hangi liste canım gelırım tabı :)
siitdidiyetı güzel ben sporada gıdıyorum haftada uc gun bı gun plates bı gun ayrobik bı gün saunam var su ıcmeyı sevmıorum ama zorla ıcıyorum bnm tek sorunum göbek kızlar baska bı sorunum yok fızıgım gobek olmasa harıka balık etllıyım
hangi liste canım gelırım tabı :)
siitdidiyetı güzel ben sporada gıdıyorum haftada uc gun bı gun plates bı gun ayrobik bı gün saunam var su ıcmeyı sevmıorum ama zorla ıcıyorum bnm tek sorunum göbek kızlar baska bı sorunum yok fızıgım gobek olmasa harıka balık etllıyım
fundacım hepimiz balık etliyiz ortalama kilolarımz 60 larda
şu an ki kilonu ve hedef kilonu söyle canım bana :)
Gelinlik Firmaları, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya | Akay
yavru kuşlar bakın yeni gelinlikçi buldum değişik güzel modelleri var ben kendime 1-2 tane sırtı açık beğendim değişik çizgileri var bu firmann fena değil yani denene bilir bence
suan stresten kılo aldım ve kılom 71hedefım 58
Kızlar siz siz olun Vipdükkan'dan alışveriş yapmayın.
Ben böyle rezalet bir site görmedim.
Hemen anlatayım.
Annem aylar önce o siteden bir ürün almış, ürünü göndermişler bizimki beğenmemiş geri yollamış ve internetten çok fazla ürün satın aldığı için iade ettiği ürünün parasını karta iade edip etmediklerini takip edememiş. Aradan bir kaç ay geçmiş hesaplarını kontrol etmiş, vipdükkan kartına para iadesini yapmamış.
Bunun üzerine annem ağır bir mesaj atmış, geri dönüş yapmamışlar.
Telefon ile aramış, telefonları cevap vermiyor.
3-5 gün sonra para iadesi yapamıyoruz size alışverişiniz kadar puan verelim onunla sitemizden ürün alın demişler.
İşte bizde o puanla hatırlarsınız belki %100 pamuk saten nevresim takımı almıştık. 169 tl'ya. (Giz'cim çok beğenmişti, hatırlar)
Neyse gel gelelim ürünün teslimat tarihi 12 ile 16 Aralık arasıydı. Bugün ayın 19'u ve ne ürünün kargoya verilip verilmediğini görebiliyoruz siteden. Ne telefonla arıyoruz hatları cevap veriyor. Öylece bekliyoruz.
Veee şikayet var adlı site de deli gibi bizim yaşadığımız sorunla ilgili şikayetler var, firma hiç bir şekilde cevap vermemiş.
Vipdukkan.com Şikayetleri - Şikayetvar
Facebookta da Vipdükkan Rezilliği adlı grup bile kurulmuş.
Aman diyeyim kızlar oradan alışveriş yapmak gibi bir yanlışa düşmeyin.
Biz cumaya kadar bekleyeceğiz. Olmadı pazartesi günü tüketici haklarına başvurmayı düşünüyoruz.
olsun canım ben de üniye hazırlanırken 80lere çıktım
olsun canım ben de üniye hazırlanırken 80lere çıktım
Kızlar siz siz olun Vipdükkan'dan alışveriş yapmayın.
Ben böyle rezalet bir site görmedim.
Hemen anlatayım.
Annem aylar önce o siteden bir ürün almış, ürünü göndermişler bizimki beğenmemiş geri yollamış ve internetten çok fazla ürün satın aldığı için iade ettiği ürünün parasını karta iade edip etmediklerini takip edememiş. Aradan bir kaç ay geçmiş hesaplarını kontrol etmiş, vipdükkan kartına para iadesini yapmamış.
Bunun üzerine annem ağır bir mesaj atmış, geri dönüş yapmamışlar.
Telefon ile aramış, telefonları cevap vermiyor.
3-5 gün sonra para iadesi yapamıyoruz size alışverişiniz kadar puan verelim onunla sitemizden ürün alın demişler.
İşte bizde o puanla hatırlarsınız belki %100 pamuk saten nevresim takımı almıştık. 169 tl'ya. (Giz'cim çok beğenmişti, hatırlar)
Neyse gel gelelim ürünün teslimat tarihi 12 ile 16 Aralık arasıydı. Bugün ayın 19'u ve ne ürünün kargoya verilip verilmediğini görebiliyoruz siteden. Ne telefonla arıyoruz hatları cevap veriyor. Öylece bekliyoruz.
Veee şikayet var adlı site de deli gibi bizim yaşadığımız sorunla ilgili şikayetler var, firma hiç bir şekilde cevap vermemiş.
Vipdukkan.com Şikayetleri - Şikayetvar
Facebookta da Vipdükkan Rezilliği adlı grup bile kurulmuş.
Aman diyeyim kızlar oradan alışveriş yapmak gibi bir yanlışa düşmeyin.
Biz cumaya kadar bekleyeceğiz. Olmadı pazartesi günü tüketici haklarına başvurmayı düşünüyoruz.
Kızlar napıyorsunuz 70'ler 80'ler daha hepinizin yaşı çok genç. Evlenip çocuk sahibi olacaksınız bir de.
Sıkı diyet yapın herşeyden yiyin ama azar azar yiyin kızlar, herşeyin başı bu.
Kızlar napıyorsunuz 70'ler 80'ler daha hepinizin yaşı çok genç. Evlenip çocuk sahibi olacaksınız bir de.
Sıkı diyet yapın herşeyden yiyin ama azar azar yiyin kızlar, herşeyin başı bu.
sonuç ne oldu canım:)
geçmiş olsun canım benim... ben hiç alışveriş yapmadım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?