347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay o nasıl kız öyle ya resmen oyun oynuyo senin sinirlerini bozmak için. sen sakin ol ececim pabuç bırakma bu kızın yaptıklarına. kendini de üzme herşey yoluna girer son kozlarını oynuyo bu kız belli

ben o kuzenleri varyaaa .....

canım sen içini ferah tut , yani o kuzeniyle kanki olmuş olabilir ama kimseler senin nişanlının gönlüne giripte kalbindekini değiştiremezz

zaten nişanlının hayatında o kızın olası gerekseydi şuan sen olmazdın ,eee şuan sen olduğuna göre bu kızın varlığını takmanın bi anlamı yok bence

ay o nasıl kız öyle ya resmen oyun oynuyo senin sinirlerini bozmak için. sen sakin ol ececim pabuç bırakma bu kızın yaptıklarına. kendini de üzme herşey yoluna girer son kozlarını oynuyo bu kız belli

Ya bebeğim son koz mu kalmış. Biz tam 3.5 yıldır birlikteyiz. 1 yıldır nişanlıyız.

Bu kız ailenin yakınlarından herkesi ekliyor.

ay kızlar dün benimkine yılbaşını bi sorayım dedim fırçayı yedim oturdum konuşma aynen şu şekilde geçti:
-aşkımmm yılbaşında napıyosunuz siz orda?
-napıcaz aşkım nöbet tutuyoruz
-eee yok mu kutlama falan
-ne kutlaması aşkım ya reina mı burası nöbet tutarak gircem ben yeni yıla!
tabi ki ben sus pus oldum tamam ne kızıyosun dedim aç aç meselesi de bu şekilde kapandı

Ya bebeğim son koz mu kalmış. Biz tam 3.5 yıldır birlikteyiz. 1 yıldır nişanlıyız.

Bu kız ailenin yakınlarından herkesi ekliyor.

kıza bak hiç pes etmiyo ya birisi ağzının payını vermeli şu kızın aslında derdi neymiş bi öğrenmek lazım

benimkide gece nöbetinde girecek , vayy yavrımm vayy :26::26::26:

Çok açık açıklanmış ac ac :)

bizimkide ona benzerdi

aşkım,
efendim papatyam
yılbaşın da ne yapıyorsunuz
gazinoda tv izler arkdaşlarla sohbet ederiz
hmmm başka bşy yok mu
ne gibi sevgilim
yani kutlama falan
eee tamam işte tv izleyerek kutlicaz
hmmm peki dansöz gelicek mi
hayatım sen kendindemsn burdan dişi böcek geçmio senin bana söyledne bak kapat tlfnu kapat kurup kurup beni arıosun alla alla dedi ve kapattık

Ben yatmaya gidiyorum kızlar gerçekten çok moralim bozuk. Kayınvalidemin arkadaşını eklemeye kadar vardı iş yani inanılacak gibi değil. Çok iğrenç kızlar var aklım almıyor bu yapılan oyunları dalavereleri. Bazen diyorum keşke olgun, oturaklı bir insan olmasaydım da ben de biraz yırtık olup açıp telefon ağzına s... ama ben yapamıyorum bunu yaptığım an kendime olan saygım bitmiş demektir.

Evlenip kapımı kapatmak istiyorum artık. Bu yapılanlar canımı çok yakmaya başladı. Hepsini allaha havale ediyorum, bana yakışan bu. Biz çok sevdikçe daha çok sevdikçe böyle insanlar hırslanıyor. Allah gönül güzelliği versin insanlara. Hepsini ıslah etsin ne diyeyim.

benimkide hep diyo "en iyi senaryo" ödülünü sana vermek lazım diyoo

tamam canım yat ama istersen yatmadan önce ılık bir duş al ,rahatlarsın canım ...

bu durumuda fazla takma, heleki takıpta askerinin canını sıkma çünkü bu durumun onunla hiç mi hiç alakası yok , tamammı kuzuumm ???

sende gün gelecek evlenip , kapını kapatıp kocişinle bir ömür mutlu olacaksın
sabret birazz

kızlar bugün de bitti çooooooooook şükür yarın yepyeni bir gün bizi bekliyor haftanın ortası ve son 3.5 hafta diyoruz aşklarımıza şükürler olsun bi gelsinler de mükemmel vakitler geçirelim onlarlaaaaaaaaaa

valla bnmde senayolarım iyidir beni delirtiosun dio sevgilim acaba neden ?

bana diyoki ; "canım şimdi eve biraz geç gelsem yada bi kaç kere ararsan ben açmassam kesin ben öldüm diye düşünüyosun dimi ? "

bende diyom "yok yav ölmek değilde başına bi iş geldiyse ",

o da "hmm demek ölmediysem ağır yaralı falanımdır o halde"

ammmaann nolcak benim bu evhamlı yapım , ooyyhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…