Ben söylemeyi unuttum mesaj atıyor, aradı biraz öncede konuştuk. Telefonu bozulmuştu ses gitmiyordu arkadaşın telinden çaldırdı aradım konuştuk bayağı. Benim her halimi seviyormuş, sensiz yapamam ben falan dedi. Çok sevdiğini söyleyip durdu hatta hemen çocuk istediğini de. Suratına kapatırım telefonu sus dedim. Güldü çok sıkılmış orda falan. Sonuç itibariyle biz yine iyiyiz. Yarında para yatıracakmış hesabıma.
bizim orda da sadece canım ve acemilikten geldiği arkadaşı varama hiçbirimiz de sormadık daha yılbaşında neler yapcaklarınıben eğlencelerden uzak tutayım en iyisi onu ya nolur nolmaz bizim orda sadece 3 tane kısa dönem var gerisi hep uzun o yüzden tehlikeli
Yok öyle bir saçmalık.Koskoca okumus etmiş adamlar oyle sacma sapan ucuz seyler pesınde olmazlar.
Sevmıyorum boyle muhabbetlerı ben.Mumkunse bahsetmeyelım biz boyle sacma hurafe asker geyiklerinden.
Bu arada hoşgeldin melekcadı pek ugramıyosun sıklastır gelmeleri
selam kızlarrr
cok duramayacağım misafirler gelecek bi bakip kacıyım dedim.
Hümeyraaaaaaaa Canım ben cok verememişim 500 gr ancak .daha cok spor yapmam lazımm
ayyy çook sevindim canım, allah ağzınızın tadını bozmasın inşAllahh
eheheh biz dün stanki ile çocuk muhabbetine girdikhadi hemen evlenin,sizde arkamızdan gelin , o zamanda 347. dönem yarenleri bebişlerini büyütüyor diye topic açarıızzz
tebrik ederim canım 500 gram 500 gramdir... pc ye geçince listeyi guncelleyecegim.
Valla ben duydum dansöz fala geldiğini.. canım a sordum hatta taa ne zaman yapılıyor mu diye bi kizdi bana saçmalama olsa da benim isim yok o ortamda dediHadi hadi içine biraz da olsa kurt düşmedi mi? Söyle söylebenim kurt hazır zaten. Eşimin babası emekli subay ondan hiç böyle birşey duymadım, hoş olsaydıda söyler miydi bilmiyorum
Valla ben duydum dansöz fala geldiğini.. canım a sordum hatta taa ne zaman yapılıyor mu diye bi kizdi bana saçmalama olsa da benim isim yok o ortamda dedi
Hadi hadi içine biraz da olsa kurt düşmedi mi? Söyle söylebenim kurt hazır zaten. Eşimin babası emekli subay ondan hiç böyle birşey duymadım, hoş olsaydıda söyler miydi bilmiyorum
Evetttt bu grup iyi gitti, bir dönem daha götürürüz ya bebek şafağı sayalım
ehehe kayınpederinin sana böyle bişey varsa bile söylemeyeceği kesin , yok hani söylese ortalığı karıştıracağımız yine kesin , en mantıklısı YOK ÖYLE BİRŞEYY
bence en geç 33 gün sora burda kimsecikler kalmass , bir müddet kimseden ses soluk çıkmaz sanırımm
ben şahsen kapıya "do not disturb" asacamkomşular falan rahatsız etmesin babındaa
şaka şaka ama gelmesinler hemencecik yaa , azcık beklesinler hoşgeldin için
Ben her sene evde bir kere mevlüt okutturuyorum eşim sağsalim gelsin de mevlüt okutmayı düşünüyorum gelsin 15 gün sonra felan o zaman herkes gelsin ayrı ayrı gelmesinler
Hadi hadi içine biraz da olsa kurt düşmedi mi? Söyle söylebenim kurt hazır zaten. Eşimin babası emekli subay ondan hiç böyle birşey duymadım, hoş olsaydıda söyler miydi bilmiyorum
ne güzel canım maşAllah sana
bende düşünüyorum mevlüt okutmayı ama eşim okulların kapanmasına 1 hafta kala gelecek , sonrada 15 tatile gidecez , ancak tatil dönüşünde yaparım , neyse olsunda sıkıntı değil biraz geç olsunn
ikimizde öyle yapalım ,ayrı ayrı gelmesinler , hepsini birarada çıkaralım
Vallahi baska bısey olsa yemin ederım ki düşer :) ama bu dansozdur aç aç falan boyle bıseyde hiç düşmedi kurtçuk nedenseİlginç Güvenle alakası yok hani benim sevgilim öyle bişey yapmaz demiyorum hiç dememde asla da ama biraz seçici, biraz görmüş geçirmiş biri yapmaz diyorum hepimiz için.Sevdicekte bundan biri sanırım bu aç aç denen şeye tamah etmez.
Spor yapasım yok hadi bana bişey deyin kalkıp en azından yapayım.Hiç yapasım yokkk hiiçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?