ayy müge nasıl kıyamam yazmısım ben öyle
gule gule kullan canımmm
ayy müge nasıl kıyamam yazmısım ben öyle
gule gule kullan canımmm
bende bu paşabahçelerden alsammı acaba ya bardaklar ve kadehler için nişanlımı bekliyodum beraber alırız paşabahçeden diye ama baya indirim varmış ikilemde kaldım
Benimkine göre farketmez ben hangisini seversem onu alıyorum o da beğeniyor zaten zevklerimiz benzer.. al al
benımkı huyludur bıraz alısverısı de cok sever bensız hıcbısey alma sakın dıyo her aradıgındaillaki tek tek seçicez beraber bende öylesini seviyorum zaten gelsin beraber alırız ataşehire kocaman bi pasabahce acıldı oraya gıderız
benımkı huyludur bıraz alısverısı de cok sever bensız hıcbısey alma sakın dıyo her aradıgındaillaki tek tek seçicez beraber bende öylesini seviyorum zaten gelsin beraber alırız ataşehire kocaman bi pasabahce acıldı oraya gıderız
benimki yemek yapmaya da bayıldığı için maalesef onu da ilgilendiriyo mutfağa alınan her eşyaBenimki bu kadar çok sevmez.. bardak tencere falan onları tabi sen seç diyor ben ne karışırım tencereye tavaya
kızlar musmutluyum yaa evdeydim hastaydım ama iyim soracaklarım var size ben illa nişan istiyorum ya kendi zevkimce onun yerine 2 düğün olsa biri adada biri karşıda olsa bende 2013 yaz gelinimi olsam diyorum babam ev verecekmiş annem söyledi ama tabe ben aşkıma bunu sölemicem hemen annem söleme bakalım ev alıyorlarmı almazlarsa çocuğuma ev aldım kirada neden oturtayım ki seni ama şartlarım olucak evlendiğiniz gibi minikte olsa ev alacaksın dediki
ben şimdilik biraz birikim yaptım yani iyi hoş birikimim var benim
kızlar heyecanlandım beklersem maddiyat yüzünden beklemicektim sevgilim yeni mezun ve işe giricek ilk maaşlaırnı borç ödeyerek geçirmesin 1 sene en azından sormluluğu olmasın diyordum ama biz zaten bir görüşmede çok para harcayan çiftiz dışarda birgünde taksim şişli üsküdar bostancı tekrar şişli alakasız yerleri üçgen gibi gezen insanlarız ayrıca ada faktörü var o beni vapura bırakıyor felan herşey masraf
ben onu düşünüyordum ama 6 yıla giricez biraz fazla flört etmiş gibi oluyoruz sanki oda benm gibi düşünüyordu ben ona sebep erteliyordum
ne olacağımız hiç belli değil ama kafam karışık benim napsam aceba
tripli canım senin aldıkların chelzyin inciceciği diğer kızlar herşey süper
bide tirpli ne akdara mal oldu bunlar sana çok çok güzel anneme gösterdim bende paşabahçe çok kaliteli yaaa
benimki yemek yapmaya da bayıldığı için maalesef onu da ilgilendiriyo mutfağa alınan her eşya
mikseri almaya gittiğimde o askerdeydi poğaça da yoğurandan al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?