çok şükür 7 yıldır iş hayatımda 1 gün olsun uyuyakalmadım , uyku zaafım hiç yok , gözler her daim fıldır fıldıırrr :111::111::111:sen ne iş yapıyon canım ?
onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn
Sen bilirsin canım diyet yapmak istediğinden bana bildirirsin :))))
Lisede Anadolu meslek lisesinde bilgisayar bölümü okudum, ünide bilgisayar programcılığı okudum şu an lisansa tamamlamak için işletme okuyorum 4. sınıftayım. 2 hafta sonra sınav var şu an uluslar arası işletmecilik dersinden 1 satır okuyıp 10 satır size yazıyorum. Bu ders çalışma sitili çığır açar dimi öğretmenim
Lisede Anadolu meslek lisesinde bilgisayar bölümü okudum, ünide bilgisayar programcılığı okudum şu an lisansa tamamlamak için işletme okuyorum 4. sınıftayım. 2 hafta sonra sınav var şu an uluslar arası işletmecilik dersinden 1 satır okuyıp 10 satır size yazıyorum. Bu ders çalışma sitili çığır açar dimi öğretmenim
anladım şekerimm , geçersin inşAllah sıkıntı etme
evet 5-6 ocakta sınav var dimi , bende bu sene bi üniye daha başliim dedimde , seneye kocamla başlarım diye vazgeçtimm
bayıldımm ders çalışma sitemine , demekki işletmecilikteki 1 satır = KK da 10 satır
Sen ne öğretmenisin canım
ayyy kızlar ne cok kaynatmıssınız yaaaa tebrik ediyorum vallahiiiiibi okuyayım dedim tam 28sayfa masallah gözüm ağrıdı dedim dalayım konuya
senin o ders çalışma stilini bi ara bende çok yapıyodum.
1 kpss sorusu çözüp oyun oynuyodum sonra tekrar bi soruu ama kısa bi süre yaptımm
aşkım duymasınn çok kızar valla canıma okurrzaten doğru düzgün çalışmadın şu kpss diyip duruyoo. neyse ki sonuçlar o askerdeyken açıklandı hışımını hafif atlattımm
I was graduated from management last year, but I don't work... because I didn't find workben ingilizce öğretmeniyim kuzum , sen ne iş yaparsın ??
çenemize , klavyemize maşAllahh
anladım şekerimm , geçersin inşAllah sıkıntı etme
evet 5-6 ocakta sınav var dimi , bende bu sene bi üniye daha başliim dedimde , seneye kocamla başlarım diye vazgeçtimm
bayıldımm ders çalışma sitemine , demekki işletmecilikteki 1 satır = KK da 10 satır
aaaa biri beni anlatmıs vallahi.aynen askerdeydilerde ucuz kurtuldum bende
o anki konuşmalarımızı dinleyenler halime çok acımıştır heraldee :18:
I was graduated from management last year, but I don't work... because I didn't find work
ayyyy Allah muhabbetinizi bozmasın canımmmm
Benim bir öğretmen arkadaşım var eşi yüzbaşı bu sene ikisi birlikte 2 yıllık adelet bölümü okumaya başladı 2 yıldan sonra hukuka geçiş yapılıyormuş. Eşi askeriyede hukukla ilgili bir birim varmış onu yapmayı düşünüyormuş. Arkadaşımda öğretmenlikten sıkılmış
Benim babam da müdürlük sınavında ALES'den ek 8 puan geliyor diye bu sene yüksek lisansı bitiriyor. Şimdide 2. üniversite bitirincede ek puan veriyorlarmış. Onu da araştırıyordu ne okuyım diye
don't worry baby , nikahta keramet vardırr
Amiinn canımm
benim kaynımda polis , o da başladı 2 yıllık adalet okumaya , sonrada hukuka geçerim diyordu
ben şimdilik öğretmenlikte devam ederim , okursam ya açık öğretimden eğlenceli bişeyler okurum , yada adanaya tayin istediğimde örgün olarak bir doğu dili okumak istiyorum , farsça , arapça olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?