347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sahurumu yaptım bende yattim şimdi ramazandan kalan borcum vardı.. evlenmeden tutmak.lazımmis onları pazartesi perşembeleri tutayim diyorum herkese ii geceler tatlı rüyalar sabah tartı sonuçlarını bekliyorummmm

Dükkanı ben kapatmışim ben açıyorummm... herkese günaydın yeni haftalar yarenler hemencecik geçsin bu hafta da 10lü rakamlarla yolumuza devam edelim ve bitirelim inşallah safagimizi...

Günaydın kızlar. Şafak: 26 Eskişehir
2-3 gündür yoktum, teyzem vefat etti. 1 ay arayla önce dayım sonra teyzem bizde büyük bi yıkım yarattı ( özellikle annemde.) annem memlekete gitti eve küçük annelik yapmaya çalışıyorum. Dün ilk defa çorba yaptım ( hazırda olsa bir ilk :) ) ben yemek yapmayı böyle kötü olaylar yüzünden öğrenicem sanırım.

Bebeklerim günaydın hepinize.

Herkese mutlu, telaşsız çok yoğun olmayan ama hızlı geçen bir hafta diliyorum.

Sevdiklerimize kavuşmaya bu haftayı da saymazsak son 2 hafta kaldı.

Bizimkilerin tezkere tarihi de belli oldu. Dün gece faks gelmiş. 17 Ocakta sarılacağız birbirimize.

Bu arada dün Aramızda Bebek Var filmini izledik kardeşimle. Çocuk yapmaktan kesinlikle soğumadım aksine isteğim arttı o tatlı bebeği görünce. Kadını yolda görsem dövecektim yalnız sorun bebekte değil, tam anlamıyla hamileliği çocuk oyuncağı sanan, hazır olmadan bebek yapma fikrine kapılan kadındaydı. Filmin sonu ise izlediğimize değmediği fikrine kapıldırttı bizi.

ay canım.benim.yaaa başınız sağolsun.. Allah mekanını cennet eylesin inşallah çok üzüldüm.. yaparsın yaparsın birşey olmaz bende.öyle yapmıştım.ilk yaptığımda

Gözünüz aydın canım.yavaş yavaş herkesin kesinlesiyor zaten... çok heyecanlı bekleyişler.başlıyor artık

Daamlaa aramıza hoşgeldin tekrardan. Yanlmıyorsam başta vardın demi? Yani başlarda 1-2 tane yorum yaptın diye hatırlıyorum seni. Çok sevindim aranızdakilerin aşka dönüşmesine. Umarım geldikten sonrası sizin için çok daha güzel olur. Şimdiden tebrik eder hayırlı olmasını dilerim. Kuzenimde en başından beri Kütahya'da yapıyor askerliğini ama seninki ustalıkta Adana'ya gitmiş. Bizde 01 Adana diyerek bitireceğiz şafağımızı. O yüzden Adana'ya ayrı bir sempati duyuyorum.

Canım başınız sağolsun. Annen için büyük bir yıkım olmuştur tabiki iki kardeşini kaybetti. Kıyamam. Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin. Çok zor gerçekten çok yakınlar çünkü.

hepinize günaydınlar mutlu ve sendromsuz bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

hafta sonu baya bi dinlendim kendime geldim valla sizin nasıl geçti hafta sonunuz?

bubblecım basınız saolsun allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallahhhh

benim askerim bu zamana kadar cok rahat askerlık yaptı artık son gunleri ve astek buna catmaya başlamış her işi bizimkine yüklemiş şimdi konuştum hiç keyfi yoktu yaaa çok moralim bozuldu onun sesi keyfsz gelınce

kısa donemlerden ne istiyorlar anlamiyorum yaaa üniversite mezunu oldular kısa yapıyorlar diye canlarını çıkarma çabasınadalar valla...

canım kilonu alayım zayıflama var mii miiii

kısa donemlerden ne istiyorlar anlamiyorum yaaa üniversite mezunu oldular kısa yapıyorlar diye canlarını çıkarma çabasınadalar valla...

canım kilonu alayım zayıflama var mii miiii

yafff çok üzüldüm acayip moralim bozuldu komutanlarla arası cok iyi hatta komutanın biri son 1 hafta seni misafir asker yapıcaz demiş ister yatarsn ister boş gezersin hiç bşye elini sürmiceksin demiş astekte bugun çatmış bizimkine sesi inanılmaz kötüydü bitsin bu askerlik yafffff üniv. okusa bi dert okumasa ayrı bir dert

tartıladm hümeyracm bugün yarın sabah tartılıp söyleyim erken cıktım evden unuttum...

ay canım.benim.yaaa başınız sağolsun.. Allah mekanını cennet eylesin inşallah çok üzüldüm.. yaparsın yaparsın birşey olmaz bende.öyle yapmıştım.ilk yaptığımda

çok teşekkür ediyorum canlarım, eksik olmayın.

Başınız sağolsun bubble

Günaydın kızlar bugün sıkı bi ders çalışma programı yaptım kendime 6 konu bitirmem gerek

günaydın kızlar buble canım çok ama çok üzüldüm başınız sağolsun

kızlar hazırlıklar ne alemde ben hediye alıcam ama o gelince onun beğendiği bişiyimi alsamda diyorum yada puzzle masa takvimi felanmı yaptırsam kızlar site önerileriniz varmıdır sanırsam chelzy bir link göndemrişti puzzle felan yaptırılıcak güvenilir sitelerin linki lazım paylaşabilirmisiniz

Ben hala saat almayı düşünüyorum Gizcim onu daha fazla mutlu eden bir şey olamaz herhalde. Çok seviyor saatleri. Saati bende kalmıştı ona baktım haftasonu paslanmış çok iyi bir şey değildi zaten. Şuan aklımda tommy var. Diğer ay o gelmeden almam lazım gelince vereyim.

Ben bot almak istiyorum o yüzden o gelince birlikte alacağız... Gizzz sende mi tartılmadınnnnnn

benim aşkım saat takmıyor keşke taksaydı alırım ben mont bot ve spor ayakbbıdan birtanesini alacağım zara modellerini beğenmedi aşkım o gelince alsak daha iyi olucak gibi sanki parfüm aldım bide masa takvimi yaptırayım diyorum bakalım :))))))

tommynin modelleri çok güzel tripliiim

hümeyra canım bende tartılmadım akşama tartılır yazarım buraya

selam kızlarrrr hıphızlı geçen bir hafta olsunnnn...
canım başın sağolsun çok üzüldüm özelliklede annen adına.

canım bende öyle düşündüm tamamen kadında bitiyo herşey ama ya hormonlar sebep oluyosa herşeye diye de düşünmeden edemedim. bide ben yanlış mı gördüm acaba filmin sonunda kadın yeniden hamileydi galiba, test sonucunu gösterdi adama. birine zor bakıyolar zaten ikincide kadın intihar eder artık diye düşünüyorum

tamam tatlım bende orucum bugün o yüzden sabah tartılmadım iftar yaklaştıkça tartılacağım gece yemek yeyince sabah aç olmuyorsun

Teşekkür ederim Tripliii hoşbuldum. Evet başta da vardım, yorum yapmıştım. Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bundan sonrası daha güzel olur. Başta da konuşmuştuk kuzenini söylemiştin onun ustalığı nereye çıktı aynı yerde mi kaldı? Bende de artık bi sempati oluştu Adana ya karşı az kaldı kavuşmaya.... listeye eklediğin içinde ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…