Bildigim muthis bi site var.yurtdisi kaynakli ama.burda o kadar orjinal guzel yok vunku.hep bilindik markalar.ben bizimkine siparis vericem ona yesilini bana koyu sarisini.amerikan kolej takimi sweatleri.kolejlerin logolari bar ya harf yada bi hayvan.harika hepsii.eve gideyim paylasiyim linki.selam kızlaar kurabiyeleer çok güzeeell çookk2007hu seninkileri de göreliimmmm buarada bişey danışıcam kızlar sweatshirt alıcam ikimmize aynıı ama güzeel bulamıyorum kapşonlu modellerde şu marka şu model güzel dediğiniiz var mııı yardımlarınızıı isteriiimm :44: ayrı şehirlerde aynı şeleri giyelim istedim
Mügeee süper olmuş. Nereye yaptırdın bunları?
Veeee benimkilerrrrr
hepinize teşekkkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.
nena dostlar konusunda aynı şeyi yaşıyorz. askerim burdayken arayanım soranım bitmiyodu, hepsi biz sana bakarız seni yanlız bırakmayız diyolardı. şimdi hiç biri yok ortalıkta. Bu 5.5 aylık süreçte anladımki gerçek bi dostum yokmuş. Bende sildim hayatımdan yalancıları artık umrumdada değiller.
bende bakındım bi siteye aynen yurtdışından bir de istnbulda bi yerde satışı var birlikte alıyoruz o zaman chelzyBildigim muthis bi site var.yurtdisi kaynakli ama.burda o kadar orjinal guzel yok vunku.hep bilindik markalar.ben bizimkine siparis vericem ona yesilini bana koyu sarisini.amerikan kolej takimi sweatleri.kolejlerin logolari bar ya harf yada bi hayvan.harika hepsii.eve gideyim paylasiyim linki.
hümeyra sennkilerde çok güzel olmşş bayıldımm
merabaa yarenlerroohh özendım valla size 20lere dustunuzz ne guzell darısı bıze ınsallahh ama daha cookkk var
ne diycem sımdı sızee..acemılkten sonra rahatlıyomusunuzz,yanı rahat konusabılıyomusunz flnn degısm oldmuu ? bde telefon sokabılıyolarmıı konusabılıyomusunuz yanı ? 4 ocakta yemn törenıne gıdıcem gıderken gotureyım tel dyorum onada soramıyorm getıreyımmı dıye dınlenır flann maazallahhaydınlatırsanız sevınıcem bolcaa
Kızlar!!!!!!!!!! Nerdesiniz huuuuu!!!! Spora gittim geldim hala kimsecikler gelmemiş
Kızlar!!!!!!!!!! Nerdesiniz huuuuu!!!! Spora gittim geldim hala kimsecikler gelmemiş
kızlar herkese iyi akşamlar kurabiyeler süper ben aşkıma asker kurabyesi yaptırcaktım ama askeriye ve ankaradan nefret etmiş dayanmadm söledim giz lütfen yeşil kıyafet görmeye tahamülüm kalmadı aşkım dedi anlayış gösterdim uzun bir süre başkent ve ankara kelimlerini rafa kaldırcaz gibi ahhh ahhh
kızlarr bugün kendimi çokkk yalnız hissediyorum iyiki siz varsnz hayatınız da bir şeyler paylaştgnz arkdslarınız olur ya hayırsız cıkarlar bugün o durumun geçte olsa farkına vardım ve facebook um da bu postu paylaştım görüp okusunlar diye
(hani zor da kaldığında yanın da kimseyi bulmazsın ya işte o andayım şuan :'( aşkım gelse de yalnızlığımı paylaşsam onun yokluğunu biz sana hissettirmeyiz diyenler nerdeler ? gün gelir aynı halde kendilerini bulurlar ... postumdur .)
hep iyi zamnlarda yanınız da olanlar zor da kaldgnz da dönüp bakmıyorlar bile çok kötüymüş be sizde oldumu bilmiyorum ama ben bugün çok üzgünüm
sevgilim gelsin tüm arkdşlık ilişkilerimi gözden geçiricem
canım en sonunda bunlar oturuyo kamera uzaklaşıyo kız çantasından beyaz bişey çıkarıyo veriyo çocuğa, hatta çocukla buluşmadan önce bidaha kusuyo falan , barda terapist in üstüne kusuyo. ben mi yanlış anladım acabaDoğru hatırlamışım demek canım. Kuzenim orada kaldı, Kütahya da tamamlayacak askerliğini.
Ay kuzum filmin sonunda kız, çocuğu ve adamla buluştu masada. Ben öyle bir şey görmedim. Tekrar izleyeceğim sonunu ben mi gözden kaçırdım ki allah allah ama kardeşimde öyle olsa görürdü.
Eki Görüntüle 586184
aşkıma yaptrdığım kurabiyeler nasıl olmuş az önce yolladım
hümeyracım seninkiler de süpermiş bende mi yaptırsam acaba çıkışta veririm
Kızlar bakın adam ne yapmışşş
romantizme bak yaaa
ayy bende bugün aşağıda bi mektup gördüm kastamonu/gölköy den gelmiş asker mektubu alıp okuyasım geldi yaaa
349.dönem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?