemeden ailesine "kimseyi bakmanıza gerek yok bana çünkü zaten benim uzun yıllardır hayatımda olan biri var ve biz zaten evlilik yolunda ilerliyoruz" diyip ağızlarını kapatabilir. Bunu söylemek için neyi bekliyor ki? Böyle bir şey varda sana anlatıyorsa ben altında başka bir şey ararım. Sana anlatıncaya kadar, canını sıkıncaya kadar ailesine söylemesi gerekeni söylemeli bence.

hemen ön yargılara kapılma dediğin gibi tanımıyorsun belki çok iyi insanlar, bi askerlik bitsin canım.. az kaldı zaten 1 ay kadar, sonra sevgilinle konuşursun açık açık aileleri tanıştırın..

bu işler doğu batı bakmıyor artık canım.. herkes istediği vakitte evleniyor. bizde doğuluyuz ve benım halamın kızı 41 yaşında ve hala evlenmedi. artık evlenmekte istemez sanırsam herkese bir kulp buluyor. kendisi avukat işte bu bekar hayatı ona daha cazip geliyor.. amcamın oğulları 30 u geçmek üzere onlarda evli değiller. yine erkek arkadaşım daha doğudan onun aileside öyle evlenme konusunda baskıcı değiller. tammen aile ile alakalı bir durum.

canım bizimkinde asıl problem sıkıldım onun yapabilceklerini yapmamasından zaten gerçekten hayırlısı ya kimseyi de suçlamak istemiyorum ailesi öyle sana kız buldum gelince bakıcaz falan demiyo canım kardeşi gırgır şamatayla söylemiş böle böle diye ama gene de kendi fikrini ortaya koysaydı böyle bi durumun muhabbeti bile olmazdı aile içinde sonçta yıllardr biriyle birlikte denirdii

hemen ön yargılara kapılma dediğin gibi tanımıyorsun belki çok iyi insanlar, bi askerlik bitsin canım.. az kaldı zaten 1 ay kadar, sonra sevgilinle konuşursun açık açık aileleri tanıştırın..
Oluruna bırakmak istiyorumda ahh içimde bişiler var kemiriyo beynimi yaa

Oluruna bırakmak istiyorumda ahh içimde bişiler var kemiriyo beynimi yaa

işte olucak mı olmuycak mı düşüncesi ve belki karşındaki insana güven eksikliğinden bunlar doğuyor, yada garanticilik istiyorsun ama bunlar sana zarar veriyor, aynılarını bende yapıyorum ama relaks olmak lazım canım.. kısmetten, nasipten öteye gidilmez. hayırlısı ise olsun

hayırlıysa olsun gerçekten hakkımızda hayırlısı. Benim için bişey ya vardır ya yoktur yani ortası yok hani açık olunucak kaldıramıyorum diğer türlü, oyunmu oynuyoz. o beni garanti gördüğü için böyle davranıyo belkide sonuçta ben açığım ve onu isteğimi belirtirim hep suçluyu bulduuk ben

Canım istisnai durumlar olabilir ama genelde askerliğini yapan erkeğin hemen başını bağlamak isterler bunu bilirim.

E canım o halde ailesine cephe alma sakın, onlarlık bir durum yok ki erkek arkadaşın zannediyorum ki senden bahsetmiyor evde çok fazla o yüzden diye düşünüyorum.

ne yapıp ne edeceğinizi telefondada konuşabilirsiniz. askerlik sonrası ne yapacağınıza dair.. tarihlerinizi belirleyebilirsiniz ..

E canım o halde ailesine cephe alma sakın, onlarlık bir durum yok ki erkek arkadaşın zannediyorum ki senden bahsetmiyor evde çok fazla o yüzden diye düşünüyorum.
tam isabet canım kesinlikle onun tavrından kaynaklanıyo ama beni de biliyolr snçta yokmuşm gibi davranamazlr :2:

ne yapıp ne edeceğinizi telefondada konuşabilirsiniz. askerlik sonrası ne yapacağınıza dair.. tarihlerinizi belirleyebilirsiniz ..
askerlik sonrası iş arayışları canım kafaısnda bi sıra var ve biri olmadan diğer konuya atmaz aslaa iş bulucak para birikicek düşününce haklı tabiki hayatını bi raya oturtmadan bişey yapamaayız ama bende konuşulsun istiyorum ciddilk olsun bi bende yarın evlenelm demiyorm snçta dmi ama

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]İnciçiçeği35:65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87:65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64,0 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek:63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08:58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble:56,7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] Not: [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Kızlar markafoniden cezve takımı almıştım schafer'ın. Geldi ama ben siyah söylemiştim saplarını beyaz göndermişler. Telefon açtım hemen değişim yapamayacaklarını (bunu zaten biliyordum şansımı denedim) iade edebileceğimi söylediler. Sağolsun çok yardımcı oldular. Onların hatası yanlış ürün gönderdiler. Şimdi ben tekrar schafer'ın indirime girmesini bekleyeceğim. Sizden ricam schafer'ın indirime girdiğini görürseniz bana haber verir misiniz?

Bunu istemiştim.

Bunu göndermişler.

Canım para biriktirmek istemek daha çok bekleyeceğiniz anlamına gelir. Zaten 5 yıldır birlikteymişsiniz bu durumda sen sıkılabilirsin. Bana düşmez tabi ki ama geldiğinde tabiki önceliği işe girmek olsun. Sonra seni ailesiyle tanıştırsın. Sonra ailelerinizi tanıştırın ve isteme nişan olsun bir adı konsun ikinizde nişanlılık döneminde çalışırsınız ortaklaşa bir şeyler alırsınız, ailelerinde desteğiyle pek ala evlenebilirsiniz bu sene olmazda seneye olur. Bende evlenirken 1.5 yıllık nişanlı olucam. Ve biz yıllar önce planlarımızı yapmıştık aslında biz bu yaz evli olucaktık ama sınıfta kalması herşeyi değiştirdi. Kısmet bu seneyeymiş.

tatlım tam istediğim bu işte şuan evlilik düşüncem yok fakat dile gelmesini istiyor insan plan yapılıp konuşulmalı aynen söyleğin gibi benm kafamdaki düşüncede.ben zaten 3 yıldır çalışıyorum hani beklemeyi göze almşm o benle doğru düzgn konuşsa bir hevesle bekleyeym konuşsam bir dert konuşmasam bir dert bu durum.

Erkekler bayanlara göre daha az programlı oluyor ama birazda bizim yönlendirmemiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben istediklerimi söylüyorum, bizimkine uygulaması kalıyor. Şimdi gelince ona 15 gün dinlenmesi için izin veriyorum. Şubat'ın 1'i iş başı yapmasını istiyorum. Şubatta evlilik tarihimizi alıp, yerimizi tutacağız. Ben söylemez ve ona bırakırsam bu 2 ay sonra da olabilir 3 ay sonrada olabilir ama ben istersem yapıyor mecbur. Ağlamayan bebeğe meme vermezler misali. O yüzden biz isteyeceğiz onlar yapacak.

Benimki de öyleydi de askere gidince daha bi istekli oldu hadi hadi hadi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…