kızlarrr tek tek alıntı yapmadım hepinize çok teşekkür ederim kahvaltıya bana beklerim kahveyede tripliye geçeriz artıkçıkın çıkın gelin beklerizz
Sevgilimin ayağı ağrıyordu 2 gündür dünden beri de şişmeye başlamış bugün revire gidecekti.
Revir gataya sevk etmiş antibiyotik ve krem falan vermişler 5 günde istirahat vermişler.
Geçmezse pazartesi yine gel demiş.
İnşallah geçer ayağı ama bi yandan da dinleniyor diyorum oooffff sağlıklı bi şekilde dönsün ordan
anladım canım. bende kettle yada çaycısını birde küçük rondosunu istiyorum
Sevgilimin ayağı ağrıyordu 2 gündür dünden beri de şişmeye başlamış bugün revire gidecekti.
Revir gataya sevk etmiş antibiyotik ve krem falan vermişler 5 günde istirahat vermişler.
Geçmezse pazartesi yine gel demiş.
İnşallah geçer ayağı ama bi yandan da dinleniyor diyorum oooffff sağlıklı bi şekilde dönsün ordan
bende indirimde bulduğum anda çaycısını alcam canım kırmızılarım tamamlansın
çok geçmiş olsun seduluu(
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir de dinlenince geçiverir hemen. En azından dinlenmesine izin vermişler herşeye iyi taraftan bakmak lazım
Sağolun kızlar
Bende bütün gün kafayı ona taktım işte
Yürüyemiyormuş ayağının üzerine basamıyormuş bi an önce geçer inşallah
geçen sene yılbaşnda baya kampanya vardı sipariş verdim adam tamam dedi getrmedi bende üstüne düşmedim paralar suyunu çekince. şimdide kampanya vardr heralde gidip bakmadımda
canım şimdi bu in love serisi çıkınca lal daha da indirimli olur kesin. şu anda 210 tl görünüyo heryerde
benimkiyle konştum şimdi normalde pazara gidip sebze meyve falan almayı çok sever. bayılır pazarda dolaşmaya bende aksine sevmem zaten anlamamda hangisi iyi falan. diyoki askerlik bitince pazara falan çıkmıcam ömürlük pazar hevesimi aldım burda. haftanın 3 günü sebze meyve alıyom bıktım artık diyo kıyamam yaa
alınacak herşeyinde cm olarak ölçüsü varmış çok güldüm
nası yani havuçlar 30 cm, pırasa 60 cm falan mı diyolarmışelinde metreyle mi gidiyomuş pazara
ay hiç aklım almıyo bu askeriyenin işlerini ,işkenceden başka bişey değil
nası yani havuçlar 30 cm, pırasa 60 cm falan mı diyolarmışelinde metreyle mi gidiyomuş pazara
ay hiç aklım almıyo bu askeriyenin işlerini ,işkenceden başka bişey değil
İyi uykular Merveeeee
Herkese iyi geceler kızlar yine bir misafir gününden sonra bittik kül kedisi geldi
iyi geceler canım hoşgeldin
hoşbulduk canım saat 11 olmasına rağmen yine senle ben kalmışız
gece kuşları topik bekçileri biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?