347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lisede Anadolu meslek lisesinde bilgisayar bölümü okudum, ünide bilgisayar programcılığı okudum şu an lisansa tamamlamak için işletme okuyorum 4. sınıftayım. 2 hafta sonra sınav var şu an uluslar arası işletmecilik dersinden 1 satır okuyıp 10 satır size yazıyorum. Bu ders çalışma sitili çığır açar dimi öğretmenim

Kizlarrr benim komutan mesaja cagirdi malum nobette sorayim bakayim ac ac i haha
hepinizi opuyorumm cok kaynatmayin okulda net yok bu sira.
optum hepiciginizii

anladım şekerimm , geçersin inşAllah sıkıntı etme
evet 5-6 ocakta sınav var dimi , bende bu sene bi üniye daha başliim dedimde , seneye kocamla başlarım diye vazgeçtimm

bayıldımm ders çalışma sitemine , demekki işletmecilikteki 1 satır = KK da 10 satır

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"][SIZE=+1]34[/SIZE]Geçen Zaman (%82)
128 gün, 1 saat, 3 dakika, 21 saniye
Kalan Zaman
30 gün, 23 saat, 56 dakika, 39 saniye
Özetle, son 2,678,199 saniye...
(Hakkari)

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Paylaş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ŞAFAK : 30

senin o ders çalışma stilini bi ara bende çok yapıyodum.
1 kpss sorusu çözüp oyun oynuyodum sonra tekrar bi soruu ama kısa bi süre yaptımm
aşkım duymasınn çok kızar valla canıma okurr zaten doğru düzgün çalışmadın şu kpss diyip duruyoo. neyse ki sonuçlar o askerdeyken açıklandı hışımını hafif atlattımm

Son düzenleme:
ayyy kızlar ne cok kaynatmıssınız yaaaa tebrik ediyorum vallahiiiii bi okuyayım dedim tam 28sayfa masallah gözüm ağrıdı dedim dalayım konuya

aaaa biri beni anlatmıs vallahi.aynen askerdeydilerde ucuz kurtuldum bende

Benim bir öğretmen arkadaşım var eşi yüzbaşı bu sene ikisi birlikte 2 yıllık adelet bölümü okumaya başladı 2 yıldan sonra hukuka geçiş yapılıyormuş. Eşi askeriyede hukukla ilgili bir birim varmış onu yapmayı düşünüyormuş. Arkadaşımda öğretmenlikten sıkılmış

Benim babam da müdürlük sınavında ALES'den ek 8 puan geliyor diye bu sene yüksek lisansı bitiriyor. Şimdide 2. üniversite bitirincede ek puan veriyorlarmış. Onu da araştırıyordu ne okuyım diye

Son düzenleme:
I was graduated from management last year, but I don't work... because I didn't find work

don't worry baby , nikahta keramet vardırr

ayyyy Allah muhabbetinizi bozmasın canımmmm

Amiinn canımm

benim kaynımda polis , o da başladı 2 yıllık adalet okumaya , sonrada hukuka geçerim diyordu

ben şimdilik öğretmenlikte devam ederim , okursam ya açık öğretimden eğlenceli bişeyler okurum , yada adanaya tayin istediğimde örgün olarak bir doğu dili okumak istiyorum , farsça , arapça olabilirr

öğretmenliği bırakırsam turist rehberliği yaparım , kısmi zamanlı olarakk

Son düzenleme:

I wish... I wish... I wish....

HÜMEYRAAAAAA her işte vardır bir hayır canım sıkıntı yapma.belkide durup durup turnayı gözünden vuracaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…