Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınav sonucunun acıklanmasını bekledık klavuzun yayınlanmasını bekledık kontenjanların acıklanmasını bekledık sımdı de sonuc acıklanmasını beklıyoruz. bekle bekle bitmiyo
İldışı normalde mayıs ortasında açıklanacaktı.Agustos ortasında klavuz yayınlanıp acıklandı.3 ay beklettiler bizi.
Hiç bir bakanlığın memurunu bu kadar savsakladığını zannetmiyorum.Öğretmenlere böyle malesef...
Sen en azından sistem yoğunluğundan açamıyorsun.Bize mesela salı günü herhangi bir saatte dıyorlar.Bütün gün sabahtan gece yarısına kadar beklettikleri olmuştu.Oluyorda.İnşallah ataman olurda bende sana welcome to milli eğitim hell:) derim .
bakamadın mı hala sonuca canm
canım valla özel okuldan sonra bana çok büyük rahatlık olacağını düşünüyorum ama yaşayıp görcez bakalım :)
şu sayfa açılsın artık yaaaaaaa![]()
hoşbulduk duygu okuyucu olarak bakıyorum takipteyim sizi ama işlerim yoğun yazamıyorum
iyisinizdir inşallah kızlar
Özel okuldan sonra tabii iyi gelecektir :) Mecburi hizmet yerlerini mi yazdın ?Köy falan yazmışmıydın ?
Kızlarrr grip oldumm yaa sabahtan beri aralıksız akıyo burnumm şirketin peçete kaynaklarını tamamen tükettimmm![]()
geçmiş olsun canımmm bende kendimi pek iyi hissetmiyorum malum 2 gün içinde bir sürü şehir değiştirdim şifayı kaptım galiba
geçmiş olsun kızlarrr.. ıhlamur için bol bol :=)
sağol canm şuanda tam olarak onu içiyorum bol limonlu ıhlamur :))
yok canım ya sırf istanbul yazdım ataşehir ümraniye kartal pendik çekmeköy
kışın içine mandalinada katarız.. bol limon mandalina süper olur..
İyi yerler yazmışsın.Ben hiç cesaret edemediğim için İstanbul yazmaya köyümde çakılı kaldım
Saat 2 oldu yau.Ben heyecan yaptım :)