- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
güle güle kullan canım ay bayılıyorum siyah beyaz kırmızı uyumunaaaa
eheheh bende geçen paylaştığımda kimse görmedi diye bi daha paylaştım , görmemişin delimanosu olmuş , tutmuş tencerenin sapını koparmışş
hayırlı olsun canımm , çook güzelleerr
kızlar şu bota bakıverseniz bi ,sizce nasıl ??? ben beğeniyom bunları görsel olarak ama içerde 9cm gizli topuk var , hiç alışkın değilim böyle bişeye , acep giyebilirmiyim diye düşünüyorumm :44::44::44::44:
http://www.trendyol.com/Lacivert-Bej-Nar-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063643
Ben pek beğenmedim beybii.Belki topuk falan bana ters biraz ondandır.Topuklu gıyen arkadaslara sor hele bide
Gizz
Uzun flort doneemınız var bencede daha uzatmayın.Ama iş önemli tabi.O da oldumu daha beklemenin alemi yok.Hemen gelinliklere bakmaya basla :))
bebeem bende hiç topuklu giymem ama bunun dış görünüşünü çok sevdim ama topuk kafamı kurcalıyoo :44::44::44:
topuklu giyenlerr ,eeyy ahalliiii
begendıysen kalmasın içindebu felsefeyle cebimde ayın 17 sınde dagıta dagıta para kalmıyor Antreman yaparsın evin içinde topuklu antremaı sonra gıyersın canımm
eheheh evde antreman yaparım , olmadı geri yollarrıımm
yavrum sen 17sinde bitiriyormuşun parayı , ben hiç çekmiyom bile , olduğu gibi gidiyoorr
hele 5 aydır ekonominin dibininde dibine vurddumm
kızlar musmutluyum yaa evdeydim hastaydım ama iyim soracaklarım var size ben illa nişan istiyorum ya kendi zevkimce onun yerine 2 düğün olsa biri adada biri karşıda olsa bende 2013 yaz gelinimi olsam diyorum babam ev verecekmiş annem söyledi ama tabe ben aşkıma bunu sölemicem hemen annem söleme bakalım ev alıyorlarmı almazlarsa çocuğuma ev aldım kirada neden oturtayım ki seni ama şartlarım olucak evlendiğiniz gibi minikte olsa ev alacaksın dediki
ben şimdilik biraz birikim yaptım yani iyi hoş birikimim var benim
kızlar heyecanlandım beklersem maddiyat yüzünden beklemicektim sevgilim yeni mezun ve işe giricek ilk maaşlaırnı borç ödeyerek geçirmesin 1 sene en azından sormluluğu olmasın diyordum ama biz zaten bir görüşmede çok para harcayan çiftiz dışarda birgünde taksim şişli üsküdar bostancı tekrar şişli alakasız yerleri üçgen gibi gezen insanlarız ayrıca ada faktörü var o beni vapura bırakıyor felan herşey masraf
ben onu düşünüyordum ama 6 yıla giricez biraz fazla flört etmiş gibi oluyoruz sanki oda benm gibi düşünüyordu ben ona sebep erteliyordum
ne olacağımız hiç belli değil ama kafam karışık benim napsam aceba
tripli canım senin aldıkların chelzyin inciceciği diğer kızlar herşey süper
bide tirpli ne akdara mal oldu bunlar sana çok çok güzel anneme gösterdim bende paşabahçe çok kaliteli yaaa
chelzy canım sen ailenle yaşasan birikm yaparsın canım öğretmen maaşıyla ama hem kira hem masraflar yol masrafın yetmiyor sana ben ailemle yaşamsaydım imkanı yok maaşın yarısını atamazdım kenara bide babamın kartını kullanıyorum artık annem dio eskiden herşeyi kendin yapardın diyor bende gururluydum şimdi size muhtacım diyorum napam yetemiyorum kendime ne zor geçinmek yaa ben bu halde bile zorlanıyorum canım
şartlarmız eşit olsa eminim sende benim gibi koyardın kenara
bu konuda merci bir öğretmen ve ailesiyle yaşıyor birazdan ona suallerim olucak birikim yapamıyorsa eğer neden yapamıyor yapıyorsada kocaman tebrikler
kızlar ben kirli çıkılardaki ablalalarla fazla takıldım yahuuu
inciciceği doğru söylüyorsun bekelemye gerek yok adada düğün olabilir aynı istediğim nişan gibi ben nişana takmıştım kafayı sanırsam sağolun en azından kendimi bu fikre odaklamktan vazgeçeyim kalabalığım çok zaten bir düğünü biz bir düğünü onlar yapar yani :)
evimiz küçük ama çok yakın aile dostumuzun güzel bir evi var kocaman bahçesi var annem illa nişan isterse yakınlar o bahçeye toplanır yemek verilir çok kalabalığa lüzüm yok sanırsam dış çekimde adada olur tamamdır
yavaş yavaş fikirler oturuyor kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?