347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın pamuk prenseslerrr akşamdan bu yana baya yazılmış ben bugün 28 im bişey kalamdı ya 30 u da indik çok şükür...

bubblecım çoooook geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin...

tripliicim bu kız çok olmaya başlamış amacı seni huzursuz etmek ben en başından söyledim böyle bir şahsiyet için kendini hiççççç üzmeye değmez sen zaten tavrınla herkesi dize getirmişsin herkes etrafın da pervane sen ne die strese girip saç döküosun nişanlınla aranı bozuyorsun çocuğun bir kabahati yok zamanında flört etmişler kızın ruh hastası oldugunu anlamış ki artık onunla değil adını bile duymak istemiyor adamın tek düşüncesi sensin senin hasta olmanı ister mi yıpratmayın ilişkinzi burda 1 ay bile kalmadı gelecek ve birlikte evinizi düzüp mutlu aile yuvanızı oluşturacaksınz bence sen sen ol hiç kafana takma evet dışardan bizim için söylemesi çok kolay gelio olabilir sana ama inan seninde kafana takmaman çooook kolay lütfen yıpratmayın bazı şeyleri heleki evlilik arifesi her şeyin en heyecanlı olduğu dönemdesinz sen olayı kapattın düğüne gitmiyorsun o kuzen midir nedir bırak o düşünsün sizi kaybettiğini sana bşy olmaz sen yine dimdik kocacıgınla ayakta olursun o yıllar geçer nasıl bir pişmanlık içerisinde oldğunugeçte olsa anlar yakın arkadşmı pardon o da ne ben en büyük kazıkları yakın arkdşlardan yedim nişanlım benii çok uyardı dinlemedm salaklık bende yani o da nasıl bir durumun içerisinde oldgnu anlayacaktır elbettttt takma lütfen kafana hiç bir şeyi değmezzzzzzzz

askkusu ne güzel bir hikayeniz varmış çok beğendim çok değişik buldum allah mutlulugunuzu daim etsin ,benimde hikayem çok güzel bir gün nasip olursa uzun uzun anlatırım heleki sevgilim olurmuusn dediğim anı hiç unutmam baktım ondan teklif gelmio ama ben körkütük aşığım en sonunda dedim sana AŞIĞIM diye çocuk dona kalmıştı kıyamam

Nenacım çok sağol canım bende biliyorum gerçekleri, nişanlımın sevgisini, herşeyin farkındayım ama huzursuz etmek istiyorlar ve amaçlarına ulaşıyorlar mı evet ulaşıyorlar. Bu gibi durumlarda mümkün değil güçlü olamıyorum. İçten içe üzülüyorum, kimse bu kıza ailemizden uzak durmasını söylemediği için.

Nişanlım akşam annesine mesaj atmış. S... N... teyzeyi eklemiş, yarın ara listesinden çıkarsın diye. Bana ben halledicem sen sakın üzme kendini diyo başka bir şey demiyor.

Ben bu kız aileden uzaklaştırılıncaya kadar herşeyi askıya aldığımı söyledim. Ya birşeyler yapacaklar ya beni kaybedecekler.

üzülmekte haklısın bize her şey dışardan kolay gözüküyor eminim hiç birimiz senin yerinde olmak istemezdik zor bir durum ve şuan öyle bir şeyin savaşın da olamıcagımı biliyorum tek derdimiz seni teselli etmek üzülüyoruz senin üzülmene nişanlın burda olsa her şeyyy çok çok kolay olacak ama o olmadığı için bunca mücadeleyi kendin veriyorsun kız çok arsızmış nasıl bir terbiyeye sahip çok merak ediyorum yazık günah yani sana da endişelerin çok normal ama ne denebilir ki biz anca sana üzülme diye biliriz elmzden başka ne gelir bileemedm ben

Ağzım açık okudum bu nasıll kızmış böylee arsızında arsızıııııı canım beniim umuyorum aile defeder en kısa zamanda bu kızı başka türlü çözülmez mesele sen hep huzursuz olunca haliyle ilişkine yansıyo insanlarla bağına yansıyoo ki aile en önemlisi inşallah halledilir çok moralim bozuldu ne biçim kızmş

Biliyorum canım benim sizin beni düşünmeniz rahatlatmak için bunca şey yazmanız yeter. Zaten nişanlım askerde burda tek başıma yapılanlara göğüs germeye çalışıyorum ve gerçekten çok yoruldum haliyle ister istemez ona yansıyor bu durum ve onu üzüyorum.

Ah canım sorma ya dert oldu başımıza. Ne zaman kuzene rest çekildi, kuzen bu kızın düğüne gelmemesiyle ilgili bu kızla konuştu herhalde sen gelirsen Tripliii gelmeyecek, o gelmezse teyzemlerde gelmeyecek dedi bu kız iyice zıvanadan çıktı. Bir de kuzen bu kızın yaptığı yorumları silmeye başladı. Yani kız herşeyin bal gibi farkında şimdi beni sinir etmek için onu bunu eklemeler, aslında kuzenin her eklediği fotoyu beğenmezken her fotosunu beğenmeler, altına yorum atmalar sıklaştı.

Son düzenleme:

ben kız tam bir zavallı

nenacım sağol canım inşallah hasta olmuyorumdur bıktım hasta olmaktan ya evden işe işten eveyim üşütmeyi ne ara başarıyorum anlamadım

multivitamin içmeye başladım inş artık bukadar sık hasta olmam.
sizde vitamin alın hümeyra ve aldebaran

Canıma ne hediye alacağımı buldummmmm kışlık bota ihtiyacı var onun

süper bir hediye bence bende alıcaktım gerçi var botu ama yeni bşy alayım diyordum sonra vazgeçtim o geldgnde ikimize alıcaz timberland dan aynı giyicez kuşumla hem ocak sonu indirime girmiş olur daha güzel olur

aman dikkat etmemiz gerekiyyor bende evden işe işten eve ama üşüttüm daha yeni toparlandım vitamni ihmal etmemeliyiz evet ama ben hep içmeyi unutuyorum evdeyken anneciğim peşimden koştruo içeyim die ama işteyken almıyorum bol bol c vitaminli meyveler tüketmemiz lazm ve myve çayları yinede dikkat et bubblecım havanın sağı solu belli değil

süper bir hediye bence bende alıcaktım gerçi var botu ama yeni bşy alayım diyordum sonra vazgeçtim o geldgnde ikimize alıcaz timberland dan aynı giyicez kuşumla hem ocak sonu indirime girmiş olur daha güzel olur

Evet canım bizde birlikte alırızz çünkü ayakkabı da ayağına olur olmaz bilemem bi de küçüldüyse zayıfladı diye o yüzden gelince alırız birlikte.. ben geçen sene almıştım benimkinin erkeği varsa ondan almayı düşünüyorum

canlarımız geldiğinde hasta olmamamız lazımmmmm :18::18::18:

evet dogru dıyorsun bnmkıde kalıba göre degısıo ayak numarası sporlarda 43 falan gyıo klasıkler 44 bottada 44 tü sanırım numarasnı htrlayamıorum o yuzden adamın boyu 185 olunca ayakta buyuk oluo :) ben ona dıorum ki yakında sana palet alıcam

canlarımız geldiğinde hasta olmamamız lazımmmmm :18::18::18:

sevgilim geldğ,nde muhtemelen ya regl olcm ya da regl başlangıcında olacam yüzümü sivilceler basacak bid eheyecan stres suratım bi çirkin olacak şimdiden hissediyorum aman tanrım yaaaa o yüzden cilt bakımına gitmem lazm o gelmeden indirim kuponu bulayım netten

Benim yeni bitmiş olacak inşallah tüm şişlikler falan gitmiş olacak bakalım canım beni zayıflamış bulacak mı!!!!! son 1 ayyyy şu 3 kiloyu versem 61 olsam o gelene kadar düğüne kadar da 58 olsam gelme keyfime

aynen canım bende hep hap içmeyi unutuyorumm hiç bi ilacımın sonunu getiremiyorum oyüzden en iyisi bol c vitaminli meyveler :)

yaa nerden buluyosunuz indirim kuponlarını banada deyin bende istiyorum cilt bakımı

aynen canım bende hep hap içmeyi unutuyorumm hiç bi ilacımın sonunu getiremiyorum oyüzden en iyisi bol c vitaminli meyveler :)

yaa nerden buluyosunuz indirim kuponlarını banada deyin bende istiyorum cilt bakımı

valla ben feşmekanın kampaanyalarndan buluyordum hep bu yıl 5 seanslık 250 tl lik cilt bakımını 50 tl ye almıştım yine araştırıcam

valla ben feşmekanın kampaanyalarndan buluyordum hep bu yıl 5 seanslık 250 tl lik cilt bakımını 50 tl ye almıştım yine araştırıcam

canım peki nasıl oluyor o bakımlar güzel geliyor mu??? Bende yaptırmak istedim de dışarda yaptırma dedi çoğu kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…