kızlarr bugün kendimi çokkk yalnız hissediyorum iyiki siz varsnz hayatınız da bir şeyler paylaştgnz arkdslarınız olur ya hayırsız cıkarlar bugün o durumun geçte olsa farkına vardım ve facebook um da bu postu paylaştım görüp okusunlar diye
(hani zor da kaldığında yanın da kimseyi bulmazsın ya işte o andayım şuan :'( aşkım gelse de yalnızlığımı paylaşsam onun yokluğunu biz sana hissettirmeyiz diyenler nerdeler ? gün gelir aynı halde kendilerini bulurlar ... postumdur .)
hep iyi zamnlarda yanınız da olanlar zor da kaldgnz da dönüp bakmıyorlar bile çok kötüymüş be sizde oldumu bilmiyorum ama ben bugün çok üzgünüm
sevgilim gelsin tüm arkdşlık ilişkilerimi gözden geçiricem
Boşuna demiyorlar dostun az ama öz olsun diye
kızlarr bugün kendimi çokkk yalnız hissediyorum iyiki siz varsnz hayatınız da bir şeyler paylaştgnz arkdslarınız olur ya hayırsız cıkarlar bugün o durumun geçte olsa farkına vardım ve facebook um da bu postu paylaştım görüp okusunlar diye
(hani zor da kaldığında yanın da kimseyi bulmazsın ya işte o andayım şuan :'( aşkım gelse de yalnızlığımı paylaşsam onun yokluğunu biz sana hissettirmeyiz diyenler nerdeler ? gün gelir aynı halde kendilerini bulurlar ... postumdur .)
hep iyi zamnlarda yanınız da olanlar zor da kaldgnz da dönüp bakmıyorlar bile çok kötüymüş be sizde oldumu bilmiyorum ama ben bugün çok üzgünüm
ozaman ben hiç dost edinememişim herkes için kendimi boşuna yıpratmışım
ne salağım
evet canım yaa bende katılıyorum bi arkadaşımdan dolayı hiç ne aradı ne sordu
canım yaaaa üzülme boşver... herkeste çıkıyor bazen böyle.. bi de şöyle birşey var benim arkadaşım çoktur biz sevgili olduk 2 sene sonra bi baktım ki kız arkadaşlarımdan yavaş yavaş soğumuşum sanki tek arkadaşım sevgilim gibi olmuştu.. sonra buna bi son verdim
çok şükür atlatıorum bugünleride nişanlım gelsin bende daha kimseyi aramam umurumda bile değiller... ne dioalrdı enişte gitsin biz yoklugunu aratmayız yalnız bırakmayız dost dıodum ne oldu bi çırpı sildim hepsini mazeret bile kabul etmem hep kimi yakın gördüysem hep kazık yedim dua etsin yedim kazıkları yedirtmedim ben yedirtsem var ya feleklere şaşardı salaldım gitti ya elbet zordayım gel derler bana
Kizlar gunaydinlar.
bizimkinin orda yine hatlar yokgece 1den sora gitti sanirim.haber alamadim sabah cunku dursun kar biz gidene kadar
bubblecim basiniz sagolsun.allah sabir versin
tripliii
umudum sendeydi.onden sayiyorsun insallah oyledir diye ama 17ymis.hep bi supriz bekliyodum ben 15 olur diye.hayirlisi olsun en azindan ne zaman cikilacak biliyoruz artik.
nena
aybni bizde boyleydik.3 hafta onceye kadar cok rahatti.ama iste digerleri biseyler yaparken bizimkinin yapmamasi rahatsiz etti giip soylemisler hoca neden bosta diye.Zaten bizimkide huzursuzdu ama butun arkadaslarim nobet tutuyo ben butun gun rahatim diye.komutan da bir nebze rahat bir gorev verdi.yani birinin rahati digerlerini rahatsiz ediyor normal olarak.az kaldi diyoruz teselli ediyoruz.
Bide topic araciligiyla sunu ileteyim.
telekom yetkilileriii yedisuyla ilgilenirmisjnizz!!!!
aynen aslında bende sevgilmleyken görüşmezdm hiç biriyle yani onlara zaman ayırmazdm,ama onlarda hasta olsa,ölüm olsa,ya da mutlu bşy olsa hep yanlarndaydım böyle şeyleri atlmam yani e şimdi bende zordayım hiç bşy yapamıosan bi tlf aç nenacım işlerden vakit olmuo asker nasıl bşye ihtiycı varmı sor yani nezaketen ben kimseden bsy istemem ama sorulur yani ayıptır günahtır ya
Teşekkür ederim Tripliii hoşbuldum. Evet başta da vardım, yorum yapmıştım. Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bundan sonrası daha güzel olur. Başta da konuşmuştuk kuzenini söylemiştin onun ustalığı nereye çıktı aynı yerde mi kaldı? Bende de artık bi sempati oluştu Adana ya karşı az kaldı kavuşmaya.... listeye eklediğin içinde ayrıca teşekkür ederim
selam kızlarrrr hıphızlı geçen bir hafta olsunnnn...
canım başın sağolsun çok üzüldüm özelliklede annen adına.
canım bende öyle düşündüm tamamen kadında bitiyo herşey ama ya hormonlar sebep oluyosa herşeye diye de düşünmeden edemedim. bide ben yanlış mı gördüm acaba filmin sonunda kadın yeniden hamileydi galiba, test sonucunu gösterdi adama. birine zor bakıyolar zaten ikincide kadın intihar eder artık diye düşünüyorum
Günaydın kızlar. Şafak: 26 Eskişehir
2-3 gündür yoktum, teyzem vefat etti. 1 ay arayla önce dayım sonra teyzem bizde büyük bi yıkım yarattı ( özellikle annemde.) annem memlekete gitti eve küçük annelik yapmaya çalışıyorum. Dün ilk defa çorba yaptım ( hazırda olsa bir ilk :) ) ben yemek yapmayı böyle kötü olaylar yüzünden öğrenicem sanırım.
Başınız sağolsun bubble
Günaydın kızlar bugün sıkı bi ders çalışma programı yaptım kendime 6 konu bitirmem gerek
günaydın kızlar buble canım çok ama çok üzüldüm başınız sağolsun
kızlar hazırlıklar ne alemde ben hediye alıcam ama o gelince onun beğendiği bişiyimi alsamda diyorum yada puzzle masa takvimi felanmı yaptırsam kızlar site önerileriniz varmıdır sanırsam chelzy bir link göndemrişti puzzle felan yaptırılıcak güvenilir sitelerin linki lazım paylaşabilirmisiniz
selam kızlarrrr hıphızlı geçen bir hafta olsunnnn...
canım başın sağolsun çok üzüldüm özelliklede annen adına.
canım bende öyle düşündüm tamamen kadında bitiyo herşey ama ya hormonlar sebep oluyosa herşeye diye de düşünmeden edemedim. bide ben yanlış mı gördüm acaba filmin sonunda kadın yeniden hamileydi galiba, test sonucunu gösterdi adama. birine zor bakıyolar zaten ikincide kadın intihar eder artık diye düşünüyorum
Kizlar gunaydinlar.
bizimkinin orda yine hatlar yokgece 1den sora gitti sanirim.haber alamadim sabah cunku dursun kar biz gidene kadar
bubblecim basiniz sagolsun.allah sabir versin
tripliii
umudum sendeydi.onden sayiyorsun insallah oyledir diye ama 17ymis.hep bi supriz bekliyodum ben 15 olur diye.hayirlisi olsun en azindan ne zaman cikilacak biliyoruz artik.
nena
aybni bizde boyleydik.3 hafta onceye kadar cok rahatti.ama iste digerleri biseyler yaparken bizimkinin yapmamasi rahatsiz etti giip soylemisler hoca neden bosta diye.Zaten bizimkide huzursuzdu ama butun arkadaslarim nobet tutuyo ben butun gun rahatim diye.komutan da bir nebze rahat bir gorev verdi.yani birinin rahati digerlerini rahatsiz ediyor normal olarak.az kaldi diyoruz teselli ediyoruz.
Bide topic araciligiyla sunu ileteyim.
telekom yetkilileriii yedisuyla ilgilenirmisjnizz!!!!
canım başınız sağolsun. ALlah sabırlar versin çok zordur annen için şimdi
hepinize teşekkkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.
nena dostlar konusunda aynı şeyi yaşıyorz. askerim burdayken arayanım soranım bitmiyodu, hepsi biz sana bakarız seni yanlız bırakmayız diyolardı. şimdi hiç biri yok ortalıkta. Bu 5.5 aylık süreçte anladımki gerçek bi dostum yokmuş. Bende sildim hayatımdan yalancıları artık umrumdada değiller.
Günaydın kızlar. Şafak: 26 Eskişehir
2-3 gündür yoktum, teyzem vefat etti. 1 ay arayla önce dayım sonra teyzem bizde büyük bi yıkım yarattı ( özellikle annemde.) annem memlekete gitti eve küçük annelik yapmaya çalışıyorum. Dün ilk defa çorba yaptım ( hazırda olsa bir ilk :) ) ben yemek yapmayı böyle kötü olaylar yüzünden öğrenicem sanırım.
Kıyamam ya,hiiç üzülme bu duruma aksine sevin;onları gerçekten tanımana fırsat verdikleri için tatlım,hayat hergün tecrübelerimiz genişletmemizi sağlıyor,insanları tanıyıp hemen dost olmadan onlara zaman vermemiz gerektiğini gösteriyor bize,böyle zamanlarda sana en uzak olan insanlar daha çok yardımcı olur,daha çok seni anlarlar, hayatımızdaki insanlari gözden gecirip,bize destek mi köstek mi oluyorlar buna karar verip ayıklarsak mutlu olacağımıza inanıyorum,istersek yalnız kalalım ama bize zarar veren olmasın yeterki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?