Hemde nasıllllll Ececim sen gönder onu buraya valla hanımefendilik falan dinlemem ben konu kıskannçlık olunca yolarım
Keşke yapılabilecek bir şey olsa ama yok canım. Ben kimseye bırakmam tek başıma yolarım da gerçekten adım taaa lisede çıkmıştı benim veli toplantılarında küçük hanımefendi diyoruz ona biz derlerdi öğretmenlerim. Ailem hep gururla dönerdi toplantılardan öyle saygılı bir kızdım ama böyle insanlar insanı dinden imandan çıkarmak için uğraşıyorlar resmen.
O yüzden saygımı terbiyemi bozmayacağım ben.
Susmak en büyük erdemdir.
Sen nişanlınla ne kadar iyi olursan o kız o kadar çatlar ohhh çatlasın!!! Nazar değmesin canımEnişteye bişey söyledin mi bu durumla alakalı
Ben yatıyorum. Bugün çok mutsuzum. Başıma ağrı girdi üzüntüden.
Bazen güçlü gibi durmakta yıpratıyor insanı.
Kuzenle o kız samimi olduğu dönemlerde ve bu kız bana telefon açtığında stresten saçlarımı dökmüştüm ama öyle böyle değil. Kafamda yuvarlak bir delik açılmıştı, 1 lira büyüklüğünde. Saçlarımı kuruturken görmüştüm, annem önemli bir hastalığım olduğunu düşünüp deli gibi ağlamıştı. Babam hemen profesör ayarlamıştı o akşam, bende müdürümüze telefon açıp izin istemiştim ertesi gün doktora gitmek için.
Kortizonlu ilaçla birlikte 2 farklı ilaç daha kullanmıştım. Aylarca kafamdaki kel bölgeyi saçlarımla, saç bantlarıyla kapatmaya çalışmıştım.
Bir şeye üzüldüm mü çok hırpalıyorum kendimi, düğün üzeri tekrar böyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Ben yatıyorum. Bugün çok mutsuzum. Başıma ağrı girdi üzüntüden.
Bazen güçlü gibi durmakta yıpratıyor insanı.
Kuzenle o kız samimi olduğu dönemlerde ve bu kız bana telefon açtığında stresten saçlarımı dökmüştüm ama öyle böyle değil. Kafamda yuvarlak bir delik açılmıştı, 1 lira büyüklüğünde. Saçlarımı kuruturken görmüştüm, annem önemli bir hastalığım olduğunu düşünüp deli gibi ağlamıştı. Babam hemen profesör ayarlamıştı o akşam, bende müdürümüze telefon açıp izin istemiştim ertesi gün doktora gitmek için.
Kortizonlu ilaçla birlikte 2 farklı ilaç daha kullanmıştım. Aylarca kafamdaki kel bölgeyi saçlarımla, saç bantlarıyla kapatmaya çalışmıştım.
Bir şeye üzüldüm mü çok hırpalıyorum kendimi, düğün üzeri tekrar böyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Tripli canım, bu olaydan dolayı nişanlına ve kayınvalidenle aranı bozma derim. Onların amacı aranızı bozmak değil mi, sizi huzursuz etmek değil mi. Sen şimdi nişanlınla tartışsan, kayınvalidene sinirliyken istemediğin birşey söylesen bunlar aynı evin içinde konuşulacak nişanlının kuzenine ordan eski sevgilisine gidecek ve buda onları amaçlarına ulaştıracak. Bu durumda birbirinize daha çok bağlanın. Onlar sizin mutluluk haberlerinizi alınca parçalansın un ufak olsun.
Senin o kuzenin düğününe de gitmem lazım bence, sen o kızı neden umursayıp da gitmemizlik yapıcaksınki. Kim o. Oraya gitmemiş olman onu umursuyor olman anlamına gelir. Ben senin yerinde olsam gider kayınvalidemin yanına paşalar gibi kurulurum. O pıssın kalsın kenarda. İnadına da giyinir süslenir oynarım o düğünde. Bu ona ben burdayım, sen bizim için yoksun umursamıyoruz mesajını verir. Gitmezsen o daha şiki daha mutlu olacak emin ol.
Söyledim hemde onun suçu olmadığını bildiğim halde çok ağır konuştum. Şuan telefonum sessizde ve ona tek bir mesaj attım. Sanıyorum şuan telefonumda 10 tane mesaj bir sürü cevapsız vardır.
Hepinize iyi geceler. Bütün yorumlar benim için, sizler benim için çok değerlisiniz.
İyi ki varsınız, öpüyorum hepinizi.
İyi geceler.
İnşallah uyuyabilirim.
Hepinize iyi geceler. Bütün yorumlar benim için, sizler benim için çok değerlisiniz.
İyi ki varsınız, öpüyorum hepinizi.
İyi geceler.
İnşallah uyuyabilirim.
Amma kaynamış burası yahu sayfaları okurken gözlerim kızardı
biri özet geçebilir mi ? :44:
hoşgeldin canım,triplinin erkek arkadaşının eski sevgilisi var ya şu hasta kız yine sinirlerini bozmuş triplinin onu konuşuyorduk.
Yaa bişey diceeem :44:
Söyledim hemde onun suçu olmadığını bildiğim halde çok ağır konuştum. Şuan telefonum sessizde ve ona tek bir mesaj attım. Sanıyorum şuan telefonumda 10 tane mesaj bir sürü cevapsız vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?