347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende bu paşabahçelerden alsammı acaba ya bardaklar ve kadehler için nişanlımı bekliyodum beraber alırız paşabahçeden diye ama baya indirim varmış ikilemde kaldım

yok vazgectım almıcam heybeli 4 kişilik çay takımını ben metrodan 5tl ye almıştım, 3 kutu alıp 12 ye tamamlamıstım onları. burda bı kutusu 12tl yok daha neler

Benimkine göre farketmez ben hangisini seversem onu alıyorum o da beğeniyor zaten zevklerimiz benzer.. al al

benımkı huyludur bıraz alısverısı de cok sever bensız hıcbısey alma sakın dıyo her aradıgında illaki tek tek seçicez beraber bende öylesini seviyorum zaten gelsin beraber alırız ataşehire kocaman bi pasabahce acıldı oraya gıderız

sen en iyisi sevdiceğini bekle alırken hayal kurarak alırsınız daha güzel olur

Benimki bu kadar çok sevmez.. bardak tencere falan onları tabi sen seç diyor ben ne karışırım tencereye tavaya

Benimki bu kadar çok sevmez.. bardak tencere falan onları tabi sen seç diyor ben ne karışırım tencereye tavaya

benimki yemek yapmaya da bayıldığı için maalesef onu da ilgilendiriyo mutfağa alınan her eşya
mikseri almaya gittiğimde o askerdeydi poğaça da yoğurandan al dedi

Canım paşabahçelerimin toplamı 179 tl tuttu. Diğer sabah paylaştıklarımı dün akşam almıştı annem tam aklımda değil ama 200 küsur civarı da mutfak için aldığım çeşitli ürünler vardı ya onlar tutmuştu.

benimki yemek yapmaya da bayıldığı için maalesef onu da ilgilendiriyo mutfağa alınan her eşya
mikseri almaya gittiğimde o askerdeydi poğaça da yoğurandan al dedi

Benimki de sever de sonuçta ben hisar dan alıyorum diyorum oh oh o iyidir diyor geçiyor Erkek çok evin içine karışmayacak karışınca iş karışıyor.. mesela babam yok tabak küçük olacakmış yok bu kaşık neden böyleymiş deli eder adamıııı...

Gunaydın kızlarr..
Bugun cuma
Yarın kısa süreliğine olsa da evime aileme bebişkoma kavusuyorum inşallah aksilik çıkmazsa.

347 yarenler bir haftayıda yiyoruz güneşin bize doğmasına son 19 güncük 16 17 18 ocak tarihlerinde bu topikte mutluluk nidaları yükselicek oley beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…