valla ben feşmekanın kampaanyalarndan buluyordum hep bu yıl 5 seanslık 250 tl lik cilt bakımını 50 tl ye almıştım yine araştırıcam
canım peki nasıl oluyor o bakımlar güzel geliyor mu??? Bende yaptırmak istedim de dışarda yaptırma dedi çoğu kişi
peki ordan nakit olarak alınıyormu kredi kartı kullanamıyorum internettede
canım heryere güvenmemek lazım ben istanbulda 5 yıldızlı lüx bir otelin bakım paketini bulmustumda almıstım normalde tek seansı o fıyatın beş katıydı ama otelin açılışına özel yapmışlardı 5 seans 50 yada 75 tlydi atmayım ama büyük olasılıkla 50ydi ...
her yere güvenmemek lazım başımdan geçen bir şeyi anlatayım size ben 2010 ocak ayında bir güzellik merkezinin epilasyonda indirim bilboard larını gördüm neyse güzellik merkezine girdim çok şık böyle lüxxx çalışan hatunlar manken gibi falan nese satıs danısmanıyla oturduk karsılıklı dedım şimdilik sadece genital ıstıorum memnun kalırsam dier bölgelerimede yaptırıcam vs.. tamm dedik sadece genitala 750 tl senet imzaladım 8 seanstı bide her 15 günde bir rötuş yapılacaktı vs...
derken ben 6 seans gittim o arada yapılacak olan rötuşlar yok tabi randevu veremıoruz yer bılmem ne seansların ttümü bitsin normal seans olarak rötuş yaprz size vs nese çok uzatmıcam 7. seans için randevu alayım dedim arıyorum ulaşamıyorum normalde he rgün aradgm yere 3-4 gün ulaşamdm iş çıkışı gittim kapı duvar altta magazalar vardı sorayım dedim onlar gece kaçtılar demezmi ulan napıcam ben bide daha yeni bir zayflama paketine üye olmusum 2 bin tlye lazer senedini gectm ödedm bitmiş zaten aklım 2 bn tllik senette hc bir hizmet almadan yok yere para ödemek var hukuk bürosnda çalıştgm için hukuksal süreçleri biliorum nese bir şekilde aradım ulaştm gittim yanlarına 2binliralık senedi 20 tl karsılıgı aldım lanet olsun genitalde işe yaramdı yine aynı çıkıo her ay ağdaya gidiorum böle şeyler gelmsn basınıza dikkat edin...
peki ordan nakit olarak alınıyormu kredi kartı kullanamıyorum internettede
Bende geçen sene kavitasyona a gittim ama seansı az olduğu için tam bi sonuç alamadım tabi.. işim olsa lazer e giderdim yine kavistasyona lenf dranaja giderdim
bende gitmiştim kavitasyona hiç bi işe yaramadı
aynı zamanda diyet ve spor da.yaparsan yarıyor yoksa yaramaz tabi bi de günde 2 lt su içmek.gerekiyor
Hadi bakalım canımben onları yaparsam kavitasyonsuz istediğimi elde ederim ozaman kavitasyonun ne işi var salla gitsin her şey palavra inanmıyorum hafta sonu yüzmeye gidicem ben
Sabahtan beri kitapla uğaşıyorum ve sonunda basılıyor sayfalar
Sevgili kitabını 6.5 tl ye mal ettim ya bravo bana
nasıl yapılıyor canım ya bende cok merak edıyordum onu ?:26:
Sitesine gir canım kitabını oluştur önce sonra onu kaydet pc ye o kadar sonra çıktı alırsın.
Ben yarın sabah alıcam elime kitabı
tamam bir bakayım
aynı zamanda diyet ve spor da.yaparsan yarıyor yoksa yaramaz tabi bi de günde 2 lt su içmek.gerekiyor
ben onları yaparsam kavitasyonsuz istediğimi elde ederim ozaman kavitasyonun ne işi var salla gitsin her şey palavra inanmıyorum hafta sonu yüzmeye gidicem ben
Hadi bakalım canımgit git
kızlar ben geldım:)
ben zayıflamak ıcın her yolu denedım kar etmıo bu göbek gitio en son olarak simit diyetine basladım bugun 2. gün ii gidiyo tavsiye ederim kızlar sporda yapsanız su sart:)
kızlar ben geldım:)
ben zayıflamak ıcın her yolu denedım kar etmıo bu göbek gitio en son olarak simit diyetine basladım bugun 2. gün ii gidiyo tavsiye ederim kızlar sporda yapsanız su sart:)
simit diyeti ne???listemize gelmek isterseniz sizi de alayım
dogru dıosun ben simit dietini denedm 1 ay yaptm bnde pek işe yaramadı bide sen dene bakalım...
yazın cok su içiorumda kış geldi en fazla 3-4 bardak ıcıorum şimdi hafta sonları yüzmeye gidicem hafta içide sağlıklı beslenicem bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?