347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr bugün kendimi çokkk yalnız hissediyorum iyiki siz varsnz hayatınız da bir şeyler paylaştgnz arkdslarınız olur ya hayırsız cıkarlar bugün o durumun geçte olsa farkına vardım ve facebook um da bu postu paylaştım görüp okusunlar diye

(hani zor da kaldığında yanın da kimseyi bulmazsın ya işte o andayım şuan :'( aşkım gelse de yalnızlığımı paylaşsam onun yokluğunu biz sana hissettirmeyiz diyenler nerdeler ? gün gelir aynı halde kendilerini bulurlar ... postumdur .)

hep iyi zamnlarda yanınız da olanlar zor da kaldgnz da dönüp bakmıyorlar bile çok kötüymüş be sizde oldumu bilmiyorum ama ben bugün çok üzgünüm

sevgilim gelsin tüm arkdşlık ilişkilerimi gözden geçiricem

Boşuna demiyorlar dostun az ama öz olsun diye

evet canım yaa bende katılıyorum bi arkadaşımdan dolayı hiç ne aradı ne sordu

ozaman ben hiç dost edinememişim herkes için kendimi boşuna yıpratmışım
ne salağım

canım yaaaa üzülme boşver... herkeste çıkıyor bazen böyle.. bi de şöyle birşey var benim arkadaşım çoktur biz sevgili olduk 2 sene sonra bi baktım ki kız arkadaşlarımdan yavaş yavaş soğumuşum sanki tek arkadaşım sevgilim gibi olmuştu.. sonra buna bi son verdim

evet canım yaa bende katılıyorum bi arkadaşımdan dolayı hiç ne aradı ne sordu

çok şükür atlatıorum bugünleride nişanlım gelsin bende daha kimseyi aramam umurumda bile değiller... ne dioalrdı enişte gitsin biz yoklugunu aratmayız yalnız bırakmayız dost dıodum ne oldu bi çırpı sildim hepsini mazeret bile kabul etmem hep kimi yakın gördüysem hep kazık yedim dua etsin yedim kazıkları yedirtmedim ben yedirtsem var ya feleklere şaşardı salaldım gitti ya elbet zordayım gel derler bana

Kizlar gunaydinlar.
bizimkinin orda yine hatlar yokgece 1den sora gitti sanirim.haber alamadim sabah cunku dursun kar biz gidene kadar

bubblecim basiniz sagolsun.allah sabir versin

tripliii

umudum sendeydi.onden sayiyorsun insallah oyledir diye ama 17ymis.hep bi supriz bekliyodum ben 15 olur diye.hayirlisi olsun en azindan ne zaman cikilacak biliyoruz artik.

nena

aybni bizde boyleydik.3 hafta onceye kadar cok rahatti.ama iste digerleri biseyler yaparken bizimkinin yapmamasi rahatsiz etti giip soylemisler hoca neden bosta diye.Zaten bizimkide huzursuzdu ama butun arkadaslarim nobet tutuyo ben butun gun rahatim diye.komutan da bir nebze rahat bir gorev verdi.yani birinin rahati digerlerini rahatsiz ediyor normal olarak.az kaldi diyoruz teselli ediyoruz.

Bide topic araciligiyla sunu ileteyim.
telekom yetkilileriii yedisuyla ilgilenirmisjnizz!!!!

aynen aslında bende sevgilmleyken görüşmezdm hiç biriyle yani onlara zaman ayırmazdm,ama onlarda hasta olsa,ölüm olsa,ya da mutlu bşy olsa hep yanlarndaydım böyle şeyleri atlmam yani e şimdi bende zordayım hiç bşy yapamıosan bi tlf aç nenacım işlerden vakit olmuo asker nasıl bşye ihtiycı varmı sor yani nezaketen ben kimseden bsy istemem ama sorulur yani ayıptır günahtır ya

beni bırakmayan canlarım da var çok şükür sadece 1 arkadaşımdan dolayı üzgünüm o da kesin bana yok kpss falan diyecek ama diğer arkadaşım da kpss ye hazırlanıyor ama sürekli hal hatır dibimde yani

chelzycim napalım askerlik bu içim huzursuz bnmki bide hep rahata alışık pis şeylerle uğraşmayı sevmez yapar ama oflaya poflaya yapar onu rahatsz eden son 3 hafta kala astek in böyle davranması komutan yok bugün borusunu öttürüo yarın komutan gelsin gıkı çıkmaz it in

çok haklısın canım istese herkes yapar ıstemek önemli

Doğru hatırlamışım demek canım. Kuzenim orada kaldı, Kütahya da tamamlayacak askerliğini.

Ay kuzum filmin sonunda kız, çocuğu ve adamla buluştu masada. Ben öyle bir şey görmedim. Tekrar izleyeceğim sonunu ben mi gözden kaçırdım ki allah allah ama kardeşimde öyle olsa görürdü.

canım başınız sağolsun. ALlah sabırlar versin çok zordur annen için şimdi

Kıyamam ya,hiiç üzülme bu duruma aksine sevin;onları gerçekten tanımana fırsat verdikleri için tatlım,hayat hergün tecrübelerimiz genişletmemizi sağlıyor,insanları tanıyıp hemen dost olmadan onlara zaman vermemiz gerektiğini gösteriyor bize,böyle zamanlarda sana en uzak olan insanlar daha çok yardımcı olur,daha çok seni anlarlar, hayatımızdaki insanlari gözden gecirip,bize destek mi köstek mi oluyorlar buna karar verip ayıklarsak mutlu olacağımıza inanıyorum,istersek yalnız kalalım ama bize zarar veren olmasın yeterki...

Başınız sağolsun bubble

Günaydın kızlar bugün sıkı bi ders çalışma programı yaptım kendime 6 konu bitirmem gerek

canım başınız sağolsun. ALlah sabırlar versin çok zordur annen için şimdi

hepinize teşekkkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.

nena dostlar konusunda aynı şeyi yaşıyorz. askerim burdayken arayanım soranım bitmiyodu, hepsi biz sana bakarız seni yanlız bırakmayız diyolardı. şimdi hiç biri yok ortalıkta. Bu 5.5 aylık süreçte anladımki gerçek bi dostum yokmuş. Bende sildim hayatımdan yalancıları artık umrumdada değiller.

Ayyyy herkesi birileri vurmuş bu konu da Teyzen hasta mıydı canım bu arada yoksa kaza falan mı

Basım sagolsun tatlımm

Tatlım bende bıara oyle dusunuyodum aramıyolar sormuyolar dıye okadar uzuldum kı kı sadece askerlık degıl ısle alakalı cok sorunda yasamadım ama baktım yoklar sonra dusundum ben arkadaslarmın sevgılılılerı askerdeyken onları anlıyomuydum sureklı arıomuydum kendı kendıme hayır dedım bende iş yogunlugundan cok sık arıyamıodum bıde yasamayınca ınsan bımıomus bu kadar zor oldugunu askerlık beklıosun ıste ya nolcak dıye dusunuodum hele kı kısa donem bıde son gunlerde ınsanlarlar nıe stres yapıo ya gelmesıne az kalmıs sevınsene dıodum kendı kendıme ama yasayınca anladım hepımız oyle belkı hıc aramıosa evet haklısın ama bırazda toleranslı olmaya calıs cunku bılmıyolar ne kadar zorlandıgımızı yasamadanda bılemıcekler

ya vanilla cım ne güzel söyledin hayat hakikaten bir tecrübe ve ben hayatm boyunca arkdslıklarla sınandım kimseye itimadım kalmadı kinci bi insan deilim ama beni düşünmeyeni bende katti surette düşünmem bana çok moral oldu bu yazın teşekkür ediyorum canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…