işte geldim burdayım
ben 4. maaşımı aldım canım çeyiz dışında harcamaya yer bulamıyorum diğer öğretmenler soruyo ek dersler yattı mı diye cunku onlar yatar yatmaz hemen cekıyolar parayı, ben ek ders ne zaman yatıyo ne zaman yatmıyo onu bıle bılmıyorum. kısaca bankada duruyo paralarım
Kızlarrr ılk kez bu yılbası sevgıllılerımızden ayrı gırıcez cok kotu bısey yaAılemle dısarda gırıcem ama hıc eglenıcekmısım gıbı gelmıo bana
kIZLARR Yılbasında naptıgınızı yazın bakayım cok merak ettım:)
kızlar şu bota bakıverseniz bi ,sizce nasıl ??? ben beğeniyom bunları görsel olarak ama içerde 9cm gizli topuk var , hiç alışkın değilim böyle bişeye , acep giyebilirmiyim diye düşünüyorumm :44::44::44::44:
http://www.trendyol.com/Lacivert-Bej-Nar-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063643
Bu gün bütün gün tatbikat varmış ölmüş yorgunluktan yaa askerliğin son zamanlarında niye bu kadar yoruyorlar yahu öfff
kızlaarrr ses soluk yok ya kimsede bu gece , hayırdıırr ??
bizimkilerde de savaş tatbikatı varmış 1buçuk saat fazladan nöbet tutmuş o yüzden garibim
bizimkilerde de savaş tatbikatı varmış 1buçuk saat fazladan nöbet tutmuş o yüzden garibim
pfff benim şafakta 184 galiba sanırsam öyle:44:
oy kıymama ben sana yaaa nasıl da kaşırmış başını
Canım huuu eve gelde göster hepiciğini. Sen neler aldın bakalım. Topiğimiz çeyiz topiklerini aratmıyor maşallah. Bu hali beni çok mutlu ediyor.
Çarşıdan halamlara falan gittik 11de eve geldim ancak girdimmmm havlu falan aldık :) bunlarda su bardaklarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?