347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bildigim muthis bi site var.yurtdisi kaynakli ama.burda o kadar orjinal guzel yok vunku.hep bilindik markalar.ben bizimkine siparis vericem ona yesilini bana koyu sarisini.amerikan kolej takimi sweatleri.kolejlerin logolari bar ya harf yada bi hayvan.harika hepsii.eve gideyim paylasiyim linki.

Bubble'cım telefondan takip edebiliyorum, başın sağolsun Allah sabır versin, mekanını cennet eylesin inşallah

bende bakındım bi siteye aynen yurtdışından bir de istnbulda bi yerde satışı var birlikte alıyoruz o zaman chelzy

merabaa yarenlerr oohh özendım valla size 20lere dustunuzz ne guzell darısı bıze ınsallahh ama daha cookkk var
ne diycem sımdı sızee..acemılkten sonra rahatlıyomusunuzz,yanı rahat konusabılıyomusunz flnn degısm oldmuu ? bde telefon sokabılıyolarmıı konusabılıyomusunuz yanı ? 4 ocakta yemn törenıne gıdıcem gıderken gotureyım tel dyorum onada soramıyorm getıreyımmı dıye dınlenır flann maazallahh aydınlatırsanız sevınıcem bolcaa

Yemin törenine giderken götür telefon fark etmez ama yanında kalacaksa bence usta birliğine bi gitsin en azından 2 hafta geçirsin bi durumları öğrensin sonra alır telefon

kızlar herkese iyi akşamlar kurabiyeler süper ben aşkıma asker kurabyesi yaptırcaktım ama askeriye ve ankaradan nefret etmiş dayanmadm söledim giz lütfen yeşil kıyafet görmeye tahamülüm kalmadı aşkım dedi anlayış gösterdim uzun bir süre başkent ve ankara kelimlerini rafa kaldırcaz gibi ahhh ahhh

kızlar arkadaşlardan dert yanılmış sanırsam arkadaşlar konusunda şanslıyım benlen beraber şafak sayıyorlar heycanlılar hattaha hergün arayıp askermz nasıl soruları geliyor

ama bazı zaman özellikle ilk gittiğinde kimsenin beni anlamadığını düşünmüştüm bir şekilde arkadaşlarım huzur veriyor az ve öz olmalılar zaten kızlar

ben telefonda konuşmayı pek sevmiyorum msj varsa yoksa :))))))ama aşkım varken olanlar o gidince olmayanlarda oldu olmadı değil ama tınlamadım

hayat bir şekilde geçiyor en değerlim herzaman aşkım olucak ben bunu biraz geç anlamıştım ama iyikide anlamışım en özüm odur benim

Kızlar!!!!!!!!!! Nerdesiniz huuuuu!!!! Spora gittim geldim hala kimsecikler gelmemiş

ben geldiiimmm

Giz aynı durum bizdede var , eşim Ankara lafı duymak istemiyor , diyorki "Rabbim bir daha yolumu Polatlıya düşürmesin"

hırka alacaktım yeşili çok severdi ama almadım , lacivert aldım , napayım adam zaten 5 aydır yeşil kurbaaaa modunda

canım bende aynen aynı durumdayım aşkım burdayken çok arkadaşım vardı sürekli ararlardı oraya gidelim buraya gidelim diye, onlar da çift olduğu için aşkım gittiğinden beri kimse aramadı sormadı. biz 8 yıldır beraber oldugumuz için pek öyle tek kız arkadaşım da yok, üniden arkadaşlarım hep başka başka şehirlere atandılar face dışında görüşemiyoruz. yani kısacası acayip yalnız hissediyorum kendimi, Allah'tan annem var yoksa kafayı yerdim heralde.
canım en sonunda bunlar oturuyo kamera uzaklaşıyo kız çantasından beyaz bişey çıkarıyo veriyo çocuğa, hatta çocukla buluşmadan önce bidaha kusuyo falan , barda terapist in üstüne kusuyo. ben mi yanlış anladım acaba
Eki Görüntüle 586184
aşkıma yaptrdığım kurabiyeler nasıl olmuş az önce yolladım

ayyy süpermiş kurabiyeler eminim çok beğenicek nişanlınn
hümeyracım seninkiler de süpermiş bende mi yaptırsam acaba çıkışta veririm

hümeyracım seninkiler de süpermiş bende mi yaptırsam acaba çıkışta veririm

Valla benimki çok sevmişti... evimizin en güzel yerlerinde saklayacağız onları... 2 tanesinden 2 tane yaptırdım tadına da baktı çok lezzetli oluyor.. Benim yaptırdğim kadın bayağı profesyonel artık bu konularda 400 kişilik falan nişan- düğün kurabiyesi falan da yapıyor

Beğendiklerim:
Nişan kurabiyeleri | Facebook
Bekarlığa Veda Kurabiyeleri | Facebook
Nişan kurabiyeleri ''Hatice&Bülent'' | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…