347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu ne yaaa ciddi misin böyle birşeyin lafı nasıl edilir
Yüzsüzlük mü desem çirkeflik mi desem ne desem bilemedim şimdi ne söylesem az yani

Merci canım sevgilimin orda gece nöbetleri 3 saate inmiş gündüz nöbetleri yine 4 saatmiş
Sizin orda da oldu mu böyle bir şey ?

Bu arada dünkü meşhur konuya bende değindim Yok be güzelim gelse burdakiler sürekli konuşurdu dedi. Neyse tamam dedim kapattım. Öğlen aradı adama can gelmiş sesi duysanız mutlu mutlu ne oldu la dedim. Yoksa geliceğinin haberini mi aldınız dedim. Yok dedi öğlen yemek kötüydü dışardan dürüm söyledik dedi. Biz burda neler düşünüyoruz onlar bir dürümle 5 yaşındaki çocuk kadar seviniyorlar. İlahi biz

Merci canım sevgilimin orda gece nöbetleri 3 saate inmiş gündüz nöbetleri yine 4 saatmiş
Sizin orda da oldu mu böyle bir şey ?

yok canım öyle bi duyum var ama daha gerçekleşmiş değil kar yağarsa öyle olcak demişler ama 3 saat değil 2 saat.

2 saat muhabbeti olmadı hiç bizde ah keşke 2 şer saatten tutsalar nöbeti

kar yağınca öyle olcak demişler benimkine, ama şu 15 gün kala nöbetten düşme durumları iptal olcak gibi sanki çünkü yeni gelenlerden hiç muhafız gelmemiş gelenler de rdm den rapor alıyolarmış nöbet tutmamak için. bütün nöbetler 4 kişinin üstüne kalmış benimkiyle birlikte

Son düzenleme:
[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64,0 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Şurda 1 ay kalmış, Nöbetten emekli etsinler artık ya. Benimkide üşümeye başlamış. Dedim sen üşüyorsan diğerlerinin vay haline.

Üşümek ne kelime donuyorlar
Sevgilimin de öyle merci nöbetten düşme iptal gibi
Gelenlerin hepsi rdm lik oluyor bunların orda da toplasan 10 kişi yok nöbet tutan Günde 2 kere sürekli sevgilim ve diğer 3 kısa dönem tutuyor bi gün tek nöbeti olsa seviniyoruz

Şurda 1 ay kalmış, Nöbetten emekli etsinler artık ya. Benimkide üşümeye başlamış. Dedim sen üşüyorsan diğerlerinin vay haline.

negüzel diyorsun ama benim abim askerdeyken son gecesinde bile 4 saat nöbet tuttu yani sabah askeriyeden çıkacak düşünün o gece 4 saat nöbet tuttu ki asıl görevi yazıcıydı hep nöbette tutardı.

benimkide aynen öyla canım ya hele çarşıya çıkmadığı gün 3 nöbet tutuyo bazen adam yok diye. şimdi de 12-4 nöbeti var. şu kısa dönemler gelse artık diyo ama gelmeyedebilirlermiş çünkü oranın kapanma ihtimali var işleri baya zor yani

yaaa daha 1 sayfayı okumadan atıyo beni sitee sizde de böyle oluyo muu yoksa ayarı falan mı var bununn:26:

eşim teslim olduğunun 6. gününde o kadar sevinçliydiki anlatamam , ne oldu diye sordum ,o da "banyo yaptık" dedi ,ağustos ayında pisinden bitlenecekti yoksam garibim , bende o zaman anladım şapa oturduğumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…