347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ama hiçbirimiz de sormadık daha yılbaşında neler yapcaklarını ben eğlencelerden uzak tutayım en iyisi onu ya nolur nolmaz bizim orda sadece 3 tane kısa dönem var gerisi hep uzun o yüzden tehlikeli

ayyy çook sevindim canım, allah ağzınızın tadını bozmasın inşAllahh

eheheh biz dün stanki ile çocuk muhabbetine girdik
hadi hemen evlenin,sizde arkamızdan gelin , o zamanda 347. dönem yarenleri bebişlerini büyütüyor diye topic açarıızzz

selam kızlarrr
cok duramayacağım misafirler gelecek bi bakip kacıyım dedim.

Hümeyraaaaaaaa Canım ben cok verememişim 500 gr ancak .daha cok spor yapmam lazımm

Hadi hadi içine biraz da olsa kurt düşmedi mi? Söyle söyle benim kurt hazır zaten. Eşimin babası emekli subay ondan hiç böyle birşey duymadım, hoş olsaydıda söyler miydi bilmiyorum

Evetttt bu grup iyi gitti, bir dönem daha götürürüz ya bebek şafağı sayalım

Hadi hadi içine biraz da olsa kurt düşmedi mi? Söyle söyle benim kurt hazır zaten. Eşimin babası emekli subay ondan hiç böyle birşey duymadım, hoş olsaydıda söyler miydi bilmiyorum
Valla ben duydum dansöz fala geldiğini.. canım a sordum hatta taa ne zaman yapılıyor mu diye bi kizdi bana saçmalama olsa da benim isim yok o ortamda dedi

Valla ben duydum dansöz fala geldiğini.. canım a sordum hatta taa ne zaman yapılıyor mu diye bi kizdi bana saçmalama olsa da benim isim yok o ortamda dedi

Erkek milletine güven olmaz Hümeyra Yapmam etmem der yapar Zaten dün sen dedin ya alışveriş merkezinde felan kimseyi görmez bakmaz diye. Gözünü kapatıp mı gezicek kızım. Bende eşime çok güvenirim ama asla yapmaz diyemem.

ehehe kayınpederinin sana böyle bişey varsa bile söylemeyeceği kesin , yok hani söylese ortalığı karıştıracağımız yine kesin , en mantıklısı YOK ÖYLE BİRŞEYY

Evetttt bu grup iyi gitti, bir dönem daha götürürüz ya bebek şafağı sayalım

bence en geç 33 gün sora burda kimsecikler kalmass , bir müddet kimseden ses soluk çıkmaz sanırımm

ben şahsen kapıya "do not disturb" asacam komşular falan rahatsız etmesin babındaa

şaka şaka ama gelmesinler hemencecik yaa , azcık beklesinler hoşgeldin için

Son düzenleme:

Ben her sene evde bir kere mevlüt okutturuyorum eşim sağsalim gelsin de mevlüt okutmayı düşünüyorum gelsin 15 gün sonra felan o zaman herkes gelsin ayrı ayrı gelmesinler

Kız Hümeyra kurtların canlansın diye takıldım. Darıldın mı cicim bana, hiç bakmıyorsun bu yana

Ben her sene evde bir kere mevlüt okutturuyorum eşim sağsalim gelsin de mevlüt okutmayı düşünüyorum gelsin 15 gün sonra felan o zaman herkes gelsin ayrı ayrı gelmesinler

ne güzel canım maşAllah sana

bende düşünüyorum mevlüt okutmayı ama eşim okulların kapanmasına 1 hafta kala gelecek , sonrada 15 tatile gidecez , ancak tatil dönüşünde yaparım , neyse olsunda sıkıntı değil biraz geç olsunn

ikimizde öyle yapalım ,ayrı ayrı gelmesinler , hepsini birarada çıkaralım

Vallahi baska bısey olsa yemin ederım ki düşer :) ama bu dansozdur aç aç falan boyle bıseyde hiç düşmedi kurtçuk nedenseİlginç Güvenle alakası yok hani benim sevgilim öyle bişey yapmaz demiyorum hiç dememde asla da ama biraz seçici, biraz görmüş geçirmiş biri yapmaz diyorum hepimiz için.Sevdicekte bundan biri sanırım bu aç aç denen şeye tamah etmez.

Spor yapasım yok hadi bana bişey deyin kalkıp en azından yapayım.Hiç yapasım yokkk hiiçççç

Sizinki ne güzel denk gelmiş 15 tatile, oh ohh nereye gidiyorsunuz tatile

Roman havası yada mezdeke aç kop kop

selam kızlar ben geldim ne eğlencesi sanmıyorum dansöz falan basit şeyler olmaz bence ki eşim mümkün değil girmez o ortama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…