347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mrb kızlar askerime içi yazılı ajanda göndersem içeri alırlar mı siz tecrubelisiniz diye sormak istedim acemiliği bu ay sonu bitiyor. bittikten sonra göndersem çarşı iznine çıkınca alsa, içeri sokabilir mi?

Allah yardımcısı olsun canım ya bende çocukluğumdan beri hep veteriner olmak istedim ama kısmet diilmiş o yüzden çok severim veterinerleri

sağol canımm. gerçekten çok zor bi meslek valla ben hayatta yapamam. zaten hayvanın her türlüsünden korkarım dokunamam hiç

acemilikte problem olabilir canım ama ustaya geçince rahatlıkla çıkar alır sonra da içeri sokar

Aynen.Acemilikte kim kime dum duma.Ama ustaya geçtiğinde üzerinden bırkac hafta geçsin.Otursun duzeni.Gonderırsın ozaman.Bır sorun cıkmaz.

peki içeri sokarken baştan sona kadar okurlar mı kontrol için. dikkatli mi yazmam gerekiyor :)))

yok canım ama hemen ilk çarşısında gönderme bikaç çarşıya çıksın içeri girişi falan öğrensin ondan sonra arattırmadan sokar onu o içeri istediğini yaz sen

İlahi aşk sen nelere kadirsin. Müslüm şarkıları dinlemem aşkın son noktası

[video=youtube;FLVZvvoslbo]http://www.youtube.com/watch?v=FLVZvvoslbo[/video]

Hadi kızlar iyi geceler. Bugün varız yarın yokuz Mayalar yanılmışsa yarın akşam görüşürüz.

kızlar sevdiceğime komutanları ANDROİD demeye başlamıslar bilgisayarcı ve işleri hemen hallediyor diye cavus yerine bu sekilde sesleniyorlarmısbugun duyduğumdan beri bende o sekilde hitap ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…