347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oyle bısey yok canım.Yanii evci diye illa evde olunmayacak ya :) Hem ınsanların özel hayatı var 2 günlük evci çıkmış bide kontrol mu edilsin

Kızlar bu arada tesaduf olarak bugunku konusmamızda ev işlerinde yardım konusu açıldı.
Babam su anda evde yalnız 4 gundur sefıl hayat yasıyor.Annem bizim bebişe bakmaya gitti bu defa yalnız.
Babam annem olmasın domates kesemiyor dedim.
Cevap :Aynı ben hehe.
Duymazdan geldim.Şaka yapıyodur diye.Yemek ısıtmaya üşeniyor ya dedim.
Cevap:Aynı ben he he he.
Yapmayacakmısın sen dedim.
Iıı ıhh dedi gülerek.
Ben yorgun argın gelicem.Oturmadan 2 dk yemege gırısıcem sende laptop kucagında oturucakmısın dedim ?
Hııı hııııı dedi gülerek yine.
Sonra şaka yaptıgını soyldı.Elimden geldiğince yardım ederim bakma takılıyorum şaka yapıyorum dedi.
Peki dedim bende.
Bakıcaz gorucez artık nasıl olucak

Kar öğrenciyken güzel,
Kar sobalı bir evde poğça kek çay yapıp pencereden bakarken güzel,
Kar sevdiğinle karlar altında yürüyünce güzel,
Kar şöminenin önünde kırmızı şarapla güzelmiş ( öyle diyorlar )

Amaaa kar buz gibi havada sabah kalkıp işe gidip binbir çileyle eve dönünce hiç güzel değil ya.

bende çok çekiyorum canım evlenince geçer dediler ama hiç alakası yok iki gün ayağa bile kalkmakta çok zorlanıyorum bende aynen eşimin geldiği gün olacağım

bende öyle işte ilerde nasıl olacak iş hayatında ne yapacam bilmiyorum,evde yemek falanda yapmam artık
ayyy seninki çok daha kötüymüş hasretle beklediğin eşin geliyor ve sen hastasın
bende sevgilim geldiğinde olacam ama bir değil tabiçok kötü olursam buluşamam ay ne fena ne hastalıklı kızsın diyecekdiyorum zaten ayda bir bana böyle katlanacaksan al

banada gelip kontrol etmeleri saçma geldi çünkü kimlerin aileleri taa nerelerden geliyor,yemin töreni olan şehirde akrabası olmayanlar otellerde kalıyorlar tek tek onu mu kontrol edicekler ama işte ben yinede bir sorayım dedim saolun kızlarbirde mesafeye göre iznin1 gün ya da 2 gün olması doğru mu acaba?

karlı bir istanbul akşamından herkese merhabaaaaa
stankiii unutmuşsun KAR ÖĞRETMEN OLUNCA GÜZEL
yarın okullar tatil ohhhhh

karlı bir istanbul akşamından herkese merhabaaaaa
stankiii unutmuşsun KAR ÖĞRETMEN OLUNCA GÜZEL
yarın okullar tatil ohhhhh

Öğretmen arkadaşım hemen mesaj atmış yarın tatil diye. Çocuklardan çok seviniyor. Öğretmenlik çok zor meslek ya arkadaşım tenefüste arıyor bazen tenefüste çocuk wc ye gitmek için izin istiyor. Amaaaa böyle güzel yanlarıda varrr işte. Bir kaç hafta sonrada gelsin 15 tatil. Bir kaç ay sonrada gelsin yaz tatili

kızlar yeni eve geldimmmmmm 6bucukta cıktım 3saatir yoldayımm resmen dondum yaa
istanbulda trafik berbat bile diyemeyecek kadar kötü.valla kar güzelde yolda kalanlara berbat benm gibi.afedersiniz ama resmen bi taraflarım dondu

Son düzenleme:

Aynen canım ya, bizimde servisin tekeri patladı tam rezillik.

Dogru canım.
Mısal Bursalı benım sevgılım ve Bıngole gıttı .Daha dogrusu Elazıg a gıttı ve yol ıznı 2 gün.
Kılometre hesabı yol ıznı.Batıdan doguya 2 gun oluyor yol ızınleri.

Kızlarrr yoksam sıze kar tatili mii varr.Kıskandımmmmm
Cuma gunu okula gıtmemek ne guzel olurdu.H.sonu da ÖRAV'ın semineri var cumartesi -pazar saat 8 bucuktan aksam 6 bucuga kadar
Dınlenme hak getire

Dogru canım.
Mısal Bursalı benım sevgılım ve Bıngole gıttı .Daha dogrusu Elazıg a gıttı ve yol ıznı 2 gün.
Kılometre hesabı yol ıznı.Batıdan doguya 2 gun oluyor yol ızınleri.

canım yaptığı yerde aileside aynı şehirde yani o şekilde de evci çıkabiliyor değil mi yemin töreninden sonra 1 gün oluyor diye okudum bir yerde

Kızlarrr yoksam sıze kar tatili mii varr.Kıskandımmmmm
Cuma gunu okula gıtmemek ne guzel olurdu.H.sonu da ÖRAV'ın semineri var cumartesi -pazar saat 8 bucuktan aksam 6 bucuga kadar
Dınlenme hak getire

bizim okullar tatilllll ohhhh 3 gün yatışşşşş

canım yaptığı yerde aileside aynı şehirde yani o şekilde de evci çıkabiliyor değil mi yemin töreninden sonra 1 gün oluyor diye okudum bir yerde

canım yemin töreninde gittiği yere bağlı olarak 1 veya 2 gün izni oluyo. benimki iskenderundaydı biz gittik aldık istanbula geldik bi akşam evinde uyudu ertesi gün de çanakkaleye gidip teslim ettik

canım yemin töreninde gittiği yere bağlı olarak 1 veya 2 gün izni oluyo. benimki iskenderundaydı biz gittik aldık istanbula geldik bi akşam evinde uyudu ertesi gün de çanakkaleye gidip teslim ettik

canım ankarada askerlik yapıyo ve aileside ankarada yaşıyo bu durumda evci çıkarmamaya izin vermeme durumu olabilir mi?bana göre verirler ama 1 gün verirler
hayırlı olsun canım ne öğretmenisin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…