347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merciii tam tahmin ettiğim gibi sen bir kirli çıkısın kirli çıkılara davet ediyorum seni birikimini takibe al oraya yazınca şevk geliyor insana

benimki gelmeden son alışverş demlermi yaşamalıyım geldiği anda veto edip sorguluycak converse pembe yeşil ve türevleri var he bide siyahmı istiyorsun siyah deri ve bez var diyecek mesela yani istediğim siyah başka ama anlamıyor
en basit alışveriş münakaşası converse

sonra çanta kaç milyonuncu çantan var hep aynılarını takıyorsun alıyorsun ama hep aynı aldıklarını sevmiyormusun bence sen onu mağazada bırakmyorsun giz o çantayı bırak yoksa ben seni bu mağazada bırakıp gidicem der

kaçtane montun var giz 10 dan fazladır aşkım derim gözler aynı böyle bakar sonrasında bak giz bak canım evladım bak annen baban dövmemiş seni ama bilememişler nasıl manyak olacağını layn mont felan yok o moda şu moda başlatma modana izliyorsun dizileri istiyorsun değişik şeleri

en son vampir günlükleri oyuncusu elenanın dizi dışında giydiği kırmızı bir mont vardı onu istedimde kızdı haklı aslında

ayyyyyyyyyyy ben bir alışverş canavarıyımmmm acilen kendimi durudurmam lazım çünkü benimki yeni yasayla geliyorm ankara beni etkiledi adım başı bürokrası askerde çok düşündüm seninle ilgili ciddi yasal düzenleme yapacam aşkım dedim bende danıştay organına giderim napayım diye dalga geçsemde bu bakışlara yakındır maruz kalıcam ondan sonrada böyle oluruz

Kızlarrr ılk kez bu yılbası sevgıllılerımızden ayrı gırıcez cok kotu bısey ya Aılemle dısarda gırıcem ama hıc eglenıcekmısım gıbı gelmıo bana

kIZLARR Yılbasında naptıgınızı yazın bakayım cok merak ettım:)

Allahın izniyle cumartesi aksamustu ızmıre gıdıyorum.Pazar sabahı ise oğluşuma kavusucam inşallahhh
yılbasına aılemle gırıcem ınsallah.O yuzden cok mutluyum.
Salı günüde dönüyorum tabii

bugün ne giysem finalini izliyorum bade diye bir hatun vardı bordo elbise süper bide ondan önceki kızda güzeldi izlyeninz varmı bilmiyorum ama maşalllah kızlara yaaa

Canım ben pek beğenmedim topuklu ayakkabı giymesini çok severim ama bu hiç hoşuma gitmedi bence paranı buna harcama

Giz hakkınızda hayırlı olsun canım
Ben nişanı falan gereksiz buluyorum yemekli aile arasında birşey planladık biz. Böylelikle düğüne ve eve daha çok para ayırabiliriz

Canım huuu eve gelde göster hepiciğini. Sen neler aldın bakalım. Topiğimiz çeyiz topiklerini aratmıyor maşallah. Bu hali beni çok mutlu ediyor.

Çarşıdan halamlara falan gittik 11de eve geldim ancak girdimmmm havlu falan aldık :) bunlarda su bardaklarımmm

Eklentiler

• $20121228_000707.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $20121228_000733.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…