Anahtarlık: özgürlük :)
Cuzdanın yanına anahtarlıkta koyabılırsın canım.Su gumus harfler varya onlardan.
Ben alıcam D harflı bi tane.Arabasııın anahtarlıgına taksın
Hoşgeldiiinn.
İyiyiz canım sen nasılsıın??
Aynen canım
Bi an önce bitse de artık karşılıklı kadeh tokuştursak sevdicekle
sadece battaniyelerde yuzde 25 indirim var canım ben aldım zaten battaniyemi bu sefer kendime bişeyler almak istiyorum çeyiz değil.
iç çamaşırlarım eskimiş biraz iç çamaşırı alıyım, bide üstünde bıyıklar olan kazaklar var onlardan bulursam alcambirinde gördüm çok hoşuma gitti
az kaldı canım dayanıcaz, en azından daha az üşücekler artık
canım acayip tatlı bir şeyler çekti yaa ama ne yiyebilirim kii:44:
Oglen humeyra demıste baktım hemen markafoni de gıselle bunchen ın ıc camasırlarına bır goz at ıstersen.ben bayıldıım.Harıka parcalar var.
Cuzdan almasaydım kesin ordan bır takım alırdım
Bu gibi acil durumlarda ben hemen bıkac kuru kayısı yıyorum yoksa buyuk bır kalorı yuklemesı olarak gerı donuyor bana baska alternatıfler
sevmemki onu:)
ama sen iyi yapıyorsun canım.
ayyy bende hiç sevmemmmşimdi şöyle çikolatalı pastalar, supangleler varken kayısı mı yenirmiş
ay canım çok güzellermiş gerçekten ama beğendiklerim fazla pahalıbide bedenleri nasıldır hiç bilmiyorum alıp da giyememek var ucunda en mantıklısı yarın gidip deneyip almak
sevmemki onu:)
ama sen iyi yapıyorsun canım.
Atom pasta var bizde akşam üzeri yaptım İstanbul soğuğundan kaç gel ikram edeyim enerji yüklemesi yaparım[/QUOTE
ayyyyy süper olurrrrr
Çok guzeller ama dimiii.Haklısın ama tam beden olmazsa bosuna alınır bıde pahalı benımde begendıklerim.Bi defa da secenekler arasında gönlüm ucuza gitsin kafamı kesicem
Valla canım bizde bılırdıkkk bol çikolatalı pasta yemeyiiii bizde bilirdiikk bol fıstıklı baklava yemeyii
aşkımla konuştum geldim. canı çok sıkılmış gene numuneler yüzünden. kafayı sıyırmadan askerlik bitse iyidir dedi kıyamam yaa
herseferinde sıkıntı şu numuneler. ya araç bulunmuyo, ya dışarı çıkması yasak oluyo ama yinde yolla die tutturuyolar. şimdide bütün herşey hazırmış analiz yapacak kişi izinli yarın yollamayın diyolarmış. yazık ama kuzuma yaaa
bizimkiler nöbet tutuyolar en azından kafaları rahat, seninki bide kafa yoruyo herşeye yazık ya işin stresi de cabası
sorma yaa. sabahtan akşama kadar koşturuyo. numune hazırlıyo, evrak işleri yapıyo, kafa patlatıyo bi yanlışlık olmasın diye gene de yaranamıyo laf yiyio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?