Aslında istediği çok basit belki nişanlımı istiyor belki istediği sadece bizi ayırmak.
Daha önce bu kız bana telefon açıp resmen ayrılmamı istemişti nişanlımdan o zaman sevgiliydik ama...
Bana benim resimlerimi gördüğünü ve çok güzel bir kız olduğumu, yaşımın daha çok genç olduğunu ama onun evlilik için artık yaşının geldiğini. Benim bu güzellikle daha çok güzel ve ciddi ilişkiler yaşayabileceğimi ama onun böyle bir şansı olmadığını söylemiş ve ayrılmam için benden ricada bulunmuştu.
O zaman elim ayağım boşalmıştı, fenalaşmıştım bildiğiniz. Bizimkilerde almıştım soluğu kayınvalidem sakinleştirmişti.
Edaaaa kilonu söyleyecektin bana
Sabah yine geç kaldım : ) Aceleyle tartılmadım. Şu an tartıya çıktım. 63.7
Merci canım sevgilimin orda gece nöbetleri 3 saate inmiş gündüz nöbetleri yine 4 saatmiş
Sizin orda da oldu mu böyle bir şey ?
çok tok musun??? 63.5 yazalım o zaman :)
yok canım öyle bi duyum var ama daha gerçekleşmiş değil kar yağarsa öyle olcak demişler ama 3 saat değil 2 saat.
2 saat muhabbeti olmadı hiç bizde ah keşke 2 şer saatten tutsalar nöbeti
2 saat muhabbeti olmadı hiç bizde ah keşke 2 şer saatten tutsalar nöbeti
Şurda 1 ay kalmış, Nöbetten emekli etsinler artık ya. Benimkide üşümeye başlamış. Dedim sen üşüyorsan diğerlerinin vay haline.
kar yağınca öyle olcak demişler benimkine, ama şu 15 gün kala nöbetten düşme durumları iptal olcak gibi sanki çünkü yeni gelenlerden hiç muhafız gelmemiş gelenler de rdm den rapor alıyolarmış nöbet tutmamak için. bütün nöbetler 4 kişinin üstüne kalmış benimkiyle birlikte
Şurda 1 ay kalmış, Nöbetten emekli etsinler artık ya. Benimkide üşümeye başlamış. Dedim sen üşüyorsan diğerlerinin vay haline.
Üşümek ne kelime donuyorlar
Sevgilimin de öyle merci nöbetten düşme iptal gibi
Gelenlerin hepsi rdm lik oluyor bunların orda da toplasan 10 kişi yok nöbet tutanGünde 2 kere sürekli sevgilim ve diğer 3 kısa dönem tutuyor bi gün tek nöbeti olsa seviniyoruz
Bu arada dünkü meşhur konuya bende değindimYok be güzelim gelse burdakiler sürekli konuşurdu dedi. Neyse tamam dedim kapattım. Öğlen aradı adama can gelmiş sesi duysanız mutlu mutlu ne oldu la dedim. Yoksa geliceğinin haberini mi aldınız dedim. Yok dedi öğlen yemek kötüydü dışardan dürüm söyledik dedi. Biz burda neler düşünüyoruz onlar bir dürümle 5 yaşındaki çocuk kadar seviniyorlar. İlahi biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?