selam kızlaryan topikten geliyorum bir şey soracağım siz tecrübeli yarenlere yemin töreninde evci olarak çıktıklarında kontrol etmek için gelip eve bakıyorlar mı var mı öyle bir şey?benim sevdiceğim aradı az önce böyle bir şey varmış bir araştırır mısın dedi o yüzden soruyorum durduk yere paronoya üretip sormadım yani birde evci çıkılması için illa askerlik yaptığı ilçede mi çıkarmak gerek?
bende çok çekiyorum canım evlenince geçer dediler ama hiç alakası yok iki gün ayağa bile kalkmakta çok zorlanıyorum bende aynen eşimin geldiği gün olacağım
karlı bir istanbul akşamından herkese merhabaaaaa
stankiii unutmuşsun KAR ÖĞRETMEN OLUNCA GÜZEL
yarın okullar tatil ohhhhh
kızlar yeni eve geldimmmmmm 6bucukta cıktım 3saatir yoldayımm resmen dondum yaa
istanbulda trafik berbat bile diyemeyecek kadar kötü.valla kar güzelde yolda kalanlara berbat benm gibi.afedersiniz ama resmen bi taraflarım dondu
Aynen canım ya, bizimde servisin tekeri patladı tam rezillik.
banada gelip kontrol etmeleri saçma geldi çünkü kimlerin aileleri taa nerelerden geliyor,yemin töreni olan şehirde akrabası olmayanlar otellerde kalıyorlar tek tek onu mu kontrol edicekler ama işte ben yinede bir sorayım dedim saolun kızlarbirde mesafeye göre iznin1 gün ya da 2 gün olması doğru mu acaba?
bu akşam kar muhalefeti nedeniyle kimse yok burda galiba
Dogru canım.
Mısal Bursalı benım sevgılım ve Bıngole gıttı .Daha dogrusu Elazıg a gıttı ve yol ıznı 2 gün.
Kılometre hesabı yol ıznı.Batıdan doguya 2 gun oluyor yol ızınleri.
Kızlarrr yoksam sıze kar tatili mii varr.Kıskandımmmmm
Cuma gunu okula gıtmemek ne guzel olurdu.H.sonu da ÖRAV'ın semineri var cumartesi -pazar saat 8 bucuktan aksam 6 bucuga kadar
Dınlenme hak getire
canım yaptığı yerde aileside aynı şehirde yani o şekilde de evci çıkabiliyor değil mi yemin töreninden sonra 1 gün oluyor diye okudum bir yerde
bizim okullar tatilllll ohhhh 3 gün yatışşşşş
ne güzel öğretmenlerim ya banada nasip olsun dua edin bana da nolur kpssye hazırlanıyorum bende öğretmen olucam seneye inşallah
canım yemin töreninde gittiği yere bağlı olarak 1 veya 2 gün izni oluyo. benimki iskenderundaydı biz gittik aldık istanbula geldik bi akşam evinde uyudu ertesi gün de çanakkaleye gidip teslim ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?