347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar vipdükkandan 20 ye yakın alısverıs yaptım cok memnundum ama 5 aydır yapmıyorum neredeyse uzuldum bı sorun olmasına

kızlar vipdükkandan 20 ye yakın alısverıs yaptım cok memnundum ama 5 aydır yapmıyorum neredeyse uzuldum bı sorun olmasına

Fundacım zaten sorun mayıs ayından beriymiş. Ondan önce böyle değillermiş.

0850'li bir hatları var arıyorsun telefon çalmıyor bile 30 kere denedim 2 kere düşürdüm ondada robot çıkıyor müşteri temsilcisine bağlıyorum ayrılmayın diyor hat düşüyor sürekli.

Araya araya numarasını ezberlemişim. Hadi bir daha deneyeyim dedim. Şuan önümde bekleyen 20 kişi varmış birde halen bekleyen sıra numaranız diyip duruyor. Tahminen 9 dakika beklicekmişim şuan beklemedeyim.

Kızlar görüştüm ürünüm tedarikçiden tedarik edilmiş. Haftasonuna kadar beklememi söylediler. Haftasonuna kadar ürününüz elinizde olur dediler. Peki teşekkür ederim diyip kapattım.

kızlarrr
nişanlım bana dediki bazı sitelerde 1 tl ye çek gibi bişey satılıyormuş kargolar için %60 indirim çeki satın alıyormuşsunz. ordan bi arkadaşı söylemiş ama akıllım anlamamışş tam. siz biliyomusunuz duydunuz mu böyle bişey hiççç

buralardada kimsecikler yokmuş ama kızlar size bişey danışıcam.
benim sevgilim biraz geri kafalı :))
evlenince ben mutfağa girmem ev işlerine yardım etmem bunlar kadının işi diyor.
buda açıkcası benim sinirimi bozuyo çünkü ikimizde çalışıyoruz ve ben bukadar şeyin altından kalkamam. bu düşüncesi beni evlilikten soğutuyo çnkü hayatımda ev işi yapmış bi insan değilim bide hem çalışıp hem bukadar şeyin altından nasıl kalkıcam?
sizin nişanlılarınız/eşleriniz bu konuda nasıllar?? bitek benim sevgilimmi böyle odun acaba

tatlım belki seni kızdırmak için öyle söylüyordur. birlikte sevgiyle mutfağa girdiğnizde ya da bi iş yaptığınızda eminim onunda çok hoşuna gider. hem senin ne zorlukluklarla işten gelip koştur koştur yemek yapmana ve ev toplamana dayanamaz merak etmee.
nişanlım ünideyken pek güzel yemekler yapardı şimdi unuttum dio ama ben yemem

yok canım malesef kızdırmak için söylemiyo gerçek düşünceleri bu. daha önce birlikte yemek hazırladık ama demekki yeterince özendirici olamamışımki hala böyle düşünüyo. bunları düşündükçe sinirlerim bozuluyo

hmm anladım canımm
ama bunun için üzme kendini. iyice üstüne gidersen bu seferde inattan yardım edeceğide varsa etmez. huyları bi tuhaf erkeklerin.
ama o senin ne kadar yorulduğunu görünce kıyamaz yardım ederr merak etme

Bizimkide girmez mutfaga bişeye.
Yazın tatıldeyken ne kahvaltı hazırladı ne sofrayı topladı ne bişey.
Heee bi defa yerlerı viledayla sıldı o kadar.Ozamanda ben gebermiştim yorgunlktan artık.
Bazıları böyle.Ama evlenince nasıl olur bilmiyorum.
Çocuk cocuga karısmıs 40lı yaslarda çok sevdiğim bir ablam der ki hep ''Evde her işi becerebildiğini asla hissettirme.Yapma.Hayatım sunu yapamadım yapabılırmısın de dedi.Mutfaktada böyle diğer işlerde de dedi.Ona kendını guclu hıssettır herseyı yapar dedi.O aklımda hep.
Tabi şimdi değil!!! Çok sinirliyim.2gün normal gitse 3. gün bir tartışma.
o:Yavrum bızım mac saat kacta ?
ben:Bılmıyorum canım.
o:Fenerin macı saat kacta?
ben:Valla bilmiyorum kuzum.
o:Mac var mı?
ben:Bilmem ki.
o:Yavrum yaa ne biliyosun :)))))gülücükkkk gülüücüüükkk !!!
ben:
Bu ne şimdi ?Şakada olsa böyle sey denırmı ?
Mesaj attım beende.Uyku sersemi ne dedıgını bılmıyosun sanırım dedim.O da ozur dılerım bundan sonra ciddi olurum dedi.
Bu mu yanii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…