bizimkide ona benzerdi
aşkım,
efendim papatyam
yılbaşın da ne yapıyorsunuz
gazinoda tv izler arkdaşlarla sohbet ederiz
hmmm başka bşy yok mu
ne gibi sevgilim
yani kutlama falan
eee tamam işte tv izleyerek kutlicaz
hmmm peki dansöz gelicek mi
hayatım sen kendindemsn burdan dişi böcek geçmio senin bana söyledne bak kapat tlfnu kapat kurup kurup beni arıosun alla alla dedi ve kapattık
tamam canım yat ama istersen yatmadan önce ılık bir duş al ,rahatlarsın canım ...
bu durumuda fazla takma, heleki takıpta askerinin canını sıkma çünkü bu durumun onunla hiç mi hiç alakası yok , tamammı kuzuumm ???
sende gün gelecek evlenip , kapını kapatıp kocişinle bir ömür mutlu olacaksınsabret birazz
Aslında istediği çok basit belki nişanlımı istiyor belki istediği sadece bizi ayırmak.
Daha önce bu kız bana telefon açıp resmen ayrılmamı istemişti nişanlımdan o zaman sevgiliydik ama...
Bana benim resimlerimi gördüğünü ve çok güzel bir kız olduğumu, yaşımın daha çok genç olduğunu ama onun evlilik için artık yaşının geldiğini. Benim bu güzellikle daha çok güzel ve ciddi ilişkiler yaşayabileceğimi ama onun böyle bir şansı olmadığını söylemiş ve ayrılmam için benden ricada bulunmuştu.
O zaman elim ayağım boşalmıştı, fenalaşmıştım bildiğiniz. Bizimkilerde almıştım soluğu kayınvalidem sakinleştirmişti.
Aslında istediği çok basit belki nişanlımı istiyor belki istediği sadece bizi ayırmak.
Daha önce bu kız bana telefon açıp resmen ayrılmamı istemişti nişanlımdan o zaman sevgiliydik ama...
Bana benim resimlerimi gördüğünü ve çok güzel bir kız olduğumu, yaşımın daha çok genç olduğunu ama onun evlilik için artık yaşının geldiğini. Benim bu güzellikle daha çok güzel ve ciddi ilişkiler yaşayabileceğimi ama onun böyle bir şansı olmadığını söylemiş ve ayrılmam için benden ricada bulunmuştu.
O zaman elim ayağım boşalmıştı, fenalaşmıştım bildiğiniz. Bizimkilerde almıştım soluğu kayınvalidem sakinleştirmişti.
haketmişsin ama sen fırçayı bak ben dansözü falan hiç karıştırmadım
Bu kız ruh hastası
Bence de eeee yaaa elime geçse keşke yani o derece sinir oldum bu kıza
Kayınvalidem kardeşinin kızıyla yani bizimkinin kuzeniyle defalarca konuştu. Artık görüşme o kızla dedi kuzene ama kuzende problemli bir kız hemen kesip atamam zamanında çok samimi oldum diyor.
Kayınvalidem aradığında beni bu gerizekalı kuzenin düğün için (düğüne gelip gelmeyeceğimi soracaklar) o zaman söyleyeceğim.
ayy 347. yarenlerinin eline verseler bunu parçalarız haa
o potansiyeli görüyorum bizim topicin hatunlarında
Canım bir onun değil ki nişanlımın teyzesinin listesinde var, kuzeninde var zaten onlar çok pislik insanlar da bari kayınvalidemin arkadaşına el atma yaşıtın değil bir şeyin değil, aynı ortamda kaç kere bulundun ki sen. Çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Böyle insanlar yok allahtan hayatınızda kızlar şükredin gerçekten benim durumum çok sinir bozucu.
Nişanlımın kuzeni eski sevgiliyle kanka ve ikiside ruh hastası kızlar beni üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Ben ikisi içinde bir tek kelime söyleyebiliyorum da burda söylemek yakışık almaz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?