Ben dedim ya biz bu kuzenle görüşmüyorduk. Bizimki bu kızla ayrıldığında kız dertleşecek kimsem yok deyip nişanlımın kuzenini arıyor. Bunlar çok yakın dost olmuşlar, kanka gibi. Yapışık ikiz gibi geziyorlardı. Kuzen de beni sevmiyordu. (Hala da sevmiyor da oynuyor)
Bizimkinin kuzen herkese diyormuş E... Triplii'den ayrılsın, biz tekrar S...'yi sokalım kafasına diye. Bunu da nişanlımın akrabası anlattı. Kuzende beni sevmiyor, e tabi kızda bunlar bir olmuşlar yani. Kız o dönemde eve çok girmiş çıkmış, birlikte tatile gitmişler kaç kere kızkıza, kuzende kalmışlar falan bildiğin çok yakın arkadaş olmuşlar. Zaten biz bunları görünce ben nişanlıma şart koştum, görüşmeyeceğiz diye. Kuzeni nişanımıza bile davet etmedik. O dönem de kayınvalidemin arkadaşıyla tanışmış olabilirlerde ama bunca zaman face'i olan bir kadın şimdi eklemek niye?
ay o nasıl kız öyle ya resmen oyun oynuyo senin sinirlerini bozmak için. sen sakin ol ececim pabuç bırakma bu kızın yaptıklarına. kendini de üzme herşey yoluna girer son kozlarını oynuyo bu kız belli
Canım kayınvalidemin çocukluk arkadaşı var, bende tanışıyorum kendisiyle. Nişanlımın teyzesininde arkadaşı bu kadını eklemiş eski sevgili, olcak iş değil artık bu kadarını aklım almıyor.
Sakinde olamıyorum, takmamazlıkta yapamıyorum ben beynimi yiyip kemiriyor düşünceler. Akrep burcuyum zaten benim için ortası yok ya hep ya hiç.
Ya bebeğim son koz mu kalmış. Biz tam 3.5 yıldır birlikteyiz. 1 yıldır nişanlıyız.
Bu kız ailenin yakınlarından herkesi ekliyor.
ay kızlar dün benimkine yılbaşını bi sorayım dedim fırçayı yedim oturdum konuşma aynen şu şekilde geçti:
-aşkımmm yılbaşında napıyosunuz siz orda?
-napıcaz aşkım nöbet tutuyoruz
-eee yok mu kutlama falan
-ne kutlaması aşkım ya reina mı burası nöbet tutarak gircem ben yeni yıla!
tabi ki ben sus pus oldum tamam ne kızıyosun dedimaç aç meselesi de bu şekilde kapandı
Sakın !!!!!!
Sakın ol.
Su face'ın allah belasını versin.
Ne b*k cıkarsa burda cıkıyo lanett yer!
ay kızlar dün benimkine yılbaşını bi sorayım dedim fırçayı yedim oturdum konuşma aynen şu şekilde geçti:
tabi ki ben sus pus oldum tamam ne kızıyosun dedimaç aç meselesi de bu şekilde kapandı
Sakın !!!!!!
Sakın ol.
Su face'ın allah belasını versin.
Ne b*k cıkarsa burda cıkıyo lanett yer!
bizimkide ona benzerdi
aşkım,
efendim papatyam
yılbaşın da ne yapıyorsunuz
gazinoda tv izler arkdaşlarla sohbet ederiz
hmmm başka bşy yok mu
ne gibi sevgilim
yani kutlama falan
eee tamam işte tv izleyerek kutlicaz
hmmm peki dansöz gelicek mi
hayatım sen kendindemsn burdan dişi böcek geçmio senin bana söyledne bak kapat tlfnu kapat kurup kurup beni arıosun alla alla dedi ve kapattık
Ben yatmaya gidiyorum kızlar gerçekten çok moralim bozuk. Kayınvalidemin arkadaşını eklemeye kadar vardı iş yani inanılacak gibi değil. Çok iğrenç kızlar var aklım almıyor bu yapılan oyunları dalavereleri. Bazen diyorum keşke olgun, oturaklı bir insan olmasaydım da ben de biraz yırtık olup açıp telefon ağzına s... ama ben yapamıyorum bunu yaptığım an kendime olan saygım bitmiş demektir.
Evlenip kapımı kapatmak istiyorum artık. Bu yapılanlar canımı çok yakmaya başladı. Hepsini allaha havale ediyorum, bana yakışan bu. Biz çok sevdikçe daha çok sevdikçe böyle insanlar hırslanıyor. Allah gönül güzelliği versin insanlara. Hepsini ıslah etsin ne diyeyim.
benimkide hep diyo "en iyi senaryo" ödülünü sana vermek lazım diyoo
valla bnmde senayolarım iyidir beni delirtiosun dio sevgilim acaba neden ?
valla bnmde senayolarım iyidir beni delirtiosun dio sevgilim acaba neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?