Canımın içi daha güzelleri senin olsun inş.
Kuşum acaba İstanbul'a mı böyle gönderiyorlar.
Biz ne alıyorsak uzak yer diye kırılcak eşya diye geliyor, inşallah kırılmadan gelir hepsi. Kargocunun yanında açacak annem, eve göndertiyorum zaten iş yerinde ben ne uğraşabilirim ne eve götürebilirim o kadar takımı.
Bu arada kahve yanı olanlardan bende 12 adet alacaktım ama vazgeçtim. Kahve yanı bardakları küçük oluyor bildiğim kadarıyla o yüzden 6 yeterli diye düşündüm. Aslında ben her aldığımdan iki takım düşündüm annem "ne yapıyorsun kızım, 30 yıl evli kaldım daha 12 adet rakı bardağını ya da şarap kadehini bir arada kullanmadım. Herkes aynı şeyi içmiyor ki" dedi. E evde davette vermeyeceğime göre haklı dedim hepsini teke indirdim bir tek çay bardaklarımı 12 adet aldım.
Gunaydın kızlarr.
Bugun tam 3 hafta kaldı.
Bitsin artık benim sabır eşiğim azalıyor iyice.
Bızımkınde garıp haller var.Allah hayra çıkarsın bakalım.
anneciğin çok ama çok haklı doğru yahu ben o zaman 6 annişe 6 kendime alıyorum yok canım bunların boyları o kadar minimal değil
birde markafoni bizim burayada kırılacak diye yazıyor ama kargo naısl biliyormusun en son biev fırın kabım kırılmıştı markafoni kutusunun içinde biev fırın kabının kutusu ama bir önlem yok
kızlar inşallah kırılmadan gelir hepiciği tiripli sen hepsinden 6 kişilikmi yaptın canım
Ben şu an çarşı dayım günlük bardaklari.mi.aldım
TRİPLİİ yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsun canım benimm , güle güle iyi günlerinde kullann
ya bu son 20 geçecek mi kızlar şafak sıkıştırması denen olay asıl şimdi başlıyor bence bu ne ya zaman geçmiyor üzüntüden artık bşy yiemez oldumhiç keyfim yok sürekli midemde bulanıo 20 güne kadar ölmezsem iyidir
Cankuş teşekkür ederim siyah beyaz kahvaltılığı çooooooook beğenerek aldım kiiii. Ne zamandır bekliyordum onu. Birde cam kapaklı fırın kapları muhteşem. 100 tl'den 10'tl ye almakta cabası.
evet fırın kaplarında çook güzeller , vayy 100 tl den 10 tl ye haa , akıllı kadının halide başka oluyor caanıımm
2 tane almakla iyi etmişsin , hepiciğini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbimm
Canımcım baksana şu 10 tl eder mi yahu? Hemen tükeniyor bu görürsen kaçırma sende.
http://www.markafoni.com/product/3184902/
tükenmiş bilee :26::26:
bende geçenlerde kahve yanı bardağı aldım , çook beğendiimm
birde uzun zamandır istediğim delimano seramik set aldımm
bende markafoni çılgınlığınıza dayanamadım elips ve uzun kıvrık zeytinliklerden aldım
güle güle kullan canım ay bayılıyorum siyah beyaz kırmızı uyumunaaaa
Delimanonun bu setini bende çok beğeniyorum canım geçen paylaştığındada görmüştüm yok yok bu sette. Güzel günlerde kullan hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?