347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Anaamm ben naysır daysırııı görmemişiimmmmmm
Alsammıı acepp.Keşke okulda dogru duzgun baksaydım en az 3 parca daha alabılırmısım
3lü zeeytınlıgı bende aldım bir zeytınkolık olarak

Ben pek beğenmedim beybii.Belki topuk falan bana ters biraz ondandır.Topuklu gıyen arkadaslara sor hele bide

bebeem bende hiç topuklu giymem ama bunun dış görünüşünü çok sevdim ama topuk kafamı kurcalıyoo :44::44::44:

topuklu giyenlerr ,eeyy ahalliiii

kızlar musmutluyum yaa evdeydim hastaydım ama iyim soracaklarım var size ben illa nişan istiyorum ya kendi zevkimce onun yerine 2 düğün olsa biri adada biri karşıda olsa bende 2013 yaz gelinimi olsam diyorum babam ev verecekmiş annem söyledi ama tabe ben aşkıma bunu sölemicem hemen annem söleme bakalım ev alıyorlarmı almazlarsa çocuğuma ev aldım kirada neden oturtayım ki seni ama şartlarım olucak evlendiğiniz gibi minikte olsa ev alacaksın dediki

ben şimdilik biraz birikim yaptım yani iyi hoş birikimim var benim

kızlar heyecanlandım beklersem maddiyat yüzünden beklemicektim sevgilim yeni mezun ve işe giricek ilk maaşlaırnı borç ödeyerek geçirmesin 1 sene en azından sormluluğu olmasın diyordum ama biz zaten bir görüşmede çok para harcayan çiftiz dışarda birgünde taksim şişli üsküdar bostancı tekrar şişli alakasız yerleri üçgen gibi gezen insanlarız ayrıca ada faktörü var o beni vapura bırakıyor felan herşey masraf

ben onu düşünüyordum ama 6 yıla giricez biraz fazla flört etmiş gibi oluyoruz sanki oda benm gibi düşünüyordu ben ona sebep erteliyordum

ne olacağımız hiç belli değil ama kafam karışık benim napsam aceba

tripli canım senin aldıkların chelzyin inciceciği diğer kızlar herşey süper
bide tirpli ne akdara mal oldu bunlar sana çok çok güzel anneme gösterdim bende paşabahçe çok kaliteli yaaa

Gizz

Uzun flort doneemınız var bencede daha uzatmayın.Ama iş önemli tabi.O da oldumu daha beklemenin alemi yok.Hemen gelinliklere bakmaya basla :))

Gizz

Uzun flort doneemınız var bencede daha uzatmayın.Ama iş önemli tabi.O da oldumu daha beklemenin alemi yok.Hemen gelinliklere bakmaya basla :))

canım flört uzun ama benim gözler aşkla parlıyor hala onunda öyle daha yeni çıkmaya başlaynlar sıklyor çevrede gelinlik modelim hazır aslına bakarsan çoğu şey hazır bilgisayarda klasörde ne nereden ne kadara yapılacak dış çekimim bile bellidir ama ben nişnaımı peri masalı gibi istiyordum o öyle olmazsa düğünü bölerim artık

tarihi bir mekan deniz kıyısı kocaman sahil faytonlar ama öyle bilindik fayton değil yabancı ülkelerdeki gibi burda birtane var onu kiralıcaktık felan o yüzden hayallerime göre olursa çok mutlu olucam

annem üzülme iki düğün olur gerekirse biri hayalindeki gibi olur çnkü karşı taraf salonda yaparsa en azından nişnaım çok güzel sade oldu diyebilirim diye düşünüyordum düğüne hiç burnumu sokmuyacağım anlıycağın :)

bebeem bende hiç topuklu giymem ama bunun dış görünüşünü çok sevdim ama topuk kafamı kurcalıyoo :44::44::44:

topuklu giyenlerr ,eeyy ahalliiii

begendıysen kalmasın içinde bu felsefeyle cebimde ayın 17 sınde dagıta dagıta para kalmıyor Antreman yaparsın evin içinde topuklu antremaı sonra gıyersın canımm

cidden günler azaldı bu konulara girdim yani inanamıyorum geliyorlar hazırlıklar başlıyor saç baş hediyeler çok heyecan verici yerimde duramıyorum regl sancım bir yandan kalbimde uçan kelebekler

bugün benimki gece görevdeydi 24 saat saat 6 da uyandırdı beni bide gündüz 4 te aradı ben uyandığımda o uyudu dediki giz sen işe gitmedin aklımda sende kalmadı hastaydın ama içim rahat uyudum bencilce değil sen yollarda yalnızken ben çok korkuyorum dedi çok üzüldüm ona o anda annen baban başında zaten dedi :) şimdi görevde bugün az konuştuk nazar olsun oda yarın eski çalışma saatine geri döner

ahhh ahhh annemede söledim kardeşimi kesinlikle askere yollatmıcam bedelli yada yurtdışına gödnerrim yinede bu ülkede bu hükümet baştayken ben kardeşimi yollatmam askere kesinlikle annem kardeşnin yanında bu sözleri sarf etme dedi korkutma çocuğu dedi bahsetmicem korkmaz o aslan gibi ama ben onu göndermem

chickpeas bende zorunlu giyiniyorum topuklu iş yerinde öyle büyük topukluda değil gerçi ama tavsiye veremiyorum bende malesef anlamıyorum hep şansa buluyorum zaten bir ara topukluyla yatıp kalkardım koşardım bile ama gençlik şu anda 25 yaş yorgunluğu var üzerimde hiç atraksiyon yapamam conversle işe gidip babaetlermi iş yernde giyinen bir kızım artık

Son düzenleme:
begendıysen kalmasın içinde bu felsefeyle cebimde ayın 17 sınde dagıta dagıta para kalmıyor Antreman yaparsın evin içinde topuklu antremaı sonra gıyersın canımm

eheheh evde antreman yaparım , olmadı geri yollarrıımm

yavrum sen 17sinde bitiriyormuşun parayı , ben hiç çekmiyom bile , olduğu gibi gidiyoorr

hele 5 aydır ekonominin dibininde dibine vurddumm

chelzy canım sen ailenle yaşasan birikm yaparsın canım öğretmen maaşıyla ama hem kira hem masraflar yol masrafın yetmiyor sana ben ailemle yaşamsaydım imkanı yok maaşın yarısını atamazdım kenara bide babamın kartını kullanıyorum artık annem dio eskiden herşeyi kendin yapardın diyor bende gururluydum şimdi size muhtacım diyorum napam yetemiyorum kendime ne zor geçinmek yaa ben bu halde bile zorlanıyorum canım

şartlarmız eşit olsa eminim sende benim gibi koyardın kenara

bu konuda merci bir öğretmen ve ailesiyle yaşıyor birazdan ona suallerim olucak birikim yapamıyorsa eğer neden yapamıyor yapıyorsada kocaman tebrikler

kızlar ben kirli çıkılardaki ablalalarla fazla takıldım yahuuu

eheheh evde antreman yaparım , olmadı geri yollarrıımm

yavrum sen 17sinde bitiriyormuşun parayı , ben hiç çekmiyom bile , olduğu gibi gidiyoorr

hele 5 aydır ekonominin dibininde dibine vurddumm

Eskiden ek ders hesabı yapmazdım.Boş dersim olsun diye çırpınırdım.Şimdi full giriyorum diye nasıl mutluyum 3-5 kuruş fazla alıyorum diyeBen eksilere düştüm.Ordan yiyorum sanki kendi maaşımmış gibim

tatlım bana büyük nişan boş yere masraf gibi geliyo. benimde düğünüm 2 yerde olucak kısmet olursa o yüzden ben nişanımı evde yaptım. hiçte pişman değilim.
uzun zamandır birlktesinz askerdende gelicek işi de olursa nie bekleyesiniz ki daha. her görüşmeden sonra ayrı evlere gitmek o kadar zor gelir ki bi zaman sonra. eğer nişan için düğünü erteliyorsan hiç erteleme derim ben. 2 yerde düğün yapmakta mantıklı bence öyle daha güzel olur hatta

inciciceği doğru söylüyorsun bekelemye gerek yok adada düğün olabilir aynı istediğim nişan gibi ben nişana takmıştım kafayı sanırsam sağolun en azından kendimi bu fikre odaklamktan vazgeçeyim kalabalığım çok zaten bir düğünü biz bir düğünü onlar yapar yani :)

evimiz küçük ama çok yakın aile dostumuzun güzel bir evi var kocaman bahçesi var annem illa nişan isterse yakınlar o bahçeye toplanır yemek verilir çok kalabalığa lüzüm yok sanırsam dış çekimde adada olur tamamdır

yavaş yavaş fikirler oturuyor kafamda

Son düzenleme:
Ben geldim okuldan kızlar:))) ohh bakıyorum çeyizler düzülmüş hepiniz güle güle kullanın kızlar azcıcık benide özendirin ya:)

işte geldim burdayım
ben 4. maaşımı aldım canım çeyiz dışında harcamaya yer bulamıyorum diğer öğretmenler soruyo ek dersler yattı mı diye cunku onlar yatar yatmaz hemen cekıyolar parayı, ben ek ders ne zaman yatıyo ne zaman yatmıyo onu bıle bılmıyorum. kısaca bankada duruyo paralarım

hayırlısı olsun diyorum canım o zaman

kızlarrr yardım yaaa ben çok sakarım. az önce kalkarken laptopun kablosuna takıldım. ya şarj yapan yerin ucundan yada makinanın giriş yerinden plastik bişey koptu. anlamadım neresinden olduğunu. şarj oluyo gözüküyo. uyarı falan vermedi. bişey olur mu ki acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…