• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sınav sonucunun acıklanmasını bekledık klavuzun yayınlanmasını bekledık kontenjanların acıklanmasını bekledık sımdı de sonuc acıklanmasını beklıyoruz. bekle bekle bitmiyo

İldışı normalde mayıs ortasında açıklanacaktı.Agustos ortasında klavuz yayınlanıp acıklandı.3 ay beklettiler bizi.
Hiç bir bakanlığın memurunu bu kadar savsakladığını zannetmiyorum.Öğretmenlere böyle malesef...
Sen en azından sistem yoğunluğundan açamıyorsun.Bize mesela salı günü herhangi bir saatte dıyorlar.Bütün gün sabahtan gece yarısına kadar beklettikleri olmuştu.Oluyorda.İnşallah ataman olurda bende sana welcome to milli eğitim hell:) derim .

İldışı normalde mayıs ortasında açıklanacaktı.Agustos ortasında klavuz yayınlanıp acıklandı.3 ay beklettiler bizi.
Hiç bir bakanlığın memurunu bu kadar savsakladığını zannetmiyorum.Öğretmenlere böyle malesef...
Sen en azından sistem yoğunluğundan açamıyorsun.Bize mesela salı günü herhangi bir saatte dıyorlar.Bütün gün sabahtan gece yarısına kadar beklettikleri olmuştu.Oluyorda.İnşallah ataman olurda bende sana welcome to milli eğitim hell:) derim .

canım valla özel okuldan sonra bana çok büyük rahatlık olacağını düşünüyorum ama yaşayıp görcez bakalım :)
şu sayfa açılsın artık yaaaaaaa :47::47:

canım valla özel okuldan sonra bana çok büyük rahatlık olacağını düşünüyorum ama yaşayıp görcez bakalım :)
şu sayfa açılsın artık yaaaaaaa :47::47:

Özel okuldan sonra tabii iyi gelecektir :) Mecburi hizmet yerlerini mi yazdın ?Köy falan yazmışmıydın ?

Kızlarrr grip oldumm yaa sabahtan beri aralıksız akıyo burnumm şirketin peçete kaynaklarını tamamen tükettimmm :9::9::9:

Kızlarrr grip oldumm yaa sabahtan beri aralıksız akıyo burnumm şirketin peçete kaynaklarını tamamen tükettimmm :9::9::9:

geçmiş olsun canımmm bende kendimi pek iyi hissetmiyorum malum 2 gün içinde bir sürü şehir değiştirdim şifayı kaptım galiba

trippli öğrendim... emniyet ve muhafız bölüğüymüş.. ve koğuşa gerek yok dedi msj attığım kişi .. umarım cocuğu rahatsız etmiyorumdır.. msj a başlarken yazıyorum gerçii.. yine rahatsız ediyorum diye :)

İyi yerler yazmışsın.Ben hiç cesaret edemediğim için İstanbul yazmaya köyümde çakılı kaldım :31:
Saat 2 oldu yau.Ben heyecan yaptım :)

sen onu bide bana sor canım ya ellerim falan titriyo artık iyice laçka oldu sinirlerim. bütün streslerim üstüste geldi aynı yıl sınava hazırlandım, bi sene dershanede dirsek çürüttüm ,aynı yıl nişanlandım, sınava girdim iyi bi puan yaptım çok şükür, nişanlımı askere yolladım, şimdi de atanma stresi yok yok düşüp bayılmazsam iyidir

buble canım geçmiş olsun bal limon sıcak su iyi gelicektir

duygucum ne olsun bende rahatsızım gripten hala kurtulamadım

bugün geçmek bilmiyor kızlar malesef banamı öyle geliyorr

Back
X