347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok geçmiş olsun seduluu(

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir de dinlenince geçiverir hemen. En azından dinlenmesine izin vermişler herşeye iyi taraftan bakmak lazım

bende indirimde bulduğum anda çaycısını alcam canım kırmızılarım tamamlansın

geçen sene yılbaşnda baya kampanya vardı sipariş verdim adam tamam dedi getrmedi bende üstüne düşmedim paralar suyunu çekince . şimdide kampanya vardr heralde gidip bakmadımda

çok geçmiş olsun seduluu(

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir de dinlenince geçiverir hemen. En azından dinlenmesine izin vermişler herşeye iyi taraftan bakmak lazım

Sağolun kızlar
Bende bütün gün kafayı ona taktım işte
Yürüyemiyormuş ayağının üzerine basamıyormuş bi an önce geçer inşallah

geçen sene yılbaşnda baya kampanya vardı sipariş verdim adam tamam dedi getrmedi bende üstüne düşmedim paralar suyunu çekince . şimdide kampanya vardr heralde gidip bakmadımda

canım şimdi bu in love serisi çıkınca lal daha da indirimli olur kesin. şu anda 210 tl görünüyo heryerde

benimkiyle konştum şimdi normalde pazara gidip sebze meyve falan almayı çok sever. bayılır pazarda dolaşmaya bende aksine sevmem zaten anlamamda hangisi iyi falan. diyoki askerlik bitince pazara falan çıkmıcam ömürlük pazar hevesimi aldım burda. haftanın 3 günü sebze meyve alıyom bıktım artık diyo kıyamam yaa
alınacak herşeyinde cm olarak ölçüsü varmış çok güldüm

nası yani havuçlar 30 cm, pırasa 60 cm falan mı diyolarmış elinde metreyle mi gidiyomuş pazara
ay hiç aklım almıyo bu askeriyenin işlerini ,işkenceden başka bişey değil

nası yani havuçlar 30 cm, pırasa 60 cm falan mı diyolarmış elinde metreyle mi gidiyomuş pazara
ay hiç aklım almıyo bu askeriyenin işlerini ,işkenceden başka bişey değil

maydonozun kökü 10 cm olcakmış mesela. bende anlamadım artık metreyle mi ölçüyolar napıyolar çok tuhaf işler

Ben film açtım yine kızlar uzanayım bari
Görüşürüz sabaha hepinize iyi geceler

bende uyumaya gidiyorum kızlar yarın o kadar çok işim var ki nasıl bitcek hiç bilmiyorum, yorgunluktan ölmez sağ kalırsam yarın akşam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…