347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende artı mesafelıyım ararlarsa konusurum aramazlarsa aramam yani hep ben mi üstlerine düşücem nereye kadar olack bu bitirdim her şeyi herkesi allah hepsine iyilikler güzellikler versn ama ben dahada hayatlarnda olamyı dusunmuorum

ya ben işlerini güçlerini anlarım 7*24 aramasnlar zaten herkesin eminim kendi sorunları vardır ama 5.5 ayda 1 tlfn mu zor geldi ellerinden düşmeyen tek şey tlfn 1 dakıka arasnlar ya yanımda bırılernn oldgnu yalnz olmadgmı bilim benı uzen nokta buydu ben onlarn her derdınde mutlaka bı sekılde ya gderdm ya arardm

Kızlar ben arkadaşlarımdan görmediğim kötülüğü akrabadan gördüm işte nişanlımın teyzesi ve kuzeninden. Zaten ailede bozuk bir onlar var onları da çıkardık hayatımızdan bundan sonra allaha yakın bize uzak olsunlar. Lüzumsuz insanları tutmayın hayatınızda, çıkarın atın huzurunuz bakın nasıl yerine gelecek.

selam kızlaar kurabiyeleer çok güzeeell çookk
2007hu seninkileri de göreliimmmm
buarada bişey danışıcam kızlar sweatshirt alıcam ikimmize aynıı ama güzeel bulamıyorum kapşonlu modellerde şu marka şu model güzel dediğiniiz var mııı yardımlarınızıı isteriiimm :44: ayrı şehirlerde aynı şeleri giyelim istedim

hüm ün tartı sonucu: kilo aynı 64.0 ama yağ oranımın %1.5 u kasa dönüşmüş... inşallah bu hafta kilodan da veririm diye ümit ediyorum

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYETGRUBU 24-31 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 68,8 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Funda_bayram: 68,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar pembe[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mor olacak [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…