hepinize teşekkkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.
nena dostlar konusunda aynı şeyi yaşıyorz. askerim burdayken arayanım soranım bitmiyodu, hepsi biz sana bakarız seni yanlız bırakmayız diyolardı. şimdi hiç biri yok ortalıkta. Bu 5.5 aylık süreçte anladımki gerçek bi dostum yokmuş. Bende sildim hayatımdan yalancıları artık umrumdada değiller.
Tatlım bende bıara oyle dusunuyodum aramıyolar sormuyolar dıye okadar uzuldum kı kı sadece askerlık degıl ısle alakalı cok sorunda yasamadım ama baktım yoklar sonra dusundum ben arkadaslarmın sevgılılılerı askerdeyken onları anlıyomuydum sureklı arıomuydum kendı kendıme hayır dedım bende iş yogunlugundan cok sık arıyamıodum bıde yasamayınca ınsan bımıomus bu kadar zor oldugunu askerlık beklıosun ıste ya nolcak dıye dusunuodum hele kı kısa donem bıde son gunlerde ınsanlarlar nıe stres yapıo ya gelmesıne az kalmıs sevınsene dıodum kendı kendıme ama yasayınca anladım hepımız oyle belkı hıc aramıosa evet haklısın ama bırazda toleranslı olmaya calıs cunku bılmıyolar ne kadar zorlandıgımızı yasamadanda bılemıcekler
Ayyyy herkesi birileri vurmuş bu konu daTeyzen hasta mıydı canım bu arada yoksa kaza falan mı
hayır canım bi hastalğı yoktu önceden ama dayıma çok üzüldü beyin kanaması geçirdi ve felç indi sonrasındada bidaha iyileşemedi
En büyük acıyı anneannen yasamistir emin ol :-- -(
Eki Görüntüle 586184
aşkıma yaptrdığım kurabiyeler nasıl olmuş az önce yolladım
Eki Görüntüle 586184
aşkıma yaptrdığım kurabiyeler nasıl olmuş az önce yolladım
Mügeee süper olmuş. Nereye yaptırdın bunları?
ay siz ne güzel şeyler yaptırmışsınz yaa sen göndermişmiydiiinn 2007hu
bu kurabiyeleri nerde nasıl yaptrdnz bende yaptırıcammm
battişcafe | Facebook ben burda yaptırdım canım
hm bir bakayım teşekkürler ne kadar yaptrdn 1 kg mu bide kaça yaptrdn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?