347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hemde nasıllllll Ececim sen gönder onu buraya valla hanımefendilik falan dinlemem ben konu kıskannçlık olunca yolarım

Keşke yapılabilecek bir şey olsa ama yok canım. Ben kimseye bırakmam tek başıma yolarım da gerçekten adım taaa lisede çıkmıştı benim veli toplantılarında küçük hanımefendi diyoruz ona biz derlerdi öğretmenlerim. Ailem hep gururla dönerdi toplantılardan öyle saygılı bir kızdım ama böyle insanlar insanı dinden imandan çıkarmak için uğraşıyorlar resmen.

O yüzden saygımı terbiyemi bozmayacağım ben.

Susmak en büyük erdemdir.

Sen nişanlınla ne kadar iyi olursan o kız o kadar çatlar ohhh çatlasın!!! Nazar değmesin canım Enişteye bişey söyledin mi bu durumla alakalı

Ben yatıyorum. Bugün çok mutsuzum. Başıma ağrı girdi üzüntüden.

Bazen güçlü gibi durmakta yıpratıyor insanı.

Kuzenle o kız samimi olduğu dönemlerde ve bu kız bana telefon açtığında stresten saçlarımı dökmüştüm ama öyle böyle değil. Kafamda yuvarlak bir delik açılmıştı, 1 lira büyüklüğünde. Saçlarımı kuruturken görmüştüm, annem önemli bir hastalığım olduğunu düşünüp deli gibi ağlamıştı. Babam hemen profesör ayarlamıştı o akşam, bende müdürümüze telefon açıp izin istemiştim ertesi gün doktora gitmek için.

Kortizonlu ilaçla birlikte 2 farklı ilaç daha kullanmıştım. Aylarca kafamdaki kel bölgeyi saçlarımla, saç bantlarıyla kapatmaya çalışmıştım.

Bir şeye üzüldüm mü çok hırpalıyorum kendimi, düğün üzeri tekrar böyle bir şey yaşamak istemiyorum.

Sen nişanlınla ne kadar iyi olursan o kız o kadar çatlar ohhh çatlasın!!! Nazar değmesin canım Enişteye bişey söyledin mi bu durumla alakalı

Söyledim hemde onun suçu olmadığını bildiğim halde çok ağır konuştum. Şuan telefonum sessizde ve ona tek bir mesaj attım. Sanıyorum şuan telefonumda 10 tane mesaj bir sürü cevapsız vardır.

canım benim. ya anlıyorum üzülmüşsün bu konuda baya. ama şuan anladığım kadarıyla nişanlınla aranda sorun yok, yani o kız kendince ne yapabilir ki? hem nişanlın buna izin vermedikçe. ki askerinin sanırım haberi yok olsada oradan buraya müdahale edemez. bence bunları düşünüp içini ferahlat, istediğini yapsın kız ki birşey yapamaz ancak konuşur durur. ama nişanlınla sen 3.5 sene olmuş hala neyin nesi, siz ayrılmak istemedikten sonra dış etkenler istediğnii yapsın dert etme nolurr

Tripli canım, bu olaydan dolayı nişanlına ve kayınvalidenle aranı bozma derim. Onların amacı aranızı bozmak değil mi, sizi huzursuz etmek değil mi. Sen şimdi nişanlınla tartışsan, kayınvalidene sinirliyken istemediğin birşey söylesen bunlar aynı evin içinde konuşulacak nişanlının kuzenine ordan eski sevgilisine gidecek ve buda onları amaçlarına ulaştıracak. Bu durumda birbirinize daha çok bağlanın. Onlar sizin mutluluk haberlerinizi alınca parçalansın un ufak olsun.

Senin o kuzenin düğününe de gitmem lazım bence, sen o kızı neden umursayıp da gitmemizlik yapıcaksınki. Kim o. Oraya gitmemiş olman onu umursuyor olman anlamına gelir. Ben senin yerinde olsam gider kayınvalidemin yanına paşalar gibi kurulurum. O pıssın kalsın kenarda. İnadına da giyinir süslenir oynarım o düğünde. Bu ona ben burdayım, sen bizim için yoksun umursamıyoruz mesajını verir. Gitmezsen o daha şiki daha mutlu olacak emin ol.

yazık değil mi sana yaa sağlığındanda oluyorsun böyle saçma sapan hasta insanlar yüzünden.sen güzelce uyu dinlen yarına moralle başla ve seni artık bu kız lütfen üzmesin,buna izin verme kendin için,nişanlın için.

çok doğruuuu, kesinlikle canım

Söyledim hemde onun suçu olmadığını bildiğim halde çok ağır konuştum. Şuan telefonum sessizde ve ona tek bir mesaj attım. Sanıyorum şuan telefonumda 10 tane mesaj bir sürü cevapsız vardır.

ya bak işte sinirinden ilişkinize zarar veriyorsun,o da şimdi oralarda çok mutsuz huzursuz olacak...kız amaçlarına ulaşmış oluyor aranızdaki en ufak bir huzursuzluk bile onu mutlu eder.güçlü ol malısın,sinirlerini yıpratma,mutluluğuna bak...

O düğüne gitmeyeceğim kız için değil, tavrımı anlamaları açısından. Böyle şeyler yapıldığı müddetçe onlardan uzak duracağımı anlamaları için yoksa hep bu tarz durumlarla başbaşa bırakacaklar beni. Bugün dışarda olan bir düğüne, yarın evde olan bir yemeğe...

Kayınvalidemler Tripliii gelmezse bizde gelmeyiz dedikleri için kızın gelmemesi için bir şeyler yapıldı yani benim orda bulunup bulunmamam kuzen ya da nişanlımın teyzesi için önemli değil. Onlar kayınvalidem ve kayınpederim orada bulunsun diye kızdan vazgeçtiler.

Baştan böyle bir şeyin konusu bile geçmemeliydi, azcık insan olsalardı ve düşünceli davransalardı.

Son düzenleme:
ece nişanlın askerde canım lütfen ama lütfen bak o eski sevgilinin amacı sizi yıpratmak yahu nişanlın sana aşık çocuk bişi bile yapmıyor yazık günah yaaa üzülüp kahredicek oda orada kendini lütfen sakin ol canım sakince ol

yaaa o insanalr kötü işte sen hanımlğnı bozmadan onlara karşılık ver daha çok bağlanının nişanlınızla birbinize kaynanada kayınpederinede yansıtma yaaa az kaldı evlenmene ne die yığpranıcaksın ne die kafanda saç kalmıcak kapa gözlerini lütfen yaaa kapa eski eskide kaldı o kız iyi biri olsaydı şu anda nişanlınla olurdu zaten o yüzden o kız yuva yıkıcı bir şeytan ve sen onun oyununa gelme amaçları bellli

o kuzende yuva kurarken başkalarının yuvasını bozuyor ece yemin ediyorum yerinde olsam tınlamazdım aşıkmıyım aşığım yüzüğü takıyormuyum takıyorum sözüm dinleniyormu itimatları var eeee daha ne o pislik kız senin nelere kızacağını biliyor işte lütfen kapa kendini faceni kapa gerekirse yaaa az kaldı stres olmaya ne gerek var

stanki varya yorumana sonsuz katılıyorum ilkten bende giderdim nedenide o kıza meydan okumak için kendi pisliğinde bulunsun çünkü o etkisiz eleman ve benim alnım ak der giderdim tahamülde eder kan kusup kızılcık şerbeti içerdim

o kıza sen bizim ilişkimiz özellikle benim için sıfırsın bir etkin yok beno korktuğun güzelliğimle hanımlığımla seni mahfederim derdim

yaaaa tirpli lütfen ama lütfen dikkatli davran inadına yenilme tutamıyorsun kızgınlğnı öfkeni ama herkes bu hayatta bişilerle başa çıkabiliyor bu durumunu yenmen lazım çünkü inan bu durum karamsarlık ben sana yakıştıramadım vee en suçsuz olan nişanlından çıkarıyorsun

sana huzura ermen için dua edicem çünkü çok üzüldüm cidden seven insanların kalbi sebepsiz pislikler yüzünden kırılıyor

Amma kaynamış burası yahu sayfaları okurken gözlerim kızardı
biri özet geçebilir mi ? :44:

Hepinize iyi geceler. Bütün yorumlar benim için, sizler benim için çok değerlisiniz.

İyi ki varsınız, öpüyorum hepinizi.

İyi geceler.

İnşallah uyuyabilirim.

Hepinize iyi geceler. Bütün yorumlar benim için, sizler benim için çok değerlisiniz.

İyi geceler.

İnşallah uyuyabilirim.

iyi geceler canıım benim uyu ve unut bütün herşeyi yarın yepyeni bi güne uyan nişanlını da suçlama onun sana ihtiyacı var orda, boşuna yıpratmayın bi aptal yüzünden ilişkinizi , sıkı sıkı sarılın birbirinize

İyi geceler.

İnşallah uyuyabilirim.

iyi geceler canım benim,sende bizim için öylesin...inşallah yarın pozitif duygularla güzel bir güne uyanırsın.

hoşgeldin canım,triplinin erkek arkadaşının eski sevgilisi var ya şu hasta kız yine sinirlerini bozmuş triplinin onu konuşuyorduk.

ya bir sürü sayfa okudum daha oraya gelemedim
hasta ruhlu o kız tripliii dikkate bile almana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…