347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anneciğin çok ama çok haklı doğru yahu ben o zaman 6 annişe 6 kendime alıyorum yok canım bunların boyları o kadar minimal değil

birde markafoni bizim burayada kırılacak diye yazıyor ama kargo naısl biliyormusun en son biev fırın kabım kırılmıştı markafoni kutusunun içinde biev fırın kabının kutusu ama bir önlem yok

kızlar inşallah kırılmadan gelir hepiciği tiripli sen hepsinden 6 kişilikmi yaptın canım

ya bu son 20 geçecek mi kızlar şafak sıkıştırması denen olay asıl şimdi başlıyor bence bu ne ya zaman geçmiyor üzüntüden artık bşy yiemez oldum hiç keyfim yok sürekli midemde bulanıo 20 güne kadar ölmezsem iyidir

Selam yarenlerr , ben gelddiimm

keyifler nasıll ? benim enerjim yine yerinde , zaman azaldıkça içim içime sığmıyoorr :118::118::118::118:

Gunaydın kızlarr.
Bugun tam 3 hafta kaldı.
Bitsin artık benim sabır eşiğim azalıyor iyice.
Bızımkınde garıp haller var.Allah hayra çıkarsın bakalım.

canım sıkmayasın canını , sona doğru olabilir böyle şeyler , sen şimdilik alttan al , 3 hafta sonra çıkartırsın acısınıı

TRİPLİİ yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsun canım benimm , güle güle iyi günlerinde kullann

buarada siyah beyaz kahvaltılık favorimm

Son düzenleme:

Evet canım benim hepsinden 6 tane yaptım. Sadece İzmir çay bardaklarım 12'li o kadar. Ondan 2 takım sipariş ettim. Onun dışındaki hepsi 6 adet. Nereye koyacağız zaten o kadar bardağı. Ben 12 tane alıyordum ama ofistekilerde deli muamelesi yaptı bana, anneme de telefon açınca öyle söyledi 6 adete indirdim bende.

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]Geçen Zaman (%88)
137 gün, 17 saat, 1 dakika, 10 saniye
Kalan Zaman
21 gün, 7 saat, 58 dakika, 50 saniye
Özetle, son 1,843,130 saniye...
(Diyarbakır)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:118::118::118::118::118:

TRİPLİİ yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsun canım benimm , güle güle iyi günlerinde kullann

Cankuş teşekkür ederim siyah beyaz kahvaltılığı çooooooook beğenerek aldım kiiii. Ne zamandır bekliyordum onu. Birde cam kapaklı fırın kapları muhteşem. 100 tl'den 10'tl ye almakta cabası.

Son düzenleme:

Gecıcek tatlım bı sekılde bende cok zorlanıorum bıgun cok mutluyum bıgun asırı mutsuz ve sınırlı sonra kendımı gelıcegı gune adapte etmeye calısıorum hemen ne gıysem napsam nasıl karsılıcam o zaman daha ıyı oluorum yılbasından sonra 16 gun dıyorum 2 haftacık dıorum rahatlıorum sende oyle yap eskıyı dusun mutlu ol bunu dusunmek zorundayız yoksa hergun mtsuz sadece kendımıze zarar verıoruz mutlu olmamız gereken zamandayız unutma sevgılıler gununde beraberız onu dusun:)gelıcekler ve bıdaha hıc gıymcekler

Cankuş teşekkür ederim siyah beyaz kahvaltılığı çooooooook beğenerek aldım kiiii. Ne zamandır bekliyordum onu. Birde cam kapaklı fırın kapları muhteşem. 100 tl'den 10'tl ye almakta cabası.

evet fırın kaplarında çook güzeller , vayy 100 tl den 10 tl ye haa , akıllı kadının halide başka oluyor caanıımm
2 tane almakla iyi etmişsin , hepiciğini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbimm

bende geçenlerde kahve yanı bardağı aldım , çook beğendiimm

birde uzun zamandır istediğim delimano seramik set aldımm

Eklentiler

• $kv_mega_plus.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
Delimanonun bu setini bende çok beğeniyorum canım geçen paylaştığındada görmüştüm yok yok bu sette. Güzel günlerde kullan hepsini.

eheheh bende geçen paylaştığımda kimse görmedi diye bi daha paylaştım , görmemişin delimanosu olmuş , tutmuş tencerenin sapını koparmışş

hayırlı olsun canımm , çook güzelleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…