347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ankarada askerlik yapıyo ve aileside ankarada yaşıyo bu durumda evci çıkarmamaya izin vermeme durumu olabilir mi?bana göre verirler ama 1 gün verirler
hayırlı olsun canım ne öğretmenisin?

Bu sekılde evcı cıkabılıyor tabiki.Ama dedıgın gıbı 1 gun olur.

Ne guzel umarım atanırsın bu sene gonlunun ıstedıgı yere.
Baya bır ogretmenımız var topıcte.Ben ve cheakpeas ın bransı ıngılızce.

hani şu reklamlarda çorba yapan alet varya, bir tane çalışan öğle yemeğinde yılbaşında bunu eve hediye alıyım dedi. Hadi birbirine hediye alan insanlar varda insanın kendi evine yılbaşı hediyesi aldığını ilk defa duydum, aklıma geldikçe gülümsüyorum. Eve inşa edildiği tarih de doğum günü hediyesi alırmış.

aminnn çok teşekkür ederim
kendine kazak alıp hediye yaptıran kişi de ben oluyorum

Misal ben
Kendime yılbaşı hediyesı cüzdan aldım

Duzeltm:Satın almadım.Hedıye aldım

Son düzenleme:
canım ankarada askerlik yapıyo ve aileside ankarada yaşıyo bu durumda evci çıkarmamaya izin vermeme durumu olabilir mi?bana göre verirler ama 1 gün verirler
hayırlı olsun canım ne öğretmenisin?

okul öncesi öğretmeniyim ben canım. evciye izin verirler mutlaka ailesi ordaysa ama muhtemelen 1 gün olur dediğin gibi.
eee ben ne alsam yılbaşı hediyesi kendimeee?? yarın hazır tatilken ben bi alışverişe çıkayımmm

Selam kızlar
Sonunda sevgilimin için bişiler hazırlamaya başladım.
Bugün sevgili kitabının elime aldım ona bir de güzel kutu aldım uygun fiyata
Kutunun içine bi kaç parça daha birşey almayı düşünüyorum.
Yeni bi cüzdan olabilir. Ayrıca da çıkış gecesi oturup mektup yazacağım o anki duygularımla
Onu da içine koyarım diye planladım
Sizce ekstra bişi yapmaya gerek var mı ?

seduluuuu çanakkalede nöbetler 2 saate indi sayende canımmmmmmmmmm

trıplııı demıstı englısh home da % 25 ındırım varmıs.Çeyiz grubu al hemen bısıler.
Banyo ürünleri hoşuma gitti misal.
Ben henuz o ıslere gırmyorum.
Bende ölçü ve sınır yok.Nolucam nişan falan oluca bılmıyorum valla
Yemicem içmicem parayı yatırrr çeyize
süpersin canım bende kendime aldım birseyler evdekiler bana gülüyordu demekki yalnız değilmişim

Yokk cnım yalnız degılsıın İnsan kendini de önemsemelii şımartmalı yanii

sadece battaniyelerde yuzde 25 indirim var canım ben aldım zaten battaniyemi bu sefer kendime bişeyler almak istiyorum çeyiz değil.
iç çamaşırlarım eskimiş biraz iç çamaşırı alıyım, bide üstünde bıyıklar olan kazaklar var onlardan bulursam alcam birinde gördüm çok hoşuma gitti

Anahtarlık: özgürlük :)
Cuzdanın yanına anahtarlıkta koyabılırsın canım.Su gumus harfler varya onlardan.
Ben alıcam D harflı bi tane.Arabasııın anahtarlıgına taksın
ben geldim
nabersiniz fıstıklarr

Hoşgeldiiinn.
İyiyiz canım sen nasılsıın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…