Allah yardımcısı olsun canım ya bende çocukluğumdan beri hep veteriner olmak istedim ama kısmet diilmiş o yüzden çok severim veterinerleri
sorma yaa. sabahtan akşama kadar koşturuyo. numune hazırlıyo, evrak işleri yapıyo, kafa patlatıyo bi yanlışlık olmasın diye gene de yaranamıyo laf yiyio
mrb kızlar askerime içi yazılı ajanda göndersem içeri alırlar mı siz tecrubelisiniz diye sormak istedim acemiliği bu ay sonu bitiyor. bittikten sonra göndersem çarşı iznine çıkınca alsa, içeri sokabilir mi?
acemilikte problem olabilir canım ama ustaya geçince rahatlıkla çıkar alır sonra da içeri sokar
İşi zorAllah sabır versin .Orası hata kabul etmıyor.Stres yuklu oluyordur normal yani
peki içeri sokarken baştan sona kadar okurlar mı kontrol için. dikkatli mi yazmam gerekiyor :)))
yok canım ama hemen ilk çarşısında gönderme bikaç çarşıya çıksın içeri girişi falan öğrensin ondan sonra arattırmadan sokar onu o içeri istediğini yaz sen
peki tamam sağol canım sevindim buna:)))
bizim okullar tatilllll ohhhh 3 gün yatışşşşş
Oglen humeyra demıste baktım hemen markafoni de gıselle bunchen ın ıc camasırlarına bır goz at ıstersen.ben bayıldıım.Harıka parcalar var.
Cuzdan almasaydım kesin ordan bır takım alırdım
Hadi kızlar iyi geceler. Bugün varız yarın yokuzMayalar yanılmışsa yarın akşam görüşürüz.
kızlar sevdiceğime komutanları ANDROİD demeye başlamıslarbilgisayarcı ve işleri hemen hallediyor diye cavus yerine bu sekilde sesleniyorlarmıs bugun duyduğumdan beri bende o sekilde hitap ediyorum :)
hehe heh canım biletini almışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?